35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no to rzeczywiscie jakies sztuczki magiczki.. ale super, ze gnojek nie rosnie, moze sie uspil przez te lata na prochach..
ale ze Ci prolaktyna owu nie blokuje to juz w ogole maks..
Moze mi jeszcze jakies dziecko sadzone jest?Hue hue. Noooooooot!
Sabina, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
dobra ide, musze ten rozpierdolnik ciuchowy ogarnac, bo jak luby wroci jutro do domu to padnie.. albo, co gorsza, nie bedzie ze mna po wyprzedażach dzieciowych jezdzic, bo uzna, ze wystarczy
milej nocki moje drogiemacduska, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, Pusurek, Aasiula, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale co wy, Waciakowi nic się nie stało- nawalił się tylko jak Meserszmit żeby odreagować
gdybym siedziala na miejscu pasazera to cłe szkło z szyby poszło by prosto na mnie..
więc w sumie to mamy szczęście a nie pechaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 21:51
Sabina, paszczakin, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, gosia7122, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:ale co wy, Waciakowi nic się nie stało- nawalił się tylko jak Meserszmit żeby odreagować
gdybym siedziala na miejscu pasazera to cłe szkło z szyby poszło by prosto na mnie..
więc w sumie to mamy szczęście a nie pecha
Ale będzie dobrze, nie martw sięInni mają gorzej
Inni nie mają poczucia humoru
Bozia3, kkisia, macduska, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Paszcza - ja pierwsze prania tego co dostałam i nowe kupione prałam w płynie do prania. I prasowałam. ALe już po drugim razie nie prasowałam - bo po co? Obszczane po 30 minutach. Po 3 miesiącach - spróbowałam prać z naszymi i teraz wszystkie ciuchy nasze piorę już razem w normalnych proszkach, Nie ma co go wydelikacać - bo po co? Jeśli nie zareagował alergicznie od razu - znaczy dla mnie, że mogę prać. Ze starszym robiłam podobnie
Sabina, kkisia, moremi, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no zaczniemy od naturalnego, ale jakby co, to ja podpisuje zgody na cokolwiek..
tylko u nas standard sn to na znieczuleniu..
A Ty?
Zdam sie chyba na lekarzy.moremi, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza - ja pierwsze prania tego co dostałam i nowe kupione prałam w płynie do prania. I prasowałam. ALe już po drugim razie nie prasowałam - bo po co? Obszczane po 30 minutach. Po 3 miesiącach - spróbowałam prać z naszymi i teraz wszystkie ciuchy nasze piorę już razem w normalnych proszkach, Nie ma co go wydelikacać - bo po co? Jeśli nie zareagował alergicznie od razu - znaczy dla mnie, że mogę prać. Ze starszym robiłam podobnie
bozia, bo trzeba bylo pieluche zakladac, a nie tylko ciucha.. No wiesz Ty co?! To, to nawet ja wiem
i zaczynam sobie myslec, ze ta cala kampania "pierz w proszku przeznaczonym dla dzieci" to jakis pic na wode, zmowa producentow. Czy komus w ogole sie dziecko na normalny proszek uczulilo?
Ale oczywiscie- ja mam juz tone platkow mydlanych w domu. Bede w nich prac, az sie nie skoncza, ewentualnie bede sie nimi myla..Sabina, Bozia3, moremi, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:malgos, a nie mysza...wstyd pani nauczycielko.... mysza juz sie bzyknela rok temu porzadnie...
Niewykluczone, że mysza też się dziś będzie bzykaćkapturnica, macduska, Sabina, Mega, Bozia3, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, malgos741, paszczakin, BISCA, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wacia o żesz ja pierdzielę, ale się uśmiałam
Dziękuję Ci
Tylko tak sobie myślę, co będzie jak się okaże, że Waciki odziedziczyły pecha po Was - czyli mają go do kwadratu?
wręcz przeciwnie - to szczęściarze -
mają takich fajnych rodzicówkapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone jak tam sytuacja na froncie papierosowym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 22:31
kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:ja nigdy się nie zastanawiałam ,czy prać razem czy osobno małej ubranka
piorę razem z naszymi ,
prasuję to co wymaga prasowania
Bozia zakładasz tetrowe pieluchy ,że po 30 min mały ci obsika??megan8, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:ok.z chłopakami chyba tak już bywa ,pamiętam jak moi byli mali to też tak było
z małą nie mam tego nie mammegan8, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
i zaczynam sobie myslec, ze ta cala kampania "pierz w proszku przeznaczonym dla dzieci" to jakis pic na wode, zmowa producentow. Czy komus w ogole sie dziecko na normalny proszek uczulilo?
Ale moje to alergiki same. Hrabiowskie geny, tfu, na psa urok.
Wypierz pare razy w dzieciecych, potem powoli zaczynaj w zwyklych. Nie poeksperymentujesz - nie bedziesz wiedziala.Bozia3, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie, ale na początku wiecznie był jakiś przelany, albo usrany za przeproszeniem..
Bozia3, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Bozia ,a te kulki kupiłaś
" , czy masz dopiero zamiar??
a dlaczego pytasz megan?megan8, Mega, kkisia, Iwone, iwcia77, moremi, Arwena, Sabina, Mango lubią tę wiadomość