35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:ja daje sloiczki ,Marysi wszystko smakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 19:09
iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuhu kawałek pizzy zjadłam i żyje nic mi nie jest mmm..
MartaDidi, Bliska 77, Aasiula, caffe, mamatrojki80, gretka, malgos741, iwcia77, ania.g, Sabina, Zofia8, BISCA, Parka, inessa, gosia7122, dorbie, moremi, kicia 123, Mango, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:W pracy rano uzupełniałam wykres żeby tempki nie zapomnieć i moje koleżnaki z pokoju podejrzały, że na takie forum dla staraczek wchodzę i zaczęło się ...
a co ty a ty się starasz a może już jesteś w ciąży a w ogóle to w tym wieku to się rodzą chore dzieci
oczywiście zaprzeczyłam ale masakra jak ludzie potrafią byś wścibscy i
wszechwiedzący
a te koleżnaki to w jedna starsza ode mnie o rok a druga młodsza o rok
nienawidzę tego nie ich sprawa to po co się wtrącają
już nie wspomnę komentarzy o patologi co ma trójkę dzieciAasiula, mamatrojki80, Bliska 77, iwcia77, Arwena, moremi, kicia 123, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bliska 77 wrote:Starszej gotowalam i teraz tez gotuje czasem dla odmiany jakis sloiczek daję, najbardziej lubi ryz z kurczakiem i marchewka
Bliska 77, iwcia77, gosia7122, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bliska 77 wrote:Ja gotuje rybke z ziemniaczkiem i marchewka
iwcia77, Bliska 77, Pusurek, Sabina, gosia7122, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnytak patrze na wasze suwaczki i albo już cieszycie się maluszkami albo w ciąży
Ciekawa jestem jakie są statystyki forum,czy udaje się tym nie najmłodszym babeczkom,ja juz 40 przekroczyłam....
malgos741, iwcia77, gretka, caffe, mamatrojki80, Sabina, Parka, inessa, anna maria, moremi, gosia7122, Aasiula, kicia 123, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:tak patrze na wasze suwaczki i albo już cieszycie się maluszkami albo w ciąży
Ciekawa jestem jakie są statystyki forum,czy udaje się tym nie najmłodszym babeczkom,ja juz 40 przekroczyłam....
Iwone, iwcia77, mamatrojki80, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda* wrote:tak patrze na wasze suwaczki i albo już cieszycie się maluszkami albo w ciąży
iwcia77, Iwone, mamatrojki80, moremi, gosia7122, Aasiula, mysza1975, kkisia lubią tę wiadomość
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/porodowka-35,3209.html
Na powyższych listach są wpisane tylko udzielające się na forum. Bardzo dużo osób tam nie maMagda*, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od kilku dni zastanawiam się nad stworzeniem listy wszystkich dziewczyn, które pisały kiedyś na naszym wątku i już urodziły.
Pusurek wpisuje dopiero od Cafe, a przecież sporo dziewczyn wcześniej już urodziła. Nie które są w ciąży ponownie.
Mam prośbę
Jeśli pamiętacie mniej więcej daty urodzin dzieci forumowych i nicki dziewczyn, to proszę o info na priv, albo na liście starających się.Mega lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja jakos nie umiem, wszystko inne robie sama, oprocz deserkow, i niektorych owocow...Nawet sama twarog robilam...teraz hitem sa pulpety miesne z porem i marchewka...
MartaDidi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A co to 40? Jakas magiczna granica?
-
hej dziewczynki
ivo wykapany i wlasnie ucina sobie drzemke przy polskich kolysankach
Mega - zdrowka dla coreczkiIwone, caffe, Bliska 77, mamatrojki80, Pusurek, Sabina, BISCA, Parka, moremi, gosia7122, Aasiula, dorbie, ania.g, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość