35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Rozumiem ze jest ci cieżko, sama przeżyłam stratę dziecka i doskonale cię rozumiem. Na jutro mialam wyznaczony termin porodu a zamiast tego jestem znowu w kolejce po dziecko i zrobie wszystko zeby je sprowadzić na ten świat. Nie ma co za dużo myślec o tym co było, trzeba działać póki jest jeszcze czas. Reni dobrze napisała. Znajdź porządnego lekarza i do dzieła. Ja tam nie widzę nic egoistycznego w tym ze dwoje ludzi którzy sie kochają pragną dziecka, to przecież naturalne...
Moj maz nie che:-( Po prostu Go namowilam.
Zofia8
-
nick nieaktualnyBry
Zofia dziewczyny dobrze radza , popatrz na watek badania , zrob w odpowiednich dniach cyklu i szoruj do lekarza
bo za x lat mozesz pluc sobie w brode ze nic nie zrobilas
a na cuda raczej nie licz
teraz i mlodsze kobiety maja problemy , ale coz takie czasymoremi, ania.g, malgos741, Arwena, Aasiula, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wczoraj dostałam Desmoxan. Od dziś próbuję pozbyć się nałogu. Trzymajcie za mnie kciuki
O tej godzinie miałam wypalone już 4-5 szt, na razie wypaliłam 1 i wzięłam 1 tabletkęmalgos741, Iwone, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Zofia, ekspertowi za duzo danych podalas- musialby konkretnie odpowiedziec, a tam to raczej takie blabla mozna uzyskac
I zaproszenie do kliniki..
Tu Ci dziewczyny wiecej powiedza, bo kolektywnie to i chyba wiedza wiecej..
Tylko jakas poduszke sobie w spodnie wsadzadz, bo tu trzeba miec twardy tylekReni, moremi, kapturnica, ania.g, kkisia, Aasiula, gosia7122, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
a mężowi się odwidziało i zapragnął mieć jednak dziecko więc wymienił na młodszy czytaj płodny model
i takie tam
kkisia wrote:bo za x lat mozesz pluc sobie w brode ze nic nie zrobilasWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:20
paszczakin, moremi, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, gosia7122, Pusurek, Mega, macduska, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moj maz nie che:-( Po prostu Go namowilam.
Niestety na to żaden ekspert Ci nie pomoże.kkisia, Natka_79, Aasiula, gosia7122, ComeToMeBaby, Mega, macduska, Bozia3, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Moj maz nie che:-( Po prostu Go namowilam.
moremi, ania.g, kkisia, Aasiula, caffe, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Widzialam Slodziaka Bozi:-)
Dziewczyny ja jestem tu nowa a Wy juz stanowicie zgrana paczke. Niestety niewiele o Was wiem. Nie wiem ile macie lat i jak wygladaja Wasze historie (niestety nie mam tyle czasu, by czytac od poczatku).
Tak z ciekawosci sprawdzilam w wykazie wykresow ciazowych i nie wyskoczyl mi zadnen w wieku 44 lat i wiecej.
Boziu, ile liczysz wiosenek? Jestes najstarsza na forum?Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Widzialam Slodziaka Bozi:-)
Dziewczyny ja jestem tu nowa a Wy juz stanowicie zgrana paczke. Niestety niewiele o Was wiem. Nie wiem ile macie lat i jak wygladaja Wasze historie (niestety nie mam tyle czasu, by czytac od poczatku).
Tak z ciekawosci sprawdzilam w wykazie wykresow ciazowych i nie wyskoczyl mi zadnen w wieku 44 lat i wiecej.
Boziu, ile liczysz wiosenek? Jestes najstarsza na forum?kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tu masz listę staraczek
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/aktualna-lista-starajacych-sie-35,5108,1.html
a tu listę, które już urodziły
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/porodowka-35,3209.html
Zofia8 wrote:Widzialam Slodziaka Bozi:-)
Boziu, ile liczysz wiosenek? Jestes najstarsza na forum?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:25
kkisia, moremi, Arwena, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja mysle, ze tu nie kwestia wieku jest najbardziej istotna, jesli jeszcze jajka sie produkuje.. najpierw trzeba sie okreslic, czego tak naprawde sie chce..
kkisia, moremi, gretka, Aasiula, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Tu masz listę staraczek
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/aktualna-lista-starajacych-sie-35,5108,1.html
a tu listę, które już urodziły
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/porodowka-35,3209.html
I wiele, wiele innych których nie ma na tych listachWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:29
moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a mężowi się odwidziało i zapragnął mieć jednak dziecko więc wymienił na młodszy czytaj płodny model
i takie tam
Czesto tak niestety tez bywa , wiec Zofia albo teraz albo nigdy ,bo co jesli faktycznie zechce sprawdzic czy on moze zostac ojcem i pojdzie gdzies na bok -
Witam
Zośka, większość z nas poroniła ileś razy. Nie ważne ile bo każda strata jest bolesna ale trzeba iść do przodu i walczyć. Zrobić wszystko co możliwe a nie żałować za jakiś czas.moremi, Aasiula, malgos741, kkisia, gretka, gosia7122, Mega, macduska, MartaDidi, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Niektore z Was sie podsmiewywaly, ze ekspert nie odpowiedzial mi na pytanie. Dlaczego?
Reni, Natka_79, moremi, Bursztyn, Aasiula, malgos741, kkisia, gretka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to bym chyba po miesiącu orzechy laskowe piczkinsem rozbijała - tak by był wyćwiczony...
Dzien dobry raczejmoremi, Arwena, anna maria, mamatrojki80, Aasiula, malgos741, kkisia, gretka, gosia7122, gosia7122, Mega, macduska, Bozia3, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:bo nasze pytania są konkretne a jego odpowiedzi absurdalne albo żadne.Najważniejsza jest promocja badania nasienia metodą TUNEL !!
I nie, nie wszystkie pytania są konkretne.Arwena, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykkisia wrote:Czesto tak niestety tez bywa , wiec Zofia albo teraz albo nigdy ,bo co jesli faktycznie zechce sprawdzic czy on moze zostac ojcem i pojdzie gdzies na bok
A co jeśli Zośka w ciąże zajdzie mimo jego niechęci... a on stwierdzi, że nie nadaje się na ojca i "pójdzie gdzieś na bok"? taki scenariusz tez jest realny. Bez świadomego udziału chłopa i jego akceptacji słabo to widzę.
Jeden facet potrzebuje łagodnej perswazji inny kopa w tyłek, jeszcze innemu trzeba odpuścić, bo im bardziej będziesz naciskać tym bardziej on będzie wycofany. Sama powinnaś wiedzieć jaka taktyka będzie najlepsza i czy przyniesie jakiś efekt. Komunikuj się otwarcie, nie licz, na to, że on się domyśli. PozdrawiamBursztyn, Aasiula, kkisia, moremi, gretka, Iwone, ComeToMeBaby, Pusurek, gosia7122, Mega, macduska, Lucky, Bozia3, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny