X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zup nie lubi, żadnych... ale zjada tylko się trzeba nagimnastykować. Za to owoce, deserki i kaszka z biszkoptami wchodzą bez problemu...
    Wczoraj jadł chleb z masłem...

MartaDidi, mamatrojki80, iwcia77, Sabina, gosia7122, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    witaj w klubie bo ja też ;)
    też co?po czterdziestce,czy w trakcie starań? :)

iwcia77, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska pochwal się jak urządziliście pokoik dla Maciusia? Pisałaś o firankach, pościeli, tapczaniku. Podziel się z nami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:00

Bliska 77, iwcia77, gosia7122, Aasiula, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    hej dziewczynki :) ivo wykapany i wlasnie ucina sobie drzemke przy polskich kolysankach :D

Mega - zdrowka dla coreczki <3
    No to bardzo ladnie z Twojej strony, ze dzieciatko slucha polskich kolysanek ;)

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj kupilam smoczek, ktory swieci w ciemnosci.... i zyciowy problem rozwiazany...Ciekawe, zcy moze sluzyc jako latarka, a moze i poczytac przy nim bedzie mozna? ;-)

Bliska 77, Pusurek, iwcia77, moremi, Aasiula, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ineska pochwal się jak urządziliście pokoik dla Maciusia? Pisałaś o firankach, pościeli, tapczaniku. Podziel się z nami ;)
    Jejku, jakiez to wszystko przyjemne....jestem pewna ze stworza wspaniala ciepla rodzine

Iwone, iwcia77, Aasiula, gosia7122, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Jejku, jakiez to wszystko przyjemne....jestem pewna ze stworza wspaniala ciepla rodzine
    ja też ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A ja dzisiaj kupilam smoczek, ktory swieci w ciemnosci.... i zyciowy problem rozwiazany...Ciekawe, zcy moze sluzyc jako latarka, a moze i poczytac przy nim bedzie mozna? ;-)
    Tak te smoczki sa b.praktyczne, my przetestowalismy przy starszej corce, w nocy byl niezbedny, kobecnie Agata raczej wypluwa smoczek i spi bez niego

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    też co?po czterdziestce,czy w trakcie starań? :)
    i po 40 ce i staram się ;)

iwcia77, Magda*, Sabina, moremi, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Witam sie po urlopowej przerwie- oj ciezko jest.

Do pielegnacji wlosow proponuje ten olejek i nekter. Rewelacyjne.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/105d4c2761b1.jpg
    Od n'osez sie pozno bo dopiero nadrabiam. Tez polecam ten olejek. Nie potrafilabym sie bez niego obyc

iwcia77, MartaDidi, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    tez mam takie - aventu ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:18

MartaDidi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, czy juz sie martwic czy jeszcze nie? Dzis byl 3 dzien bez kupy ( Adasiowej, nie mojej jakkby co ;-)) Na popchniecie dostal dzis jablka ze sloika i sok z suszonych sliwek, ale dalej bez efektu. Chlopak jest wesoly i zadowolony jak zawsze, ale nigdy nie zdarzylo sie nam to wcxesniej, wiec mam stresa. Robic cos czy czekac?

iwcia77, mamatrojki80, caffe, MartaDidi, BISCA, Aasiula, Bliska 77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko- ciesze sie razem z wami :) - to sa emocje :)

mamatrojki80, MartaDidi, inessa, Aasiula, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Laski, czy juz sie martwic czy jeszcze nie? Dzis byl 3 dzien bez kupy ( Adasiowej, nie mojej jakkby co ;-)) Na popchniecie dostal dzis jablka ze sloika i sok z suszonych sliwek, ale dalej bez efektu. Chlopak jest wesoly i zadowolony jak zawsze, ale nigdy nie zdarzylo sie nam to wcxesniej, wiec mam stresa. Robic cos czy czekac?
    slyszalam ze moze sie tak zdazyc i ze to normalne :-o , jak sie " odepcha" to bedzie obsrany po same kokardy :), slyszalam ze w aptece mozna kupic taka sonde- rurke do pupki- wsadzasz i sie ruszy ponoc wszystko :)

Pusurek, mamatrojki80, moremi, Aasiula, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    slyszalam ze moze sie tak zdazyc i ze to normalne :-o , jak sie " odepcha" to bedzie obsrany po same kokardy :), slyszalam ze w aptece mozna kupic taka sonde- rurke do pupki- wsadzasz i sie ruszy ponoc wszystko :)
    On juz teraz jak sie obsra to z pampersa wylata... Poczekam do jutra, zaczne sie wtedy moze martwic.

mamatrojki80, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Kapturnica wróciła już od gina? miała na 18.

moremi, dorbie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    On juz teraz jak sie obsra to z pampersa wylata... Poczekam do jutra, zaczne sie wtedy moze martwic.

Nie martw się, moje cyckowe dzieci też po kilka dni kupy nie robiły.

Pusurek, iwcia77, moremi, gosia7122, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ja tez slyszalam ze niektore wsadzaja do dupki koncowke termometra i nim troszke poruszaja i wtedy idzie kupa ...moze sproboj tak delikatnie ...

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, Twój synek się cudnie zmienia :-)

caffe, iwcia77, moremi, Aasiula, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jeśli nie boli go brzuch, to nic się złego nie dzieje. Takie przerwy się zdarzają gsy dziecko jest karmione piersią.
    Jak zacznie boleć brzuch to musisz zadziałać, wiadomo.
    Mój miał tak raz, że 3 dni nic (ale on na sztucznym jest) i gdy był problem, to przez 3 sekundy pomógł mu termometr bo nie mógł "wypchać"...

A dajesz mu wodę do picia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:33

mamatrojki80, iwcia77, moremi, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7224 7225 7226 7227 7228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ