35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWyluzowac mi tutaj zaraz!
Litosci to ja nie lubie, jestem pania swojego losu, moze dlatego tak bardzo chce stworzyc prawdziwa rodzine
Morek nas jest duzo, tylko nie kazdy chce o tym rozmawiac...
Wykrzykniki sie pojawily, bo dla mnie ten skrot jest oczywisty- mamatrojki80 nie musisz mnie podziwiac, nie oczekuje tego od nikogo, jestem wciaz ta sama kobieta, ktora ma takie same pragnienia jak inne,miec jeszcze Baby
, moze dla mnie to troche wieksze wyzwanie, ale nie jest nie do pokonania....
ania.g, moremi, gretka, Mega, Arwena, Reni, macduska, Aasiula, kkisia, gosia7122, gosia7122, kapturnica, Sabina, MartaDidi, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Mała, to nie litość. Po prostu Cię lofciam
I wstawiaj mi normalny awatar zamiast tej rudej dziuni.Mala79, gretka, Mega, Arwena, macduska, Aasiula, kkisia, gosia7122, ania.g, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mała, to nie litość. Po prostu Cię lofciam
I wstawiaj mi normalny awatar zamiast tej rudej dziuni.
hehe Morek narazie niech bedzie dziunia, nie mam pomyslu na nic innego poki co...Mega, Aasiula, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Wyluzowac mi tutaj zaraz! [...]Wykrzykniki sie pojawily, bo dla mnie ten skrot jest oczywisty
-
1. jestem wyluzowana, nic nie bende godoć
2. pamiętaj, że to co oczywiste dla Ciebie nie musi być oczywiste dla innych. szczególnie na tym forum rozwinięcie skrótu w samotną matkę też było możliwe.
także ten- życzę (jak każdej z nas) powodzenia!Mala79, Arwena, mamatrojki80, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:1. jestem wyluzowana, nic nie bende godoć
2. pamiętaj, że to co oczywiste dla Ciebie nie musi być oczywiste dla innych. szczególnie na tym forum rozwinięcie skrótu w samotną matkę też było możliwe.
także ten- życzę (jak każdej z nas) powodzenia!
Kazdy ma prawo do swojego zdania, swojej interpretacji
Aasiula lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Mała, to nie litość. Po prostu Cię lofciam
I wstawiaj mi normalny awatar zamiast tej rudej dziuni.Mala79, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Wyluzowac mi tutaj zaraz!
Litosci to ja nie lubie, jestem pania swojego losu, moze dlatego tak bardzo chce stworzyc prawdziwa rodzine
Morek nas jest duzo, tylko nie kazdy chce o tym rozmawiac...
Wykrzykniki sie pojawily, bo dla mnie ten skrot jest oczywisty- mamatrojki80 nie musisz mnie podziwiac, nie oczekuje tego od nikogo, jestem wciaz ta sama kobieta, ktora ma takie same pragnienia jak inne,miec jeszcze Baby
, moze dla mnie to troche wieksze wyzwanie, ale nie jest nie do pokonania....
Mała, nie chciałam Ci serwować porcji "litości", nie taką miałam intencję. Zapytałam wprost (tak lubię, wolę), dla mnie ten skrót też jest oczywisty, ale powiem Ci szczerze, że nie miałam świadomości, że chorując na SM można się starać o dziecko (nie odczytuj tego jako złośliwość). Pozdrawiam
Arwena, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWstawie jak mi powiecie co mam zrobic do jedzenia
Produkty w lodowce maslo, margaryna, olej, zolty ser, parowki, szynka 3 rodzaje, salami, salata, szczypior, smietana
w szafce: ryz, wiadomo maka, rozne przyprawy
w zamrazalniku sa piersi
i za diabla nie chce mi sie isc do sklepu (chociaz zabke na upartego mam po drugiej stronie ulicy)
Co mozna z tego zrobic?moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Wstawie jak mi powiecie co mam zrobic do jedzenia
Produkty w lodowce maslo, margaryna, olej, zolty ser, parowki, szynka 3 rodzaje, salami, salata, szczypior, smietana
w szafce: ryz, wiadomo maka, rozne przyprawy
w zamrazalniku sa piersi
i za diabla nie chce mi sie isc do sklepu (chociaz zabke na upartego mam po drugiej stronie ulicy)
Co mozna z tego zrobic? -
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Mała, nie chciałam Ci serwować porcji "litości", nie taką miałam intencję. Zapytałam wprost (tak lubię, wolę), dla mnie ten skrót też jest oczywisty, ale powiem Ci szczerze, że nie miałam świadomości, że chorując na SM można się starać o dziecko (nie odczytuj tego jako złośliwość). Pozdrawiam
Mozna jak z wiekszoscia chorob, ktore siedza w naszej glowie i cielemamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Kazdy ma prawo do swojego zdania, swojej interpretacji
kuchnia: piersi z kurczaka faszerowane szynką/ salami zapiekane z serem + sałatka.edit: znaczy: surówka. z sałaty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:24
Mala79, Mega, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, caffe, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
18.15 iui Gdańsk
Arwena, moremi, macduska, Mega, gretka, Iwone, Aasiula, kkisia, Pusurek, caffe, gosia7122, ania.g, Bozia3, kapturnica, Sabina, MartaDidi, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017