35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój zup nie lubi, żadnych... ale zjada tylko się trzeba nagimnastykować. Za to owoce, deserki i kaszka z biszkoptami wchodzą bez problemu...
Wczoraj jadł chleb z masłem...MartaDidi, mamatrojki80, iwcia77, Sabina, gosia7122, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ineska pochwal się jak urządziliście pokoik dla Maciusia? Pisałaś o firankach, pościeli, tapczaniku. Podziel się z nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:00
Bliska 77, iwcia77, gosia7122, Aasiula, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj kupilam smoczek, ktory swieci w ciemnosci.... i zyciowy problem rozwiazany...Ciekawe, zcy moze sluzyc jako latarka, a moze i poczytac przy nim bedzie mozna?
Bliska 77, Pusurek, iwcia77, moremi, Aasiula, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Iwone wrote:Ineska pochwal się jak urządziliście pokoik dla Maciusia? Pisałaś o firankach, pościeli, tapczaniku. Podziel się z nami
Iwone, iwcia77, Aasiula, gosia7122, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:A ja dzisiaj kupilam smoczek, ktory swieci w ciemnosci.... i zyciowy problem rozwiazany...Ciekawe, zcy moze sluzyc jako latarka, a moze i poczytac przy nim bedzie mozna?
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:też co?po czterdziestce,czy w trakcie starań?
iwcia77, Magda*, Sabina, moremi, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:Witam sie po urlopowej przerwie- oj ciezko jest.
Do pielegnacji wlosow proponuje ten olejek i nekter. Rewelacyjne.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/105d4c2761b1.jpgiwcia77, MartaDidi, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:A ja dzisiaj kupilam smoczek, ktory swieci w ciemnosci.... i zyciowy problem rozwiazany...Ciekawe, zcy moze sluzyc jako latarka, a moze i poczytac przy nim bedzie mozna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:18
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, czy juz sie martwic czy jeszcze nie? Dzis byl 3 dzien bez kupy ( Adasiowej, nie mojej jakkby co
) Na popchniecie dostal dzis jablka ze sloika i sok z suszonych sliwek, ale dalej bez efektu. Chlopak jest wesoly i zadowolony jak zawsze, ale nigdy nie zdarzylo sie nam to wcxesniej, wiec mam stresa. Robic cos czy czekac?
iwcia77, mamatrojki80, caffe, MartaDidi, BISCA, Aasiula, Bliska 77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, czy juz sie martwic czy jeszcze nie? Dzis byl 3 dzien bez kupy ( Adasiowej, nie mojej jakkby co
) Na popchniecie dostal dzis jablka ze sloika i sok z suszonych sliwek, ale dalej bez efektu. Chlopak jest wesoly i zadowolony jak zawsze, ale nigdy nie zdarzylo sie nam to wcxesniej, wiec mam stresa. Robic cos czy czekac?
, slyszalam ze w aptece mozna kupic taka sonde- rurke do pupki- wsadzasz i sie ruszy ponoc wszystko
Pusurek, mamatrojki80, moremi, Aasiula, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:slyszalam ze moze sie tak zdazyc i ze to normalne :-o , jak sie " odepcha" to bedzie obsrany po same kokardy
, slyszalam ze w aptece mozna kupic taka sonde- rurke do pupki- wsadzasz i sie ruszy ponoc wszystko
mamatrojki80, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:On juz teraz jak sie obsra to z pampersa wylata... Poczekam do jutra, zaczne sie wtedy moze martwic.
Nie martw się, moje cyckowe dzieci też po kilka dni kupy nie robiły.
Pusurek, iwcia77, moremi, gosia7122, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:On juz teraz jak sie obsra to z pampersa wylata... Poczekam do jutra, zaczne sie wtedy moze martwic.
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Laski, czy juz sie martwic czy jeszcze nie? Dzis byl 3 dzien bez kupy ( Adasiowej, nie mojej jakkby co
Jak zacznie boleć brzuch to musisz zadziałać, wiadomo.
Mój miał tak raz, że 3 dni nic (ale on na sztucznym jest) i gdy był problem, to przez 3 sekundy pomógł mu termometr bo nie mógł "wypchać"...
A dajesz mu wodę do picia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:33
mamatrojki80, iwcia77, moremi, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość