35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane

witam nowe dziewczyny
życze zdrówka wszystkim chorym
my wrócilismy padnieci hahahaha ale szczesliwi na maksa i zakochani na maksa
Macius co prawda jeszcze nie nam wyznał ale tacie zastepczemu po całej sobocie spedzonej z nami,ze nas bardzo kocha ale juz sie ciepło na sercu robi a wczoraj na pozegnanie zamiast dac zwykłe czesc przytulil sie i do meza i do mnie niesamowite uczucie łłłaaaa
rodzice zastepczy proponują tygodniowe urlopowanie Maciusia u nas podczas ferii zimowych no zoabczymy czy uda sie to załatwic w sadzie i w naszym oao ??!!
teraz jedziemy nastepny raz w srode no i na weekend znowu
chociaz mamy nadzieje,ze długo nasze jazdy nie potrwają,ze na swieta bedzie juz u nas w domu na stałe

no ale to narazie w sferze marzen
kochane pamietam o Was
dziekuje za Wasza pamiec
nick nieaktualny, Bliska 77, paszczakin, nick nieaktualny, gosia7122, Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, moremi, Natka_79, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Reni, gretka, SolarPolar, Niuta, anna maria, anna maria, nick nieaktualny, Lucky, iwcia77, Bozia3, Zofia8, Iwone, caffe, BISCA, Mango, mysza1975, nick nieaktualny, slash, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWspółczuję. Ja jestem strasznie wrażliwa na zapachy. Dlaczego pacjenci muszą przychodzic do gabibetu prosto z kuchni ? Przewala mi się w brzuchu od tego. Jeszcze nie wymiotowalam na szczęście. Ale albo perfumy albo smażona wątrobka. Oj, ciężkopeppapig wrote:Też tak mówiłam póki mnie nie dopadło.. tragedia jakaś. I nie żartuje nie wiem czy mam jeść w ubikacji? A jedzenie sprowadza się do kajzerki z serkiem białym o 9,12,o 15 ziemniaki z surówka z marchewki..kolacja kajzerka z jogurtem..
Nic innego nie przejdzie..ale byle dziecko tam rosło,może mnie popusci
nick nieaktualny, Aasiula, paszczakin, gretka, Lucky, iwcia77, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny

W sprawie kosmetykow to ja uzywam od kilku lat tą serie ,dla mnie jest rewelacyjna.
Mam szmpon i keratyne ,wlosy po tym sa blyszczace zdrowe ,polecam
Dodam tylko ze ja rozjasniam hery
a kondycyjnie sa zupelnie zdrowe 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87c19dfb3472.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:09
Bliska 77, kapturnica, MartaDidi, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Podobno w Polsce jest to największe źródło wit C, ze wzgledu na diete Polaków

hehe Dorbie, kartofel to bylo w znaczeniu dziecko.. Bo za fasolke tu morduja, a ja wychodze z zalozenia, ze wszytkie niemowlami sa najbardziej podobne do kartofla po urodzeniu, nie do rodzicow
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, Reni, nick nieaktualny, Lucky, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Inessa, az mi ciarki przechodza jak czytam Twoj post, kurcze cieplo na sercu sie robi, jestem z Wami
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, iwcia77, Bozia3, caffe, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ja tak a propos diety Pepcipaszczakin wrote:hehe Dorbie, kartofel to bylo w znaczeniu dziecko.. Bo za fasolke tu morduja, a ja wychodze z zalozenia, ze wszytkie niemowlami sa najbardziej podobne do kartofla po urodzeniu, nie do rodzicow

i chyba kartofle z ziemniakami się połączyły
)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:13
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale ja tak a propos diety Pepci
i chyba kartofle z ziemniakami się połączyły
)))
w sumie- to tez byl skladnik mojej poczatkowej diety- gotowane z kefirem i sola..
to tym bardziej moj mlody jest kartoflem
MartaDidi, Aasiula, moremi, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Inesska, super czytac twoja relacje- juz nawet z niej widac, ze super maluch wam sie szykuje i ze bedziecie swietna rodzina.. A pomysl z feriami rewelacja! trzymam kciuki, zeby sie dalo zalatwic cala administracje jak najszybciej..
Aasiula, Bliska 77, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, iwcia77, MartaDidi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Biedne dzieci u Ciebie kartofel u mnie m łody wyraża się strasznie pieszczotliwie nazywając je gówienkiem

A w ogóle tak sponiewieranego dnia jak dzis dawno nie miałam..Bez wdawania sie w blizsze szczegóły czasem chuj mnie strzela ,że kawałka chUopa w domu nie ma i ze wszystkim trza se radzic samemu.Ale poradzone mimo cięższych chwil.Przed 18ta mam wizytę u gina na nfz mam nadzieje ,ze stres juz nie będzie tak wielki jak w czwartek i ,że dłużej niz kilka sekund podejrze młode.Bo ordynatorek jest ultra szybki i za długo wpatrywać mi sie nie dał
I nadzieja ,że ładnie rośnie jest..
moremi, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, Bursztyn, Aasiula, nick nieaktualny, gretka, Bliska 77, nick nieaktualny, Bozia3, MartaDidi, BISCA, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Inesska

Zobaczysz, że Maciuś będzie u Was szybciej niż się spodziewacie
te spotkania adopcyjne nie trwają aż tak strasznie długo, a i na ferie też pewnie razem będziecie 
Wzruszyłam się Inessko :*
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77, MartaDidi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
a co ty a ty się starasz a może już jesteś w ciąży a w ogóle to w tym wieku to się rodzą chore dzieci
oczywiście zaprzeczyłam ale masakra jak ludzie potrafią byś wścibscy i
wszechwiedzący
a te koleżnaki to w jedna starsza ode mnie o rok a druga młodsza o rok
nienawidzę tego nie ich sprawa to po co się wtrącają
już nie wspomnę komentarzy o patologi co ma trójkę dzieci
nick nieaktualny, Lucky, iwcia77, moremi, Mango, slash, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Kapta rozumiem twoje rozgoryczenie ja też tak mam mój maż z domu wystawi nogę a już coś się pierniczykapturnica wrote:Biedne dzieci u Ciebie kartofel u mnie m łody wyraża się strasznie pieszczotliwie nazywając je gówienkiem

A w ogóle tak sponiewieranego dnia jak dzis dawno nie miałam..Bez wdawania sie w blizsze szczegóły czasem chuj mnie strzela ,że kawałka chUopa w domu nie ma i ze wszystkim trza se radzic samemu.Ale poradzone mimo cięższych chwil.Przed 18ta mam wizytę u gina na nfz mam nadzieje ,ze stres juz nie będzie tak wielki jak w czwartek i ,że dłużej niz kilka sekund podejrze młode.Bo ordynatorek jest ultra szybki i za długo wpatrywać mi sie nie dał
I nadzieja ,że ładnie rośnie jest..
-
nick nieaktualnykicia 123 wrote:W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
a co ty a ty się starasz a może już jesteś w ciąży a w ogóle to w tym wieku to się rodzą chore dzieci
wszechwiedzący
W ogóle ich nie słuchaj!
nick nieaktualny, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykicia 123 wrote:W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
wszechwiedzący
Ale ciemnogród, nawet nie chce mi się tego komentować. Ludzie są wścibscy, zawistni i złośliwi, a kobiety niekiedy niestety wiodą w tym prym.
kicia 123, gosia7122, nick nieaktualny, Lucky, iwcia77, Bozia3, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość