35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:To "vise" to jakis magiczny przekret slownika, czy tak sie jakas procedura IVF nazywa?
U mnie ruszalismy 3 dnia cyklu z zastrzykami, ale w drugim dniu mialam juz poziomy hormonow badane..
Liczy sie wszytko tak jak przy naturalnie wystaranej ciazy, chyba ze stymulacje bedziesz ialal albo wyjatkowo krotka, albo wyjatkowo dluga.. U mnie punkcja wypadla w dniu, w ktorym statystycznie mialalbym owulacje.. Jakbys cos potrzebowala dopytac Bisca, to wal jak w dym, pamietam jak ja Simbe meczylam pytaniami, bo czlowiek taki zakrecony pierwszym razem..
No i wiesz- na 35+ taki trend, ze pierwsze IVF wychodziAngela - pierwsza na naszym wątku podchodząca do in vitro - udało się dopiero przy drugiej próbie. Potem była Kasik - in vitro nieudane - nie ma jej teraz na forum....potem była dopiero Simba no i Ty
paszczakin, Iwone, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mnie te kulki tez nie przekonuja.. zrob tak Bozia- za kazdym razem jak siadasz do forum zaciskasz miesnie kegla i nie puszczasz, az doczytasz
w stopke se wrzuc przypominaczpaszczakin, Iwone, kkisia, moremi, Mega, gretka, Bursztyn, Aasiula, caffe, macduska, Sabina, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:fajnie by tak było - gdyby było - ale nie jest tak cudownie..
Angela - pierwsza na naszym wątku podchodząca do in vitro - udało się dopiero przy drugiej próbie. Potem była Kasik - in vitro nieudane - nie ma jej teraz na forum....potem była dopiero Simba no i Ty
oj tam, oj tam- w takim razie to taki nowy, modny trynd! i bisca ma podtrzymywac!Bozia3, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dorka sie wczoraj meldowala ??
Potem zapytałam co oprócz tego że duże dziecko się urodzi przy nie pilnowaniu cukru może się stać najgorszego. Odpowiedziała mi że najgorsze to wewnątrzmaciczne obumarcie płodu
Aha i co środę mam być na KTG. W szpitalu.moremi, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:mnie te kulki tez nie przekonuja.. zrob tak Bozia- za kazdym razem jak siadasz do forum zaciskasz miesnie kegla i nie puszczasz, az doczytasz
w stopke se wrzuc przypominaczkapturnica, moremi, Mega, paszczakin, Bozia3, kkisia, Bursztyn, Aasiula, macduska, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kapta, leze i kwicze.. Uzylas dokladnie tych slow? jesli tak to poklon i szacun!
Mi ogolnie w chwilach zdenerwowania i zniesmaczenia zdarza sie klnąć To co?Myslisz ,ze se nie pojechałam
moremi, Mega, paszczakin, Dorka1979, kkisia, Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Makrele?!
Makrele w Polszy sa wedzone na cieplo czy na zimno? U nas sprzedaja oznakowane, ze na zimno, czyli jak surowe. Do tego:
Wędzone ryby są szkodliwe w ciąży, ze względu na to, że mogą zawierać szkodliwe dla zdrowia i rakotwórcze nitrozoaminy, wytrącające się w mięsie podczas obróbki.
Straumilam? ja makreli nie ruszylam od poczatku ciazy. Lososia wedzonego od czasu do czasu jem, bo sie nie moge powstrzymac..
Dodam, ze jestem usprawiedliwiona, bo moj gin twierdzi, ze zakaz jedzenia jakiolwiek ryb, nawet surowych (z normalnych zrodel) to bzduraLub ze sloja przetworzone
Mega, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A tak wogole to dzien dobry paniom
Ja od wczoraj pije , sikam , sikam , pije..I tak na okraglo..Rekord pobilam w nocy z lataniem..Bo naliczylam 6razy..Dobrze ,ze lazienka przy sypialni to nie jest daleko ale troche to wkurwia przyznam..Z mlodym mialam identico .Od samego poczatku klop ..A koncowka ciazy zdarzalo mi sie bywac kilkanascie razy..
U mnie po urodzeniu mlodego zestrachali mnie ,ze dno macicy sie mi obnizylo..Kazali tez cwiczyc piczke na zwmocnienie miesni bo i naczej jakiesik podciaganie na miesniach bedzie.No to niby cos tam zaczelam cwiczyc ale jak to mloda siksa , myslicie ,ze mi sie chcialo?
I pozniej juz nikt do tego po paru miechach nie nawiazal..To chyba mam rozumiec ,ze sie wrocila na swoje miejsce
Teraz to juz pasuje w takim razie cwiczyc..Kulki u mnie nie przejda jakos se nie wyobrazam z nimi paradowacmoremi, Mega, Sabina, Dorka1979, Bozia3, Arwena, Iwone, kkisia, Bursztyn, Aasiula, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość
-
Bry....tak ziewam ze kogoś połknę zaraz
Małż wczoraj skoczył na piwko z dawno niewidzianym kumplem, pewnie pózniej wyjdzie do pracy, wiec mam pretekst zeby jeszcze pospać jak dzieciak wyjdzie do szkoły
Miłego dzionka
MalgosDorka1979, Arwena, Iwone, kkisia, Aasiula, gosia7122, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam
Malgos? Wiesz juz?
Milego dnia
Witam się kawką
Sabinka jeszcze nic nie wiem ...Dorka1979, Iwone, kkisia, Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dorka pilnuj sie tam.Juz Ci niedlugo zostalo do rozpakowania
kapturnica, moremi, Arwena, Iwone, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małgoś czekam razem z Tobą
Dorka uwazaj na siebie. Trochę Ci jeszcze zostałomalgos741, kkisia, Aasiula, Mega, macduska, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja pitole najpierw stres czy robić czy nie a teraz czekanie na jaką godzinę i do jakiego lekarza brrrrrrrrrrrr
kapturnica, kkisia, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, macduska, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos ale nie nakręcaj się
iui i tak jest gówniana więc idziesz tam, żeby odhaczyć temat
zjedz snickersamoremi, Arwena, malgos741, kapturnica, kkisia, ania.g, Bozia3, Bursztyn, Aasiula, gosia7122, ComeToMeBaby, Mega, macduska, Lucky, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny