35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha jak przyszlam tu 2 lata temu to tez tak napisalam droznosc jajnikow i zostalm odrazu poprawiona:-)mamatrojki80 wrote:Chyba drożność jajowodów?
Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, iwcia77, BISCA, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Niesamowite, jak niektorzy sa wscibsy. Ale czesto wynika to z tego, ze im sie nie uklada i wola zajmowac sie cudzym zyciem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:46
anna maria, Bliska 77, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, gretka, iwcia77, BISCA, moremi, kicia 123, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Ano takie zycie ,ludzie zawsze sie beda interesowac cudzym zyciem.Zofia8 wrote:Niesamowite, jak niektorzy sa wscipsy. Ale czesto wynika to z tego, ze im sie nie uklada i wola zajmowac sie cudzym zyciem.
Bliska 77, gosia7122, Zofia8, kicia 123, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A tak z innej beczki. Zwykle miesiaczke dostaje tego samo dnia, ktorego pojawia sie pierwsze plamienie. W tym, nie moge sie jej doczekac. Lekkie plamienie a @ nie chce sie rozkrecic. Mysle, ze to o czyms swiadczy. Ale jedyne co wiem, ze to pewno znowu kolejna rzecz na liscie nieprawidlowosci...Zofia8
-
Witajcie dziewczyny, wróciliśmy z ferii, szkoda ze to już koniec. Wakacje dopiero za 5 miesiecy, nie wiem jak przezyjemy.
Widzę kilka nowych osób, witajcie
Iwone, dlaczego na aktualnej liscie staraczkowej są znaki zapytania, a w ciazy jest pokazana tylko Dorbie?
Edit: juz widzę, dziewczyny sa przeniesione na porodowke. Ło matko, 4 naraz beda rodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 18:48
Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, Bliska 77, gretka, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja robie najprościej na godzinke na suche włosy nakładasz oliwke np mi służy rossmanowska baby dream spinasz włsy w kok albo kucyk i sobie cos tak robisz w domku po godzinie zmywasz to tez najlepiej szapmonem bez silikonów ja zmywam tez rossmanowskim dla dzieci i nakładam odzywke albo maske na włosy i po kilku minutach spóukuje po 2 mc włosy były tak odmienione ze szok a i dobrze działa picie drozdzy przez mcReni wrote:co to jest olejowanie??
znam olejowanie podłogi ale włosy?
nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Reni, kicia 123, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no to był by szczyt marzeńmamatrojki80 wrote:Np. ciąży

nick nieaktualny, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
np moja tesciowaBliska 77 wrote:A takich to jest cale mnostwo i maja zawsze najwiecej do powiedzenia na kazdy mozliwy temat

ja poroniłam moją 3 ciąże to nam powiedziała a Ty wogóle w ciąży byłaś a dobrze wiedziała bo jej mój zdjecie pokazał przez mc do niej nie gadał dobrze ze ponad 1000km od niej mieszkamy
gretka, iwcia77, moremi, kicia 123, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dzieki ZosiuZofia8 wrote:Kubecek, zapomnialam Ci napisac. Dopoki nie ma @ szanse sa.
ale nie nastawiam sie mimo iz bardzooooooooooo chce 
a jak na złość bety mi tu nie zrobią bezz konsultacji z lekarzem a on kurka na urlop sie wybrał
-
A widzisz, najlepiej olac i nie reagowac, tak jest najzdrowiejkubecek wrote:np moja tesciowa

ja poroniłam moją 3 ciąże to nam powiedziała a Ty wogóle w ciąży byłaś a dobrze wiedziała bo jej mój zdjecie pokazał przez mc do niej nie gadał dobrze ze ponad 1000km od niej mieszkamy
moremi lubi tę wiadomość
-
te znaki zapytania to miejsca na kolejne zaciążoneParka wrote:Witajcie dziewczyny, wróciliśmy z ferii, szkoda ze to już koniec. Wakacje dopiero za 5 miesiecy, nie wiem jak przezyjemy.
Widzę kilka nowych osób, witajcie
Iwone, dlaczego na aktualnej liscie staraczkowej są znaki zapytania, a w ciazy jest pokazana tylko Dorbie?
Edit: juz widzę, dziewczyny sa przeniesione na porodowke. Ło matko, 4 naraz beda rodzic
Bliska 77, nick nieaktualny, Aasiula, Parka, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość