35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale powiem Tobie Pusur, ze zagladam na ta stronke i jestem w szoku, jak sie rozwineli i ile nowych produktow maja....Prawda jest taka, ze ja gotowcow Malemu nie daje... sama gotuje... Ale kupuje owoce i desery, np.musy z platkami i twarozkiem... Jak mu dalam danonka to sie rozesral dalej niz widzi, to sobie dalam spokoj...
ania.g, caffe, Pusurek, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
paszczakin wrote:hehe, Pusur, to tak jak u mnie.. grunt to to dobre wychowanie
jak sie kocie stan kuwety nie podoba, to sygnalizuje syrena.. ale od kiedy jest kuweta XL to sie jeszczce nie zdarzylo..
Nie odbieram tego w kategorii złośliwości. Kot sika tam gdzie czuje się bezpiecznie i gdzie ma miękko pod dupą. Brudna kuweta była wyłącznie naszą winą i tyle. Dlatego napisałam, że sami sobie zafundowaliśmy taką rozrywkę
I nasze koty nie zostawiają kłaczków w mieszkaniu
Patent jest bardzo prosty - pasta odkłaczająca podawana regularnie co kilka dni i wszystko do kuwety leciBursztyn, MartaDidi, paszczakin, Aasiula, Mega, Pusurek, kkisia, Bliska 77, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Ale sloik masz pod reka przeca, blender juz odloz
I rozejrzyj sie po okolicy w kwestii udogodnien dla matek z dziecmi. Gdzie masz przewijaki i mikrofale. W kazdym Maku jest. Nie wierze, ze w Be. nie ma ich na stacjach benzynowych. Moze po prostu wczesniej cie to nie interesowalo?
nie przekonalas mnie- wizja roztaczana przez Bozie bardziej do mnie trafia.. Blender byl tylko do porownania- zblenderowac zupe z ryczacym dzieckim- 30 sekund, zabrac sprzet z samochoodu, znalesc mikrofale, skumac jak dziala, zeby dzieciu ryjka nie odparzylo, podgrzac przy ryczacym dziecku- chyba troche wiecej..
poza tym nie wiadomo co oni tam w tej mikrofali podgrzewalia jak sie do sloika przedostanie?
do tego my lubimy wycieczki do niecywilizowanych miejsc rowniez- las, morze czy nawet Polska
podoba mi sie bycie niezalezna.. zgrzewke wody tez zawasze w samochodzie woze, a przeciez wszedzie mozna kupic..moremi, Sabina, Dorka1979, Bliska 77, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:co tam planujecie na Walentynki?
ps witam kochane ale się wyspałamComeToMeBaby, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, Bliska 77, ania.g, megan8, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:Martus, ja sklepow z gadzetami dzieciowymi mam pelno, poza tym kocham amazon. Tylko chcialam sie od was dowiedziec, co w ogole warto- bo potem tak jak czesc pisala- sprzety stoja nieotwarte..
N.p. o istnieniu takiego pogrzewacza w wersji samochodowej nawet nie slyszalam, a wydaj mi sie to bardzo rozsadnym zakupem
Zwracaj uwagę na rodzaj wtyczki, czy Wam do samochodu będzie pasowała i zwracaj też uwagę na to w jakim czasie podgrzewa wodę, bo to też ma znaczenie. Są takie podgrzewacze, że podgrzewają długo.MartaDidi, paszczakin, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
heheh to jest ciekawe na telefon mozna sciagnac
tutaj akurat moj cykl ale aplikacja jest fajna
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc2dc750ec21.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 14:12
ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, ania.g, megan8, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale Paszczak, pomysl rozsadnie ( jesli budyn pozwoli)
Jak czesto bedziesz karmic dziecko jadac autem? Normalnie chyba staje sie na jakis postoj, coby sie wysikac, przebrac pieluche i nakarmic dziecko. Czyli jakis postoj z miejscem, gdzie jest cywilizacja, prad a moze i mikrofala. Chyba, ze najczesciej stajecie w lesie i wtedy z wlaczonym silnikiem podgrzewasz zarcie. Bo nie wierze, ze bedziesz karmic Adasia podczas jazdy albo podgrzewac mu sloiczek, bo za 5 minut planujecie posroj i ma byc juz gotowy.
A poza tym, w samochodzie to nie jest takie chop siup z podgrzaniem. Ja mam taki specjalny podgrzewacz do samochodu (rodzaj takiej otuliny), ale żeby woda osiągnęła właściwą temperaturę to trzeba np, podgrzewać ją 20 min...Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
heheh asiula, ale coś ściema z tymi chłopcami i dziewczynkami, no nie?
tak to jednak te wszystkie automatyczne programy cza traktować z przymrużeniem oka.
bo co potem? reklamacji nijak nie idzie złożyć i udowodnić swojej racji. no nijak.Aasiula, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heheh asiula, ale coś ściema z tymi chłopcami i dziewczynkami, no nie?
tak to jednak te wszystkie automatyczne programy cza traktować z przymrużeniem oka.
bo co potem? reklamacji nijak nie idzie złożyć i udowodnić swojej racji. no nijak.
-
Asiula
jeszcze nic straconego póki nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 14:31
Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja swojemu gotuję zupy. Jedną ma na dwa dni, ale on zup nie lubi... i trzeba sie nagimnastykować żeby zjadł.
Z kaszek polecam mleczno-pszenną z biszkoptami. Mój bardzo lubi i codziennie rano zjada michę, ale ona jest od 6 miesiąca. Biszkopty można też samemu upiec i dodawać do deserów.Pusurek, Dorka1979, Bliska 77, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Fajny program na telefon Aasiula . Żeś jest obłożona z każdej strony widze i w necie i w telu
jakie na dziewczynke a jakie na chlopca taka ciekawostkaComeToMeBaby, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:aplikacja sie nazywa
Maybe BabyAasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyU nas dzis byl ziemniaczek na obiad. Znaczy dla Adasia. Szalu nie bylo. Telepalo go jak po witaminie C, nie wiem czemu. Ale nie plul. Kaszke Sinlac lepiej toleruje jesli chodzi o smak.
Musze znalesc cos z glutenem, jak mowicie, ze trza.
A jutro bedzie pierwsze jabluszko.malgos741, Mega, moremi, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, caffe, kkisia, Bliska 77, ania.g, Bozia3, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość