X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Na pewno sie uda Iwonę, wierze w ciebie <3
    Kapta 2smiech2.gif
    I z czego ha??? 07icon_smile4.gif

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak tam u Was ale u mnie od rana leje na chuja,.Ciemno na chuja..Ledwo mlodego odwiozlam do skzoly i musialam polozyc sie..Juz nie wiem co lepsze ta dzika Zgnila pogoda czy snieg :-/

Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Sabcia <3
    gonna be olrajt

Sabina, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta, Sabcia <3
    gonna be olrajt
    Tez tak se tlumacze..Że musi byc... :) Ale czasem ...no wisz jak to sie w glowie telepie 0fool.gif ..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie były takie 2 ostatnie dni, ze nie miałam ochoty nosa z domu wystawiać.
    dzisiaj jest ok, więc muszę się zmobilizować, żeby jechać do miasta do urzędu coś załatwić. a muszę. więc muszę się zmobilizować. wsunę jakieś śniadanko i jadę.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zmien babke.Drobna rada....Wiesz dobry modelem leczenia pcowiczki to metformina ,bromek jesli jest wysoka prolaktyna(zaburza owulacje i utrudnia pik lh) A inofem mozesz pic bez jej pozwolen heh
    A nie wiesz czasem czy inofem jakos moze miec wplyw na poziom prolaktyny? bo mi zakazala go brac do póki nie oznacze prolaktyny. Pójde do innego gina...nie ma co czekać

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się Wam pochwalić, że chpd jaką jestem wyprodukowała wczoraj duże ilości ciasteczek żurawinowych :-)
    Pycha są :-)

kapturnica, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, Iwone, kkisia, Pusurek, Aasiula, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa -zajmij sie czyms, na czym musisz skupic uwage. Wiem, ze bedzie Ci trudno ale moze odwroci zle mysli.
    Sabino-moze jeszcze za wczesnie...

Moj maz rzucil palenie z dnia na dziec (juz 4 miesiac jest "czysty").

Sabina, Mega, Iwone, peppapig, kkisia, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A nie wiesz czasem czy inofem jakos moze miec wplyw na poziom prolaktyny? bo mi zakazala go brac do póki nie oznacze prolaktyny. Pójde do innego gina...nie ma co czekać
    bull shit..Zadnego..On wplywa na uwrazliwienie jajnikow a nie na prolaktyne

Natka_79, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka kiedys człowiek był taki wspaniałe nieświadomy...test, dwie kreski, wizyta, usg, serduszko, badania, leki były, ale zapobiegawczo, bo miałam niedorozwój macicy, ale nawet sobie tym głowy nie zaprzatalam, sprawdzac to? czytać o tym? pytać? po co? A teraz? Masakra, najpierw sie człowiek martwi czy uda mu sie jeszcze te dwie krechy obejrzeć, potem czy uda sie usłyszeć serduszko, potem badania czy wyjdą dobrze, przed każda wizyta u lekarza stres czy jest wszystko w porządku, w końcu zeby sie w trakcie porodu nie popierdzielilo... A idź pan w chuj z ta cała wiedza!

kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Iwone, ania.g, gretka, peppapig, kkisia, Aasiula, Natka_79, mysza1975, Mango, Bozia3, Bursztyn, Arwena, gosia7122, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I z czego ha??? 07icon_smile4.gif
    Wiedziałam ze bedzie ci nie na rękę ze nie wiem czy urodziłaś syna czy córkę? ;)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kurka kiedys człowiek był taki wspaniałe nieświadomy...test, dwie kreski, wizyta, usg, serduszko, badania, leki były, ale zapobiegawczo, bo miałam niedorozwój macicy, ale nawet sobie tym głowy nie zaprzatalam, sprawdzac to? czytać o tym? pytać? po co? A teraz? Masakra, najpierw sie człowiek martwi czy uda mu sie jeszcze te dwie krechy obejrzeć, potem czy uda sie usłyszeć serduszko, potem badania czy wyjdą dobrze, przed każda wizyta u lekarza stres czy jest wszystko w porządku, w końcu zeby sie w trakcie porodu nie popierdzielilo... A idź pan w chuj z ta cała wiedza!

Lepiej bym tego nie ujeła..Z młodym bylam zielona jak szczypiorek na wiosne..Spozniony okres , badanie u ginki , test na plus..Radocha..Pierwsze usg w 12tygodniu Nic nie wiedzialam o zagrozenaich..Sie mi wydawalo ,ze jak sie zachodzi w ciaze , to sie potem rodzi i gitara..Nie bylo nic pomiedzy...

Mega, Sabina, peppapig, kkisia, caffe, Aasiula, Natka_79, mysza1975, Bursztyn, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka ja odniosłam się do tematu rzucania palenia i wyraziłam swoje zdanie
    odpowiedziałam na Twojego posta, bo miałam sporo stron do przeczytania a nie chciałam, żeby mi ten temat umknął, bo widzę, że jest ciepły od kilku dni :-)
    jestem za desmoxanem (mój tata palił 2 paczki dziennie) i faktycznie odstawił fajki nie przechodząc całej kuracji :-)
    nie jestem za odstawianiem fajek powoli i za epapierosami (bo jak rzucić palenie skoro cały czas się ten nawyk pielęgnuje?)
    moremi wrote:
    Reni, eeej ja nie pisałamo forach o skutkach palenia, ale o skutkach RZUCANIA palenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 10:22

kapturnica, Mega, moremi, Iwone, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    bull shit..Zadnego..On wplywa na uwrazliwienie jajnikow a nie na prolaktyne
    no tak mi sie wydawało....ech, a ginka ma całkiem niezłe opinie w mieście, prywatny gabinet tez ma i wiele lasek sobie ją chwali.

Aasiula lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety tę nierówną walkę przegrałam ;-) i przytyłam ale to moja wina, bo nie ćwiczyłam i żarłam na potęgę
    moremi wrote:
    I zgadza się - na początku waga leci do przodu. Ja szalałam 5 dni w tygodniu na aerobikach, fitnesach itd. Do tego niewiarygodne wręcz ilości wody.
    Po trzech miesiącach miałam swoją wagę :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Morka ja odniosłam się do tematu rzucania palenia i wyraziłam swoje zdanie
    odpowiedziałam na Twojego posta, bo miałam sporo stron do przeczytania a nie chciałam, żeby mi ten temat umknął, bo widzę, że jest ciepły od kilku dni :-)
    jestem za desmoxanem (mój tata palił 2 paczki dziennie) i faktycznie odstawił fajki nie przechodząc całej kuracji :-)
    nie jestem za odstawianiem fajek po mału i za epapierosami (bo jak rzucić palenie skoro cały czas się ten nawyk pielęgnuje?)
    No między wierszami napisałam, że zgadzam się z Tobą. Nie widać było? ;)

Mega, Reni, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja niestety tę nierówną walkę przegrałam ;-) i przytyłam ale to moja wina, bo nie ćwiczyłam i żarłam na potęgę
    Dlatego pisałam o zapoznaniu się z forum o skutkach rzucenia palenia. Każdy chyba pisał o kilogramach na plusie, więc od razu zapisałam się na zajęcia i kupiłam zapasy wody ;)
    A Ty zrzucisz przecież te kilogramy przy twixach ;)

Mega, Reni, Iwone, peppapig, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Muszę się Wam pochwalić, że chpd jaką jestem wyprodukowała wczoraj duże ilości ciasteczek żurawinowych :-)
    Pycha są :-)
    Ja wcziraj pieklam dwie rolady na dzien babci i dziadka :-)

Dzieki dziewczyny. Musze sie pozbierac :-)

Kapta ja czymie kciuki i wiem ze bedzie u Ciebie ok!

anna maria, Mega, kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry delikatnie wieje,2stopnie,nadciaga zimno od ruska:-)

moremi, Mega, ania.g, Sabina, peppapig, kkisia, Aasiula, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, SolarPolar lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry delikatnie wieje,2stopnie,nadciaga zimno od ruska:-)
    Rosjanina ;) Cześć Pogodynka :-)

Mega, anna maria, kapturnica, Sabina, peppapig, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 6955 6956 6957 6958 6959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ