35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry, skonczylam nadrabiac.
Paszcza, dzieki za odpowiedz o IVFpoka brzuch
Iwone, trzymam kciuki. Ja rzucilam 8 lat temu. Dla mnie to bylo jak wyjsc z wiezienia, uwolnic sie od tego gowna.
Malgos, jeszcze za wczesnie, zostaw ten test
Wacia, proponuje wlozyc konska podkowe donc niebieskiej torebki i zawsze nosic przy sobie ( na zabicie pêcha) hihihi
Udanego dnia wszystkim.Pusurek, Mega, kapturnica, moremi, peppapig, Sabina, kkisia, Bozia3, paszczakin, ComeToMeBaby, Iwone, malgos741, gretka, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziecko gledzi i sie wije od 6 rano. A pewnie jak za chwile padnie, to wstanie corka i tyle sobie pospalismy. Dzizas, zycie jest straszne...
Milego dnia!Mega, BISCA, kapturnica, moremi, peppapig, kkisia, Bozia3, ania.g, malgos741, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry w czwartek...
Nie bede sie dzisiaj wysilać i na obiad robię makaron (szerokie paski) z piersią kuraka w sosie z pomidorów z puszki....nic mi sie nie chce, poza tym od wtorku wlazł mi taki ból do nogi - promieniuje od biodra do kolana, ze ledwo chodzę. Jak mi nie przejdzie do konca tygodnia to musze szukać neurologa...super.... SKSkapturnica, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, peppapig, gretka, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Niuta, jak to polipa? I jak to kot chory psychicznie? 8(
Normalnie polipa. Jakiś mały siedzi sobie w macicy i dobrze by było go usunąć. Umowiłam się już na histeroskopię czy jak to się nazywa. Luzik
kapturnica, Mega, moremi, Arwena, peppapig, Sabina, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, gretka, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Iwone wrote:Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale wypaliłam dziś 10 papierosów mniej niż zwykle
ale dziś mi się śniło że zapaliłam, zaciągnęłam się i przestraszyłam się że tyle poświęceń na nic ale to był tylko sen na szczęścieSabina, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Spalam ale jakos malo wydajnie
BryWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 08:29
moremi, Mega, Sabina, kkisia, peppapig, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:U mnie to nie działa albo palę albo nie, ograniczanie nic nie da
ale dziś mi się śniło że zapaliłam, zaciągnęłam się i przestraszyłam się że tyle poświęceń na nic ale to był tylko sen na szczęście
Wierzę w Iwone
Niuta, ale o co chodzi z tym, że kot jest chory psychicznie?Mega, Arwena, peppapig, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Iwone, malgos741, caffe, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta śniłaś mi sie dzisiaj, ty Elfik i Pepa, ja i jeszcze ktos z forum (sory nie pamietam) pojechałyśmy gdzieś razem - wasza trojka z ogromnymi brzuchami i wszystkie razem zaczelyscie rodzic a my musiałyśmy was odstawiać do szpitala, zapomniałysmy rzeczy wiec wy w szpitalu, a my sie wracałyśmy, potem nie mogłam was znaleźć, umordowalam sie jak dziki osioł...i sory, ale nie wiem co każda z was urodziła ... Taka sytuacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 08:37
Arwena, peppapig, kkisia, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, kapturnica, gretka, Aasiula, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBryy to ja też się witam
Siedzenie w kartonie nic nie da.
Wczoraj bolał mnie brzuch ciągle że zgrozą do gaci zaglądałam.
Rok temu dokładnie 22 byłam już w szpitalu z krwawieniem. Oby do jutra...
Mega no to miałaś sen
Na szczęście ja prawie nie paliłam może ze 3 paczki w liceum bo wszyscy palili więc trzymam kciuki za rzucenie tego świństwa!
Mega, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Iwone, Pusurek, ania.g, kapturnica, gretka, Aasiula, gosia7122, inessa lubią tę wiadomość
-
Dobry,
kiepska nocka za mną, w głowie ciągle mieliła mi sie diagnoza, temat ciąży i porodu którego nie będzie. Ech, jakby wszystko było dobrze to może moje dziecko już by było a tak to kto wie kiedy się doczekam....same kłody w tym temacie. No ale trzeba działać.
Byłam z rana u gina z tym moim opisem po usg i trochę się podłamałam. Pytała mnie czy w tą ostatnią ciąże zaszłam naturalnie, potwierdziłam choć zasugerowałam że zajeło mi to ponad 2 lata. Także jej pomysł na mnie to tylko inofem, nie wiedziała że jest bez recepty. Troche mi się to wydaje mało, a i jeszcze dostałam skierowanie na zbadanie prolaktyny. Zrobie badania i pójde do innego gina skonsultować to wszystko, ja nie mam czasu na testy czy inofem zadziała czy nie. A i jeszcze mam badać sobie w domu poziom cukru no i wprowadzić sobie dietę. A i na razie mam tego inofemu nie brać, ale doszłam do wniosku że skoro jeszcze do owu jest pare dni to jednak wypije parę saszetek, moze cos pomoże, choć wszystko owskazuje że ten cykl jest zmarnowany. Ech, no jestem rozczarowanaMega, peppapig, kkisia, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, Aasiula, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A co do kota to sprawa wygląda tak:
- Mam go od października
- nie jest najmłodszy bo ma 6 lat
- do tej pory jego aktywność ograniczała się do podejścia do miski i później do kuwety.
Od kilku dni ta moja parówka (upasłam go trochę) ma jakieś zwarcia na zwojach. Lata jak szalony, atakuje podłogę i generalnie jest aktywny jak mały kociak. Może drugą młodość przeżywa ?
Mega, kkisia, peppapig, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNatka ja trafiałam na byle jakich lekarzy..ale badania to podstawa,na wiele z nich nie ma refundacji. Można pakietu poszukać co wychodzi taniej. Z badaniami już wiesz miej więcej na czym stoisz. Wszystko dziewczyny zebrały i opisały w osobnym wątku. Potem można domagać się odpowiednich leków.
Powodzenia i wytrwałości. Mnie hsg postraszyli jajca takie sobie a jakoś się udałoMega, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Natka_79, gretka, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:A co do kota to sprawa wygląda tak:
- Mam go od października
- do tej pory jego aktywność ograniczała się do podejścia do miski i później do kuwety.
Od kilku dni ta moja parówka (upasłam go trochę) ma jakieś zwarcia na zwojach. Lata jak szalony, atakuje podłogę i generalnie jest aktywny jak mały kociak. Może drugą młodość przeżywa ?
kkisia, Mega, peppapig, Niuta, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Kapta śniłaś mi sie dzisiaj, ty Elfik i Pepa, ja i jeszcze ktos z forum (sory nie pamietam) pojechałyśmy gdzieś razem - wasza trojka z ogromnymi brzuchami i wszystkie razem zaczelyscie rodzic a my musiałyśmy was odstawiać do szpitala, zapomniałysmy rzeczy wiec wy w szpitalu, a my sie wracałyśmy, potem nie mogłam was znaleźć, umordowalam sie jak dziki osioł...i sory, ale nie wiem co każda z was urodziła ... Taka sytuacja
Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:A co do kota to sprawa wygląda tak:
- Mam go od października
Co do zabawy, to polecam wędki - zwłaszcza typu bird (nawet stare nieruchawe koty za tym szaleją) i laserki (niektóre koty nie chcą się bawić).
Gruby kot, to chory kot. Tak jak z ludźmi.ComeToMeBaby, mamatrojki80, Niuta, peppapig, Pusurek, ania.g, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Przyznam sie Wam do czegos.
Boje sie powrotu do staranyaki mam w sobie lek, ze cos strasznego. I tak wlasciwie nie wiem czego sie tak boje
Sabina, peppapig, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!