35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Obiadek wszamany pewnie zaraz znów uderze w kime..Generalnie rzecz ujmując to ciągle spie
Jakby nie młody ,obowiązki pewnie budziła bym sie tylko na siku i papu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 15:21
MartaDidi, Mega, anna maria, malgos741, Aasiula, kkisia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U nas dzis byl ziemniaczek na obiad. Znaczy dla Adasia. Szalu nie bylo. Telepalo go jak po witaminie C, nie wiem czemu. Ale nie plul. Kaszke Sinlac lepiej toleruje jesli chodzi o smak.
Musze znalesc cos z glutenem, jak mowicie, ze trza.
A jutro bedzie pierwsze jabluszko.anna maria, Aasiula, Bliska 77, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
A ja w jakiejś telewizji śniadaniowej oglądałam program na temat karmienia dzieci i postępowania w przypadku niejadków. I tam jakas specjalistka wypowiadała sie ze najlepiej zacząć wprowadzanie nowych pokarmów u niemowlaków od warzyw (np marchewka) a nie owoców
anna maria, caffe, Aasiula, Bliska 77, ania.g, Bozia3, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Obiadek wszamany pewnie zaraz znów uderze w kime..Generalnie rzecz ujmując to ciągle spie
Jakby nie młody ,obowiązki pewnie budziła bym sie tylko na siku i papu
hehe, Kaptu, masz faze niemowlaka?
dobrze, ze chociaz mowic (vel pisac) mozesz..kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja tam mecz oglądałam w sypialni a mój w salonie słucha muzy ... ile można?
kapturnica, Aasiula, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
idę robić obiad
wygraliśmy !!!
MartaDidi, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hehe, ambitnie- ja po prostu nie wiem, co do czego, a nie chce wywalac kasy na cos, co uzyje raz, a potem bedzie stalo.. Jak ja moge zdecydowac jakich butelek chce uzywac, jak ja nie mam o tym pojecia?
MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Bliska 77, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kapta - ja też miałam odjechane sny na początku ciąży - aż się bałam własnej głowy - co tam w niej siedzi..
ALe to chyba jeden z objawów ciąży - tak więc ciesz się i korzystaj w snach ze swojej nieokiełznanej części...
SolarPolar, Sabina, Bliska 77, Bozia3, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja jestem z siebie dumna, po poorganizowałam dziś swoje zadania i udało mi się część z zaplanowanych na dziś wykonać.
najbardziej to nam się nie chce zbierać dziś wieczorem na basen... jakoś tak ciemno od godziny czy dwóch, już czuję się jakby był wieczór. zanim wyjdziemy (o ile wyjdziemy) będzie 20sta, to tak jakbyśmy w nocy szli... musimy chyba zmienić taktykę i chodzić z rańca.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta nie martw się - ja nie w ciąży, a ostatnio też mam takie sny, że aż budzę siękapturnica wrote:Ale ja w tych snach to..hmmm Sodoma i gomora normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 17:30
Sabina, Bliska 77, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurku, Agata spala dzis raz 25min i teraz ok 35
witaj w klubie, gdyby chociaz w nocy ze dwa razy po 3 godz spala....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 18:38
Aasiula, Sabina, ania.g, Pusurek, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pożegnałam dziś gondolę od wózka. Marcel korzysta już ze spacerówki. Póki nie zaśnie to jedzie sobie w pozycji pół siedzącej a potem mogę rozłożyć na zupełnie płasko. Głowa odkręcała się na lewo i prawo aż padł od atrakcji i smacznie spał
Po powrocie zabrałam się za pakowanie bo w końcu we wtorek przeprowadzka
Bliska 77, Iwone, Aasiula, BISCA, Pusurek, paszczakin, MartaDidi, SolarPolar, megan8, malgos741, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Pożegnałam dziś gondolę od wózka. Marcel korzysta już ze spacerówki. Póki nie zaśnie to jedzie sobie w pozycji pół siedzącej a potem mogę rozłożyć na zupełnie płasko. Głowa odkręcała się na lewo i prawo aż padł od atrakcji i smacznie spał
Po powrocie zabrałam się za pakowanie bo w końcu we wtorek przeprowadzka
ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Dzis zrobilam kolejna segregacje ubran, corcia ma juz 68cm zatem kolejne ciuchy poszly w odstawke, ostatnio ogladala ksiazeczke starszej i uwaga w wieku 12mcy miala 70cm, to skutek 48cm przyorodzie
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4