35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dorbie ja to wiem. Dlatego pytałam po co od razu inwazyjne badania.
Idę spać, bo mi chłop głowę urwie...Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Moja ginka i potem gin ktory robił mi badanie usg prenatalne mówił ze jesli wyniki z krwi wyjda ok i te z usg tez, to nie ma co ryzykowac z amnipunkcją.
No ale pewnie kazdy ma na to inną teorię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 23:25
mamatrojki80, dorbie, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuz jestem w domu z Tomciem
do piatku amoksycylina i inhalacje
własnie zamówiłam nebulizator na allegroIwone, mysza1975, mamatrojki80, dorbie, caffe, Zofia8, Aasiula, moremi, iwcia77, ania.g, Sabina, Margolcia88, gretka, Mega, malgos741, paszczakin, Bozia3, Parka, inessa, gosia7122, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ponad 2godz opoznienia u lekarza..dziec sie juz rusza ładnie..Serducho pieknie puka..wszystko z ni ok..Ale ja w badaniach mam przekroczony cukier..I niestety krzywa glukozowa jutro robiebo kolejna wizyta w poniedzialek..Kurwa obawiam sie cukrzycy ..eh zawsze cos\
Dobrze, ze dzieciatko ok. A u Ciebie cukrzyca nie jest chyba jeszcze przesadzona. Nie martw sie na zapas.
Zofia8
-
kapturnica wrote:Czy ktoras miala cukrzyce zWas w ciazy..Jesli tak to ide na kolanach i prosze o instrukcje co robila ,ze dziec sie caly i zdrowy urodzil i ona dala rade...
A w ciazy z dieta było tak sobie, długo trwało aż ustaliłam które produkty robią mi wielki cukier a które nie, długo sie naszukalam odpowiedniego chleba. Czasem miałam dość diety i marzyłam o głupich ziemniakach do obiadu, lekarka proponowala mi insulinę ale bałam sie kłucia. Efekt był taki ze schudłam w ciazy, J urodził sie w terminie i miał fajna wagę i jest zdrowybedzie dobrze, trzymam kciuki zeby ta cukrzyca ci sie nie potwierdzila
Iwone, moremi, kapturnica, Margolcia88, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Te co córcie mają lub planują, kupcie coś takiego....
http://allegro.pl/sandalki-szydelkowe-nowe-10cm-sesje-foto-prezent-i5048608046.html
Jak miałam dzieci malutkie, to pamiętam jak lekarze zwracali uwagę żeby piętka byłą usztywniona i jak takie butki kupowałam. Nie wiem jakie są teraz zalecenia.caffe lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:sandałki śliczne, ale nie wiem czy ja bym je kupiła. Tzn dla siedzącego dziecka ok, ale do chodzenia, to raczej już nie.
Jak miałam dzieci malutkie, to pamiętam jak lekarze zwracali uwagę żeby piętka byłą usztywniona i jak takie butki kupowałam. Nie wiem jakie są teraz zalecenia.kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
niktosia wrote:Myślałam, że skoro jesteś 35+ to również będziesz poważniej się zachowywać i używać innego słownictwa ale cóż. Dziękuję i za taką odpowiedź i przepraszam,że nerwa jeszcze komuś zapsułam na noc.
Nikosia, witaj.
Uważam, że Kapta była wyjątkowo uprzejma.
Nie zajmujemy się tutaj wróżeniem z fusów. Masz objawy? Minął termin miesiączki? Zrób test, zbadaj bhcg i będziesz wiedzieć. Nie rozumiem skąd pytanie czy nie za wcześnie. Testy wychodzą czasami już w 10 dpo, a w 14, czy jak w Twoim przypadku nawet pózniejszym powinny być już porządne kreski.
Inna sprawa, że w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek organizm może dopiero zaczynać pracować i nie musi być owulacji.
Jeżeli chcesz być tu z nami i korzystać z porad, to wyrzuć tą szklaną kulę.dorbie, Heretyczka, iwcia77, Sabina, kapturnica, gretka, BISCA, Mega, Aasiula, Parka, Pusurek, gosia7122, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIwone wrote:sandałki śliczne, ale nie wiem czy ja bym je kupiła. Tzn dla siedzącego dziecka ok, ale do chodzenia, to raczej już nie.
Jak miałam dzieci malutkie, to pamiętam jak lekarze zwracali uwagę żeby piętka byłą usztywniona i jak takie butki kupowałam. Nie wiem jakie są teraz zalecenia.megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ty serio?
Nikosia, witaj.
Uważam, że Kapta była wyjątkowo uprzejma.
Nie zajmujemy się tutaj wróżeniem z fusów. Masz objawy? Minął termin miesiączki? Zrób test, zbadaj bhcg i będziesz wiedzieć. Nie rozumiem skąd pytanie czy nie za wcześnie. Testy wychodzą czasami już w 10 dpo, a w 14, czy jak w Twoim przypadku nawet pózniejszym powinny być już porządne kreski.
Inna sprawa, że w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek organizm może dopiero zaczynać pracować i nie musi być owulacji.
Jeżeli chcesz być tu z nami i korzystać z porad, to wyrzuć tą szklaną kulę.
Ja po odstawienia tabletek nie mialam owulki prawdopodobnie przez 2 cykle, drugi na pewno, bo mierzylam juz tempke, miesiaczka skąpa, a jak zaszlam w ciążę, to testowalam w 11dpo i test był pozytywny.
Zrob test i będzie ok i się na nas nie bocz! Tu każda przechodzi chrzest
moremi, Zofia8, iwcia77, Aasiula, Parka, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ewa,bardzo się cieszę że jesteście już z Tupkiem w domu
Iwcia,Ivo cudny
Dziś kolejny dzień pakowania. W miarę możliwości będę do Was zaglądać.pmoremi, Mega, Aasiula, megan8, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4