35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha jak przyszlam tu 2 lata temu to tez tak napisalam droznosc jajnikow i zostalm odrazu poprawiona:-)mamatrojki80 wrote:Chyba drożność jajowodów?
Aasiula, Bozia3, Sabina, peppapig, gretka, iwcia77, BISCA, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Niesamowite, jak niektorzy sa wscibsy. Ale czesto wynika to z tego, ze im sie nie uklada i wola zajmowac sie cudzym zyciem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:46
anna maria, Bliska 77, Margolcia88, Bozia3, Sabina, mamatrojki80, gosia7122, gretka, iwcia77, BISCA, moremi, kicia 123, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Ano takie zycie ,ludzie zawsze sie beda interesowac cudzym zyciem.Zofia8 wrote:Niesamowite, jak niektorzy sa wscipsy. Ale czesto wynika to z tego, ze im sie nie uklada i wola zajmowac sie cudzym zyciem.
Bliska 77, gosia7122, Zofia8, kicia 123, kkisia lubią tę wiadomość
-
A tak z innej beczki. Zwykle miesiaczke dostaje tego samo dnia, ktorego pojawia sie pierwsze plamienie. W tym, nie moge sie jej doczekac. Lekkie plamienie a @ nie chce sie rozkrecic. Mysle, ze to o czyms swiadczy. Ale jedyne co wiem, ze to pewno znowu kolejna rzecz na liscie nieprawidlowosci...Zofia8
-
Witajcie dziewczyny, wróciliśmy z ferii, szkoda ze to już koniec. Wakacje dopiero za 5 miesiecy, nie wiem jak przezyjemy.
Widzę kilka nowych osób, witajcie
Iwone, dlaczego na aktualnej liscie staraczkowej są znaki zapytania, a w ciazy jest pokazana tylko Dorbie?
Edit: juz widzę, dziewczyny sa przeniesione na porodowke. Ło matko, 4 naraz beda rodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 18:48
Aasiula, Sabina, gosia7122, Bliska 77, gretka, iwcia77, ania.g, Pusurek, BISCA, moremi, dorbie, Mango, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co to jest olejowanie??
znam olejowanie podłogi ale włosy?mamatrojki80, iwcia77, moremi, Reni, kicia 123, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Np. ciąży
mamatrojki80, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:A takich to jest cale mnostwo i maja zawsze najwiecej do powiedzenia na kazdy mozliwy temat
ja poroniłam moją 3 ciąże to nam powiedziała a Ty wogóle w ciąży byłaś a dobrze wiedziała bo jej mój zdjecie pokazał przez mc do niej nie gadał dobrze ze ponad 1000km od niej mieszkamygretka, iwcia77, moremi, kicia 123, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kubecek, zapomnialam Ci napisac. Dopoki nie ma @ szanse sa.
ale nie nastawiam sie mimo iz bardzooooooooooo chce
a jak na złość bety mi tu nie zrobią bezz konsultacji z lekarzem a on kurka na urlop sie wybrał -
kubecek wrote:np moja tesciowa
ja poroniłam moją 3 ciąże to nam powiedziała a Ty wogóle w ciąży byłaś a dobrze wiedziała bo jej mój zdjecie pokazał przez mc do niej nie gadał dobrze ze ponad 1000km od niej mieszkamymoremi lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Witajcie dziewczyny, wróciliśmy z ferii, szkoda ze to już koniec. Wakacje dopiero za 5 miesiecy, nie wiem jak przezyjemy.
Widzę kilka nowych osób, witajcie
Iwone, dlaczego na aktualnej liscie staraczkowej są znaki zapytania, a w ciazy jest pokazana tylko Dorbie?
Edit: juz widzę, dziewczyny sa przeniesione na porodowke. Ło matko, 4 naraz beda rodzicBliska 77, peppapig, Aasiula, Parka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość