X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane <3
    witam nowe dziewczyny :D
    życze zdrówka wszystkim chorym <3
    my wrócilismy padnieci hahahaha ale szczesliwi na maksa i zakochani na maksa :D
    Macius co prawda jeszcze nie nam wyznał ale tacie zastepczemu po całej sobocie spedzonej z nami,ze nas bardzo kocha ale juz sie ciepło na sercu robi a wczoraj na pozegnanie zamiast dac zwykłe czesc przytulil sie i do meza i do mnie niesamowite uczucie łłłaaaa
    rodzice zastepczy proponują tygodniowe urlopowanie Maciusia u nas podczas ferii zimowych no zoabczymy czy uda sie to załatwic w sadzie i w naszym oao ??!!
    teraz jedziemy nastepny raz w srode no i na weekend znowu :D
    chociaz mamy nadzieje,ze długo nasze jazdy nie potrwają,ze na swieta bedzie juz u nas w domu na stałe :D :D :D
    no ale to narazie w sferze marzen :D
    kochane pamietam o Was <3 :D dziekuje za Wasza pamiec <3

Margolcia88, Bliska 77, paszczakin, mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, peppapig, MartaDidi, moremi, Natka_79, agp, Pusurek, Bursztyn, Reni, gretka, SolarPolar, Niuta, anna maria, anna maria, Sabina, Lucky, iwcia77, Bozia3, Zofia8, Iwone, caffe, BISCA, Mango, mysza1975, Mala79, slash, Mega, mama78, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedzi, czyli dziś jeszcze możemy :)

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Też tak mówiłam póki mnie nie dopadło.. tragedia jakaś. I nie żartuje nie wiem czy mam jeść w ubikacji? A jedzenie sprowadza się do kajzerki z serkiem białym o 9,12,o 15 ziemniaki z surówka z marchewki..kolacja kajzerka z jogurtem..
    Nic innego nie przejdzie..ale byle dziecko tam rosło,może mnie popusci ;)
    Współczuję. Ja jestem strasznie wrażliwa na zapachy. Dlaczego pacjenci muszą przychodzic do gabibetu prosto z kuchni ? Przewala mi się w brzuchu od tego. Jeszcze nie wymiotowalam na szczęście. Ale albo perfumy albo smażona wątrobka. Oj, ciężko

peppapig, Aasiula, paszczakin, gretka, Lucky, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Paszczaku dokładnie byle kartofle zdrowe były :-)
    Podobno w Polsce jest to największe źródło wit C, ze wzgledu na diete Polaków :-)

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)

W sprawie kosmetykow to ja uzywam od kilku lat tą serie ,dla mnie jest rewelacyjna.
    Mam szmpon i keratyne ,wlosy po tym sa blyszczace zdrowe ,polecam
    Dodam tylko ze ja rozjasniam hery ;D a kondycyjnie sa zupelnie zdrowe ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87c19dfb3472.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:09

Bliska 77, kapturnica, MartaDidi, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Podobno w Polsce jest to największe źródło wit C, ze wzgledu na diete Polaków :-)

hehe Dorbie, kartofel to bylo w znaczeniu dziecko.. Bo za fasolke tu morduja, a ja wychodze z zalozenia, ze wszytkie niemowlami sa najbardziej podobne do kartofla po urodzeniu, nie do rodzicow ;)

dorbie, kapturnica, peppapig, moremi, Reni, Sabina, Lucky, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, az mi ciarki przechodza jak czytam Twoj post, kurcze cieplo na sercu sie robi, jestem z Wami

Aasiula, Margolcia88, peppapig, gosia7122, inessa, Sabina, Lucky, iwcia77, Bozia3, caffe, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness 0heart.gif
    Bardzo sie ciesze ;D

Bliska 77, inessa, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe Dorbie, kartofel to bylo w znaczeniu dziecko.. Bo za fasolke tu morduja, a ja wychodze z zalozenia, ze wszytkie niemowlami sa najbardziej podobne do kartofla po urodzeniu, nie do rodzicow ;)
    Ale ja tak a propos diety Pepci :-) i chyba kartofle z ziemniakami się połączyły :-))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:13

peppapig, Aasiula, moremi, Sabina, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale ja tak a propos diety Pepci :-) i chyba kartofle z ziemniakami się połączyły :-))))

w sumie- to tez byl skladnik mojej poczatkowej diety- gotowane z kefirem i sola..
    to tym bardziej moj mlody jest kartoflem ;)

MartaDidi, Aasiula, moremi, Bliska 77, peppapig, dorbie, Sabina, Lucky, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska, super czytac twoja relacje- juz nawet z niej widac, ze super maluch wam sie szykuje i ze bedziecie swietna rodzina.. A pomysl z feriami rewelacja! trzymam kciuki, zeby sie dalo zalatwic cala administracje jak najszybciej..

Aasiula, Bliska 77, gosia7122, inessa, Sabina, Lucky, iwcia77, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedne dzieci u Ciebie kartofel u mnie m łody wyraża się strasznie pieszczotliwie nazywając je gówienkiem ;)
    A w ogóle tak sponiewieranego dnia jak dzis dawno nie miałam..Bez wdawania sie w blizsze szczegóły czasem chuj mnie strzela ,że kawałka chUopa w domu nie ma i ze wszystkim trza se radzic samemu.Ale poradzone mimo cięższych chwil.Przed 18ta mam wizytę u gina na nfz mam nadzieje ,ze stres juz nie będzie tak wielki jak w czwartek i ,że dłużej niz kilka sekund podejrze młode.Bo ordynatorek jest ultra szybki i za długo wpatrywać mi sie nie dał :-/
    I nadzieja ,że ładnie rośnie jest..

moremi, gosia7122, inessa, peppapig, paszczakin, Margolcia88, Bursztyn, Aasiula, dorbie, gretka, Bliska 77, Sabina, Bozia3, MartaDidi, BISCA, Mala79, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska <3
    Zobaczysz, że Maciuś będzie u Was szybciej niż się spodziewacie :-) te spotkania adopcyjne nie trwają aż tak strasznie długo, a i na ferie też pewnie razem będziecie :-)
    Wzruszyłam się Inessko :*

mamatrojki80, inessa, peppapig, Aasiula, Bliska 77, Sabina, iwcia77, MartaDidi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska ale szybko wszystko się dzieje,oby tak dalej

inessa, peppapig, Aasiula, mamatrojki80, Bliska 77, Sabina, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobity

inessa, Aasiula, mamatrojki80, gosia7122, gretka, Bliska 77, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
    a co ty a ty się starasz a może już jesteś w ciąży a w ogóle to w tym wieku to się rodzą chore dzieci
    oczywiście zaprzeczyłam ale masakra jak ludzie potrafią byś wścibscy i
    wszechwiedzący
    a te koleżnaki to w jedna starsza ode mnie o rok a druga młodsza o rok
    nienawidzę tego nie ich sprawa to po co się wtrącają
    już nie wspomnę komentarzy o patologi co ma trójkę dzieci

Margolcia88, Lucky, iwcia77, moremi, Mango, slash, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Biedne dzieci u Ciebie kartofel u mnie m łody wyraża się strasznie pieszczotliwie nazywając je gówienkiem ;)
    A w ogóle tak sponiewieranego dnia jak dzis dawno nie miałam..Bez wdawania sie w blizsze szczegóły czasem chuj mnie strzela ,że kawałka chUopa w domu nie ma i ze wszystkim trza se radzic samemu.Ale poradzone mimo cięższych chwil.Przed 18ta mam wizytę u gina na nfz mam nadzieje ,ze stres juz nie będzie tak wielki jak w czwartek i ,że dłużej niz kilka sekund podejrze młode.Bo ordynatorek jest ultra szybki i za długo wpatrywać mi sie nie dał :-/
    I nadzieja ,że ładnie rośnie jest..
    Kapta rozumiem twoje rozgoryczenie ja też tak mam mój maż z domu wystawi nogę a już coś się pierniczy

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
    a co ty a ty się starasz a może już jesteś w ciąży a w ogóle to w tym wieku to się rodzą chore dzieci
    wszechwiedzący

W ogóle ich nie słuchaj!

inessa, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mojej pracy wszyscy wiedzą, że staramy się o dziecko i nam szczerze kibicują.

inessa, Aasiula, Bliska 77, Lucky, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    wszechwiedzący

Ale ciemnogród, nawet nie chce mi się tego komentować. Ludzie są wścibscy, zawistni i złośliwi, a kobiety niekiedy niestety wiodą w tym prym.

kicia 123, gosia7122, Margolcia88, Lucky, iwcia77, Bozia3, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7220 7221 7222 7223 7224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ