35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie były takie 2 ostatnie dni, ze nie miałam ochoty nosa z domu wystawiać.
dzisiaj jest ok, więc muszę się zmobilizować, żeby jechać do miasta do urzędu coś załatwić. a muszę. więc muszę się zmobilizować. wsunę jakieś śniadanko i jadę.Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zmien babke.Drobna rada....Wiesz dobry modelem leczenia pcowiczki to metformina ,bromek jesli jest wysoka prolaktyna(zaburza owulacje i utrudnia pik lh) A inofem mozesz pic bez jej pozwolen heh
-
Muszę się Wam pochwalić, że chpd jaką jestem wyprodukowała wczoraj duże ilości ciasteczek żurawinowych
Pycha sąkapturnica, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, Iwone, kkisia, Pusurek, Aasiula, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Peppa -zajmij sie czyms, na czym musisz skupic uwage. Wiem, ze bedzie Ci trudno ale moze odwroci zle mysli.
Sabino-moze jeszcze za wczesnie...
Moj maz rzucil palenie z dnia na dziec (juz 4 miesiac jest "czysty").
Sabina, Mega, Iwone, peppapig, kkisia, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Natka_79 wrote:A nie wiesz czasem czy inofem jakos moze miec wplyw na poziom prolaktyny? bo mi zakazala go brac do póki nie oznacze prolaktyny. Pójde do innego gina...nie ma co czekać
Natka_79, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kurka kiedys człowiek był taki wspaniałe nieświadomy...test, dwie kreski, wizyta, usg, serduszko, badania, leki były, ale zapobiegawczo, bo miałam niedorozwój macicy, ale nawet sobie tym głowy nie zaprzatalam, sprawdzac to? czytać o tym? pytać? po co? A teraz? Masakra, najpierw sie człowiek martwi czy uda mu sie jeszcze te dwie krechy obejrzeć, potem czy uda sie usłyszeć serduszko, potem badania czy wyjdą dobrze, przed każda wizyta u lekarza stres czy jest wszystko w porządku, w końcu zeby sie w trakcie porodu nie popierdzielilo... A idź pan w chuj z ta cała wiedza!
kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Iwone, ania.g, gretka, peppapig, kkisia, Aasiula, Natka_79, mysza1975, Mango, Bozia3, Bursztyn, Arwena, gosia7122, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Wiedziałam ze bedzie ci nie na rękę ze nie wiem czy urodziłaś syna czy córkę?
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kurka kiedys człowiek był taki wspaniałe nieświadomy...test, dwie kreski, wizyta, usg, serduszko, badania, leki były, ale zapobiegawczo, bo miałam niedorozwój macicy, ale nawet sobie tym głowy nie zaprzatalam, sprawdzac to? czytać o tym? pytać? po co? A teraz? Masakra, najpierw sie człowiek martwi czy uda mu sie jeszcze te dwie krechy obejrzeć, potem czy uda sie usłyszeć serduszko, potem badania czy wyjdą dobrze, przed każda wizyta u lekarza stres czy jest wszystko w porządku, w końcu zeby sie w trakcie porodu nie popierdzielilo... A idź pan w chuj z ta cała wiedza!
Lepiej bym tego nie ujeła..Z młodym bylam zielona jak szczypiorek na wiosne..Spozniony okres , badanie u ginki , test na plus..Radocha..Pierwsze usg w 12tygodniu Nic nie wiedzialam o zagrozenaich..Sie mi wydawalo ,ze jak sie zachodzi w ciaze , to sie potem rodzi i gitara..Nie bylo nic pomiedzy...Mega, Sabina, peppapig, kkisia, caffe, Aasiula, Natka_79, mysza1975, Bursztyn, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Morka ja odniosłam się do tematu rzucania palenia i wyraziłam swoje zdanie
odpowiedziałam na Twojego posta, bo miałam sporo stron do przeczytania a nie chciałam, żeby mi ten temat umknął, bo widzę, że jest ciepły od kilku dni
jestem za desmoxanem (mój tata palił 2 paczki dziennie) i faktycznie odstawił fajki nie przechodząc całej kuracji
nie jestem za odstawianiem fajek powoli i za epapierosami (bo jak rzucić palenie skoro cały czas się ten nawyk pielęgnuje?)moremi wrote:Reni, eeej ja nie pisałamo forach o skutkach palenia, ale o skutkach RZUCANIA palenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 10:22
kapturnica, Mega, moremi, Iwone, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:bull shit..Zadnego..On wplywa na uwrazliwienie jajnikow a nie na prolaktyne
Aasiula lubi tę wiadomość
-
ja niestety tę nierówną walkę przegrałam
i przytyłam ale to moja wina, bo nie ćwiczyłam i żarłam na potęgę
moremi wrote:I zgadza się - na początku waga leci do przodu. Ja szalałam 5 dni w tygodniu na aerobikach, fitnesach itd. Do tego niewiarygodne wręcz ilości wody.
Po trzech miesiącach miałam swoją wagęAasiula lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Morka ja odniosłam się do tematu rzucania palenia i wyraziłam swoje zdanie
odpowiedziałam na Twojego posta, bo miałam sporo stron do przeczytania a nie chciałam, żeby mi ten temat umknął, bo widzę, że jest ciepły od kilku dni
jestem za desmoxanem (mój tata palił 2 paczki dziennie) i faktycznie odstawił fajki nie przechodząc całej kuracji
nie jestem za odstawianiem fajek po mału i za epapierosami (bo jak rzucić palenie skoro cały czas się ten nawyk pielęgnuje?)Mega, Reni, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:ja niestety tę nierówną walkę przegrałam
i przytyłam ale to moja wina, bo nie ćwiczyłam i żarłam na potęgę
A Ty zrzucisz przecież te kilogramy przy twixachMega, Reni, Iwone, peppapig, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Muszę się Wam pochwalić, że chpd jaką jestem wyprodukowała wczoraj duże ilości ciasteczek żurawinowych
Pycha są
Dzieki dziewczyny. Musze sie pozbierac
Kapta ja czymie kciuki i wiem ze bedzie u Ciebie ok!anna maria, Mega, kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dobry delikatnie wieje,2stopnie,nadciaga zimno od ruska:-)
Cześć Pogodynka
Mega, anna maria, kapturnica, Sabina, peppapig, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!