X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to rzeczywiscie jakies sztuczki magiczki.. ale super, ze gnojek nie rosnie, moze sie uspil przez te lata na prochach..
    ale ze Ci prolaktyna owu nie blokuje to juz w ogole maks..
    Dla mnie tez to jakas magia, zylam w przeswiadczeniu, ze prolaktyna zablokuje mnie na dlugi czas. A tu jaja jak malowane, sluzy jak nigdy, masakra jakas.
    Moze mi jeszcze jakies dziecko sadzone jest? ;) Hue hue. Noooooooot!

Sabina, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide, musze ten rozpierdolnik ciuchowy ogarnac, bo jak luby wroci jutro do domu to padnie.. albo, co gorsza, nie bedzie ze mna po wyprzedażach dzieciowych jezdzic, bo uzna, ze wystarczy ;)

milej nocki moje drogie

macduska, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, Pusurek, Aasiula, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale co wy, Waciakowi nic się nie stało- nawalił się tylko jak Meserszmit żeby odreagować

gdybym siedziala na miejscu pasazera to cłe szkło z szyby poszło by prosto na mnie..:-/

więc w sumie to mamy szczęście a nie pecha :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 21:51

Sabina, paszczakin, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, gosia7122, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ale co wy, Waciakowi nic się nie stało- nawalił się tylko jak Meserszmit żeby odreagować

gdybym siedziala na miejscu pasazera to cłe szkło z szyby poszło by prosto na mnie..:-/

więc w sumie to mamy szczęście a nie pecha :-/
    Zezowate szczęscie ;)
    Ale będzie dobrze, nie martw się :) Inni mają gorzej :) Inni nie mają poczucia humoru :)

Bozia3, kkisia, macduska, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - ja pierwsze prania tego co dostałam i nowe kupione prałam w płynie do prania. I prasowałam. ALe już po drugim razie nie prasowałam - bo po co? Obszczane po 30 minutach. Po 3 miesiącach - spróbowałam prać z naszymi i teraz wszystkie ciuchy nasze piorę już razem w normalnych proszkach, Nie ma co go wydelikacać - bo po co? Jeśli nie zareagował alergicznie od razu - znaczy dla mnie, że mogę prać. Ze starszym robiłam podobnie

Sabina, kkisia, moremi, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• slash Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no zaczniemy od naturalnego, ale jakby co, to ja podpisuje zgody na cokolwiek..
    tylko u nas standard sn to na znieczuleniu.. ;)

A Ty?
    A ja nie mam pojęcia - chyba sn, bo na cc nie mam przeciwskazan, moja wada wzroku nie jest przeciwskazaniem do cc. Sama nie wiem ktory wolę. Wiem ze po sn szybciej sie do siebie wraca tzn do formy.
    Zdam sie chyba na lekarzy.

moremi, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Paszcza - ja pierwsze prania tego co dostałam i nowe kupione prałam w płynie do prania. I prasowałam. ALe już po drugim razie nie prasowałam - bo po co? Obszczane po 30 minutach. Po 3 miesiącach - spróbowałam prać z naszymi i teraz wszystkie ciuchy nasze piorę już razem w normalnych proszkach, Nie ma co go wydelikacać - bo po co? Jeśli nie zareagował alergicznie od razu - znaczy dla mnie, że mogę prać. Ze starszym robiłam podobnie

bozia, bo trzeba bylo pieluche zakladac, a nie tylko ciucha.. No wiesz Ty co?! To, to nawet ja wiem ;)

i zaczynam sobie myslec, ze ta cala kampania "pierz w proszku przeznaczonym dla dzieci" to jakis pic na wode, zmowa producentow. Czy komus w ogole sie dziecko na normalny proszek uczulilo?

Ale oczywiscie- ja mam juz tone platkow mydlanych w domu. Bede w nich prac, az sie nie skoncza, ewentualnie bede sie nimi myla..

Sabina, Bozia3, moremi, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    malgos, a nie mysza...wstyd pani nauczycielko.... mysza juz sie bzyknela rok temu porzadnie... :)

Niewykluczone, że mysza też się dziś będzie bzykać :-)

kapturnica, macduska, Sabina, Mega, Bozia3, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, malgos741, paszczakin, BISCA, Reni, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wacia o żesz ja pierdzielę, ale się uśmiałam :) Dziękuję Ci <3

Tylko tak sobie myślę, co będzie jak się okaże, że Waciki odziedziczyły pecha po Was - czyli mają go do kwadratu? :O

wręcz przeciwnie - to szczęściarze -
    mają takich fajnych rodziców :-)

kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Niewykluczone, że mysza też się dziś będzie bzykać :-)

o i to jest świetny plan ;-)
    chyba pójdę w Twoje ślady

Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:07

kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone jak tam sytuacja na froncie papierosowym?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 22:31

kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    ja nigdy się nie zastanawiałam ,czy prać razem czy osobno małej ubranka
    piorę razem z naszymi ,
    prasuję to co wymaga prasowania

Bozia zakładasz tetrowe pieluchy ,że po 30 min mały ci obsika??
    nie, ale na początku wiecznie był jakiś przelany, albo usrany za przeproszeniem..:)

megan8, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    ok.z chłopakami chyba tak już bywa ,pamiętam jak moi byli mali to też tak było
    z małą nie mam tego nie mam
    a no tak...do dziewucha...a z nim bywało tak, że nie zdazylam zapiac pampersa a już lał na okoliczne ciuchy...:)

megan8, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

i zaczynam sobie myslec, ze ta cala kampania "pierz w proszku przeznaczonym dla dzieci" to jakis pic na wode, zmowa producentow. Czy komus w ogole sie dziecko na normalny proszek uczulilo?
    Tak.
    Ale moje to alergiki same. Hrabiowskie geny, tfu, na psa urok. ;)
    Wypierz pare razy w dzieciecych, potem powoli zaczynaj w zwyklych. Nie poeksperymentujesz - nie bedziesz wiedziala.

Bozia3, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie, ale na początku wiecznie był jakiś przelany, albo usrany za przeproszeniem..:)
    NO tak, pisalas, ze kupa mu nie przeszkadza. Ale pampersa tez trzeba raz na jakis czas zmieniac. ;) :P

Bozia3, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hep hep

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 21:01

Bozia3, megan8, kkisia, Aasiula, Iwone, iwcia77, moremi, malgos741, gretka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bozia ,a te kulki kupiłaś ;D" , czy masz dopiero zamiar??
    ja mam takie w domu.....kiedyś kupowaliśmy dla jaj jako kulki gejszy dla kumpeli na 40 urodziny w jakiejś hurtowni z sex rzeczami - i były pakowane po 2 komplety - to se jeden zostawiłam i lezy nierozpakowany w szafce do dziś....może jednak sprawdzę je..:)

a dlaczego pytasz megan? :)

megan8, Mega, kkisia, Iwone, iwcia77, moremi, Arwena, Sabina, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6950 6951 6952 6953 6954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ