35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane
witam nowe dziewczyny
życze zdrówka wszystkim chorym
my wrócilismy padnieci hahahaha ale szczesliwi na maksa i zakochani na maksa
Macius co prawda jeszcze nie nam wyznał ale tacie zastepczemu po całej sobocie spedzonej z nami,ze nas bardzo kocha ale juz sie ciepło na sercu robi a wczoraj na pozegnanie zamiast dac zwykłe czesc przytulil sie i do meza i do mnie niesamowite uczucie łłłaaaa
rodzice zastepczy proponują tygodniowe urlopowanie Maciusia u nas podczas ferii zimowych no zoabczymy czy uda sie to załatwic w sadzie i w naszym oao ??!!
teraz jedziemy nastepny raz w srode no i na weekend znowu
chociaz mamy nadzieje,ze długo nasze jazdy nie potrwają,ze na swieta bedzie juz u nas w domu na stałe
no ale to narazie w sferze marzen
kochane pamietam o Wasdziekuje za Wasza pamiec
Margolcia88, Bliska 77, paszczakin, mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, peppapig, MartaDidi, moremi, Natka_79, agp, Pusurek, Bursztyn, Reni, gretka, SolarPolar, Niuta, anna maria, anna maria, Sabina, Lucky, iwcia77, Bozia3, Zofia8, Iwone, caffe, BISCA, Mango, mysza1975, Mala79, slash, Mega, mama78, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Też tak mówiłam póki mnie nie dopadło.. tragedia jakaś. I nie żartuje nie wiem czy mam jeść w ubikacji? A jedzenie sprowadza się do kajzerki z serkiem białym o 9,12,o 15 ziemniaki z surówka z marchewki..kolacja kajzerka z jogurtem..
Nic innego nie przejdzie..ale byle dziecko tam rosło,może mnie popuscipeppapig, Aasiula, paszczakin, gretka, Lucky, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
W sprawie kosmetykow to ja uzywam od kilku lat tą serie ,dla mnie jest rewelacyjna.
Mam szmpon i keratyne ,wlosy po tym sa blyszczace zdrowe ,polecam
Dodam tylko ze ja rozjasniam herya kondycyjnie sa zupelnie zdrowe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87c19dfb3472.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:09
Bliska 77, kapturnica, MartaDidi, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Podobno w Polsce jest to największe źródło wit C, ze wzgledu na diete Polaków
hehe Dorbie, kartofel to bylo w znaczeniu dziecko.. Bo za fasolke tu morduja, a ja wychodze z zalozenia, ze wszytkie niemowlami sa najbardziej podobne do kartofla po urodzeniu, nie do rodzicowdorbie, kapturnica, peppapig, moremi, Reni, Sabina, Lucky, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hehe Dorbie, kartofel to bylo w znaczeniu dziecko.. Bo za fasolke tu morduja, a ja wychodze z zalozenia, ze wszytkie niemowlami sa najbardziej podobne do kartofla po urodzeniu, nie do rodzicow
i chyba kartofle z ziemniakami się połączyły
)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:13
peppapig, Aasiula, moremi, Sabina, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale ja tak a propos diety Pepci
i chyba kartofle z ziemniakami się połączyły
)))
w sumie- to tez byl skladnik mojej poczatkowej diety- gotowane z kefirem i sola..
to tym bardziej moj mlody jest kartoflemMartaDidi, Aasiula, moremi, Bliska 77, peppapig, dorbie, Sabina, Lucky, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Inesska, super czytac twoja relacje- juz nawet z niej widac, ze super maluch wam sie szykuje i ze bedziecie swietna rodzina.. A pomysl z feriami rewelacja! trzymam kciuki, zeby sie dalo zalatwic cala administracje jak najszybciej..
Aasiula, Bliska 77, gosia7122, inessa, Sabina, Lucky, iwcia77, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Biedne dzieci u Ciebie kartofel u mnie m łody wyraża się strasznie pieszczotliwie nazywając je gówienkiem
A w ogóle tak sponiewieranego dnia jak dzis dawno nie miałam..Bez wdawania sie w blizsze szczegóły czasem chuj mnie strzela ,że kawałka chUopa w domu nie ma i ze wszystkim trza se radzic samemu.Ale poradzone mimo cięższych chwil.Przed 18ta mam wizytę u gina na nfz mam nadzieje ,ze stres juz nie będzie tak wielki jak w czwartek i ,że dłużej niz kilka sekund podejrze młode.Bo ordynatorek jest ultra szybki i za długo wpatrywać mi sie nie dał
I nadzieja ,że ładnie rośnie jest..
moremi, gosia7122, inessa, peppapig, paszczakin, Margolcia88, Bursztyn, Aasiula, dorbie, gretka, Bliska 77, Sabina, Bozia3, MartaDidi, BISCA, Mala79, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Inesska
Zobaczysz, że Maciuś będzie u Was szybciej niż się spodziewaciete spotkania adopcyjne nie trwają aż tak strasznie długo, a i na ferie też pewnie razem będziecie
Wzruszyłam się Inessko :*
mamatrojki80, inessa, peppapig, Aasiula, Bliska 77, Sabina, iwcia77, MartaDidi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
a co ty a ty się starasz a może już jesteś w ciąży a w ogóle to w tym wieku to się rodzą chore dzieci
oczywiście zaprzeczyłam ale masakra jak ludzie potrafią byś wścibscy i
wszechwiedzący
a te koleżnaki to w jedna starsza ode mnie o rok a druga młodsza o rok
nienawidzę tego nie ich sprawa to po co się wtrącają
już nie wspomnę komentarzy o patologi co ma trójkę dzieciMargolcia88, Lucky, iwcia77, moremi, Mango, slash, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Biedne dzieci u Ciebie kartofel u mnie m łody wyraża się strasznie pieszczotliwie nazywając je gówienkiem
A w ogóle tak sponiewieranego dnia jak dzis dawno nie miałam..Bez wdawania sie w blizsze szczegóły czasem chuj mnie strzela ,że kawałka chUopa w domu nie ma i ze wszystkim trza se radzic samemu.Ale poradzone mimo cięższych chwil.Przed 18ta mam wizytę u gina na nfz mam nadzieje ,ze stres juz nie będzie tak wielki jak w czwartek i ,że dłużej niz kilka sekund podejrze młode.Bo ordynatorek jest ultra szybki i za długo wpatrywać mi sie nie dał
I nadzieja ,że ładnie rośnie jest.. -
nick nieaktualnykicia 123 wrote:W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
a co ty a ty się starasz a może już jesteś w ciąży a w ogóle to w tym wieku to się rodzą chore dzieci
wszechwiedzący
już nie wspomnę komentarzy o patologi co ma trójkę dzieci
W ogóle ich nie słuchaj!inessa, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykicia 123 wrote:W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
wszechwiedzący
już nie wspomnę komentarzy o patologi co ma trójkę dzieci
Ale ciemnogród, nawet nie chce mi się tego komentować. Ludzie są wścibscy, zawistni i złośliwi, a kobiety niekiedy niestety wiodą w tym prym.kicia 123, gosia7122, Margolcia88, Lucky, iwcia77, Bozia3, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość