35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas to szefowa by zawału dostała gdyby wiedziała a pewno ktoś ją powiadomi, dla mnie to bezsensu to po prostu nie ich sprawa mąż mówił żebym się nie przejmowała nimi ale trochę mi przykro że się natrząsają z tego
Lucky, iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ale ciemnogród, nawet nie chce mi się tego komentować. Ludzie są wścibscy, zawistni i złośliwi, a kobiety niekiedy niestety wiodą w tym prym.
jak ktoś zdradza to zaraz kurwa puściła się a jak dziecko no to pewnie wpadkę zaliczyła
Jak przyszłam do pracy to bardzo się interesowali ile miałam lat jak zaszłam z córką w ciążę
i komentarze że takie młode niedojrzała w ciąże zachodząBliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykicia 123 wrote:u nas to szefowa by zawału dostała gdyby wiedziała a pewno ktoś ją powiadomi, dla mnie to bezsensu to po prostu nie ich sprawa mąż mówił żebym się nie przejmowała nimi ale trochę mi przykro że się natrząsają z tego
Ja takiej jednej "życzliwej" znajomej co tak pierdoliła jak te Twoje pseudo koleżanki z pracy powiedziałam wprost, żeby mi pod przysłowiową spódnicę nie zaglądała tylko zajęła się sobą i swoja prokreacją.Aasiula, kicia 123, Bliska 77, Bozia3, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykicia 123 wrote:dzięki mamatrójki ludzie naprawdę są wredni u nas w pracy nawet jak rozmawiamy to często formułują wypowiedzi o innych tak lekko i szybko, nie zastanawiają się że dana osoba zrobiła tak bo miała ku temu powody
jak ktoś zdradza to zaraz kurwa puściła się a jak dziecko no to pewnie wpadkę zaliczyła
Jak przyszłam do pracy to bardzo się interesowali ile miałam lat jak zaszłam z córką w ciążę
i komentarze że takie młode niedojrzała w ciąże zachodzą
Nosz kurwa nikomu nie dogodzisz jednym słowem teraz jesteś za stara, przedtem za młoda, kobieta ma zawsze pod górę :-)musisz być asertywna i szybko te dyskusje ucinać.
gosia7122, Aasiula, kicia 123, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Tu sie nie zgodze- e-papier nie meczy oczu, do czasu jak mialam sprawny mozg czytalam ksiazke tygodniowo, czasami dwie, jesli bylo to cienkie czytadlo i przy porzadnym, wyraznym wyswietlaczu nie ma zadnej roznicy.
Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
a co ty a ty się starasz a może już jesteś w ciąży a w ogóle to w tym wieku to się rodzą chore dzieci
oczywiście zaprzeczyłam ale masakra jak ludzie potrafią byś wścibscy i
wszechwiedzący
a te koleżnaki to w jedna starsza ode mnie o rok a druga młodsza o rok
nienawidzę tego nie ich sprawa to po co się wtrącają
już nie wspomnę komentarzy o patologi co ma trójkę dziecimamatrojki80, Bliska 77, kicia 123, Sabina, Margolcia88, Bozia3, moremi, MartaDidi, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:u mnie co prawda koleżanki w pracy nie wiedziały że staram sie o trzecie ale jak zaszłam w ciąże to wszyscy mi kibicowali,jak urodziłam to dostałam prezent i życzenia z podpisami wszystkich ( co bardzo miło mnie zaskoczyło)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 17:45
gosia7122, kicia 123, Sabina, Margolcia88, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:U mnie wiedzaly niektore ploty oczywiscie byly ale mialam to gdzies a jak juz bylo wiadomo to wszyscy kibicowali, przynajmniej oficjalnie hahaha
mamatrojki80, Margolcia88, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wiecie co ?!
Lasencja wzieła moj awatar noooo....
A bylam taka oryginalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 18:18
Margolcia88, anna maria, mamatrojki80, moremi, gosia7122, peppapig, gretka, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:U mnie nikt nie wie. Nikt nie wiedziała, że byłam w ciąży, o zabiegu też nie wiedzieli
I z tego to się cieszę
Sabina, anna maria, Aasiula, gosia7122, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość