X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiadek wszamany pewnie zaraz znów uderze w kime..Generalnie rzecz ujmując to ciągle spie XD Jakby nie młody ,obowiązki pewnie budziła bym sie tylko na siku i papu XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 15:21

MartaDidi, Mega, anna maria, malgos741, Aasiula, kkisia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U nas dzis byl ziemniaczek na obiad. Znaczy dla Adasia. Szalu nie bylo. Telepalo go jak po witaminie C, nie wiem czemu. Ale nie plul. Kaszke Sinlac lepiej toleruje jesli chodzi o smak.
    Musze znalesc cos z glutenem, jak mowicie, ze trza.
    A jutro bedzie pierwsze jabluszko. :)
    Ja kiedys ogladalam taka akcje- filmik-skladanka- jak niemowlaki pierwszy raz smakuja cytryne... Bomba... Ale mojemu jeszcze sie nie odwazylam podac...

anna maria, Aasiula, Bliska 77, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w jakiejś telewizji śniadaniowej oglądałam program na temat karmienia dzieci i postępowania w przypadku niejadków. I tam jakas specjalistka wypowiadała sie ze najlepiej zacząć wprowadzanie nowych pokarmów u niemowlaków od warzyw (np marchewka) a nie owoców :)

anna maria, caffe, Aasiula, Bliska 77, ania.g, Bozia3, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Obiadek wszamany pewnie zaraz znów uderze w kime..Generalnie rzecz ujmując to ciągle spie XD Jakby nie młody ,obowiązki pewnie budziła bym sie tylko na siku i papu XD

hehe, Kaptu, masz faze niemowlaka?
    dobrze, ze chociaz mowic (vel pisac) mozesz..

kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tam mecz oglądałam w sypialni a mój w salonie słucha muzy ... ile można?

kapturnica, Aasiula, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę robić obiad :) wygraliśmy !!!

MartaDidi, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, ambitnie- ja po prostu nie wiem, co do czego, a nie chce wywalac kasy na cos, co uzyje raz, a potem bedzie stalo.. Jak ja moge zdecydowac jakich butelek chce uzywac, jak ja nie mam o tym pojecia? ;)
    A ja kupuję wszystko na co mam ochotę, bo stwierdziłam, że w ciągu 3 do 7 lat mogę zostać albo ciocią u przyszłej chrzestnej Heńki albo ten późniejszy termin to babcią i wszystko odłożę dla której. Przyda się i detektor tętna płodu, monitor oddechu, sterylizator z podgrzewaczem, elektroniczna niania, łóżeczko, wózek, ciuszki te w rozmiarze 56 i 62 będą jak nowe, kosz na zużyte pieluchy, komoda kąpielowa z przewijakiem i wiele innych rzeczy, których nie miałam przy pierwszej dwójce.

MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Bliska 77, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kapta - ja też miałam odjechane sny na początku ciąży - aż się bałam własnej głowy - co tam w niej siedzi..;) ALe to chyba jeden z objawów ciąży - tak więc ciesz się i korzystaj w snach ze swojej nieokiełznanej części...;)
    Hahahaha ja to mam do tej pory, tylko moje sny kończą się orgazmem, niestety bolesnym, bo te skurcze macicy po orgaźmie sprawiają taki ból podbrzusza jak silna @

SolarPolar, Sabina, Bliska 77, Bozia3, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem z siebie dumna, po poorganizowałam dziś swoje zadania i udało mi się część z zaplanowanych na dziś wykonać.
    najbardziej to nam się nie chce zbierać dziś wieczorem na basen... jakoś tak ciemno od godziny czy dwóch, już czuję się jakby był wieczór. zanim wyjdziemy (o ile wyjdziemy) będzie 20sta, to tak jakbyśmy w nocy szli... musimy chyba zmienić taktykę i chodzić z rańca.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta nie martw się - ja nie w ciąży, a ostatnio też mam takie sny, że aż budzę się ;)
    kapturnica wrote:
    Ale ja w tych snach to..hmmm Sodoma i gomora normalnie XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 17:30

Sabina, Bliska 77, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Héj baby,

Melduje sie obecna :-)
    Jakies nowinki ?

kkisia, Aasiula, Sabina, Bliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha mam zasieg :)
    I bede na bierzaco ;)

gretka, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZizas. W ciagu calego dzisiejszego dnia Adas spal 1x 30 min i 1x 20 min. Mam dosc.
    Chce ktoras milego, slicznego chlopczyka na troche? ;)

Bliska 77, Aasiula, Sabina, BISCA, ania.g, moremi, malgos741, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, Agata spala dzis raz 25min i teraz ok 35 ;) witaj w klubie, gdyby chociaz w nocy ze dwa razy po 3 godz spala....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 18:38

Aasiula, Sabina, ania.g, Pusurek, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Francja wlasnie ograla Katar. Zemscili Polske ;-)

Bliska 77, moremi, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pożegnałam dziś gondolę od wózka. Marcel korzysta już ze spacerówki. Póki nie zaśnie to jedzie sobie w pozycji pół siedzącej a potem mogę rozłożyć na zupełnie płasko. Głowa odkręcała się na lewo i prawo aż padł od atrakcji i smacznie spał :) Po powrocie zabrałam się za pakowanie bo w końcu we wtorek przeprowadzka :)

Bliska 77, Iwone, Aasiula, BISCA, Pusurek, paszczakin, MartaDidi, SolarPolar, megan8, malgos741, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pożegnałam dziś gondolę od wózka. Marcel korzysta już ze spacerówki. Póki nie zaśnie to jedzie sobie w pozycji pół siedzącej a potem mogę rozłożyć na zupełnie płasko. Głowa odkręcała się na lewo i prawo aż padł od atrakcji i smacznie spał :) Po powrocie zabrałam się za pakowanie bo w końcu we wtorek przeprowadzka :)
    My pozegnalysmy gondole ok miesiaca temu, corka tez woli spacerowke, rozklada sie rowniez na zupelnie plasko

ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis zrobilam kolejna segregacje ubran, corcia ma juz 68cm zatem kolejne ciuchy poszly w odstawke, ostatnio ogladala ksiazeczke starszej i uwaga w wieku 12mcy miala 70cm, to skutek 48cm przyorodzie

ania.g, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Dzis zrobilam kolejna segregacje ubran, corcia ma juz 68cm zatem kolejne ciuchy poszly w odstawke, ostatnio ogladala ksiazeczke starszej i uwaga w wieku 12mcy miala 70cm, to skutek 48cm przyorodzie
    Marcel ma już 66 cm :)

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Marcel ma już 66 cm :)
    No to pieknie :-D

ania.g lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 7204 7205 7206 7207 7208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ