35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam zapisany ten link, ale na razie nie miałam kiedy poczytać.moremi wrote:Iwon, trzymam kciuki z calych sił

Pierwszy dzień kuracji i moim zdaniem rewelacyjnie. Oby tak dalej.
Mi pomagało czytanie forum o skutkach rzucania palenia. Wiedzialam czego mogę się spodziewać i cieszyłam się, że tak dobrze mi poszło
No i Allen Carr
podsyłałam kiedyś link do pdf.
Nie wiem czy mi się uda, bo nerwowo u mnie, ale nawet o połowę ograniczenie będzie sukcesem.
Na razie nastawiam się na całkowite pozbycie nałogu, nawet mnie nie przerażają Ew dodatkowe kg.
Mega, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Jeśli mi się nie uda, to w przyszłym tyg. spróbuję rezonans. Ja paliłam super light, ale to mało ważne, fajka to fajka.ComeToMeBaby wrote:nooo to musisz się zaprzeć kochana z całych sił

3mam za Ciebie kciuki.
mój ojciec, wspominałam o tym, palił jak parowóz, też ze 30 albo więcej dziennie, uwaga: mocnych. Tego największego syfu. Dziesiąt lat. Rzucił po jednej sesji rezonansu magnetycznego. Całkiem. Od razu.
Mega, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoi zajrzałam po kim zabrałam cykl, po CaffeReni wrote:Tu masz listę staraczek
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/aktualna-lista-starajacych-sie-35,5108,1.html
a tu listę, które już urodziły
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/porodowka-35,3209.html
moremi, BISCA, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bry.
Pierwsza.
Kot jest chory psychicznie.
Ovu była.
Mam polipa
Idę spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 06:09
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, gretka, Simba, Aasiula, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
YhmmmSabina wrote:Spalam ale jakos malo wydajnie

Mnie tak bańka boli, że nie wiem czy wstanę.
Bry
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja za to trenuje bezsenność. Pobudka o 5.20, budzik zadzwoni dopiero o 8.00.
Masakra..
Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, gretka, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Bry.
Pierwsza.
Kot jest chory psychicznie.
Ovu była.
Mam polipa
Idę spać
Niuta, jak to polipa? I jak to kot chory psychicznie? 8(
Mega, moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość