35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:bozia, bo trzeba bylo pieluche zakladac, a nie tylko ciucha.. No wiesz Ty co?! To, to nawet ja wiem
i zaczynam sobie myslec, ze ta cala kampania "pierz w proszku przeznaczonym dla dzieci" to jakis pic na wode, zmowa producentow. Czy komus w ogole sie dziecko na normalny proszek uczulilo?
Ale oczywiscie- ja mam juz tone platkow mydlanych w domu. Bede w nich prac, az sie nie skoncza, ewentualnie bede sie nimi myla..
megan8, Mega, Bozia3, iwcia77, moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
ło, sporo. ale też w takim razie sporo mniej.
no- ja tam nigdy nie rzucałam palenia więc nie wiem jak lepiej, ważne żeby Twój sposób podziałał na Ciebie. Trzymam kciuki. Nawet na zapas, bo pewnie głód nikotynowy jeszcze Cię dopadnie. Długo paliłaś? (UWAGA: używamy czasu przeszłego)Mega, moremi, iwcia77, Iwone, kkisia, Bozia3, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwon, trzymam kciuki z calych sił
Pierwszy dzień kuracji i moim zdaniem rewelacyjnie. Oby tak dalej.
Mi pomagało czytanie forum o skutkach rzucania palenia. Wiedzialam czego mogę się spodziewać i cieszyłam się, że tak dobrze mi poszło
No i Allen Carrpodsyłałam kiedyś link do pdf.
ComeToMeBaby, iwcia77, Iwone, Mega, kkisia, Bozia3, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:ło, sporo. ale też w takim razie sporo mniej.
no- ja tam nigdy nie rzucałam palenia więc nie wiem jak lepiej, ważne żeby Twój sposób podziałał na Ciebie. Trzymam kciuki. Nawet na zapas, bo pewnie głód nikotynowy jeszcze Cię dopadnie. Długo paliłaś? (UWAGA: używamy czasu przeszłego)ale tak mi się coś wydaje że od 5 klasy
iwcia77, kkisia, Arwena, kicia 123 lubią tę wiadomość