35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie zbliża się @ wielkimi krokami
booooosz jaka żarłoczna się zrobiłam
dobrze, że wróciłam na siłownię, bo to co udało mi się zrzucić nadrobiłam przez święta i styczeńmalgos741, mamatrojki80, moremi, Sabina, Aasiula, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witaj
dobrze trafiłaśtu nie ma miejsca na czarne dziury (no może po porodzie
..)
jakbyś za bardzo płakała, zaraz dziewuchy ustawią Cię do pionu ..lepsze to niż głaskanie po głowie i rozczulanie się
chwilę tu posiedzisz i zaraz zaskoczysz
zgadzam się, lepsze, lepsze, bo płacz na nic się zdamoremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
witam się dziewczynki
kawka zrobiona, tvn włączony rozpoczynamy nowy dzień
Ewa
Sabinka ty dawaj z tym cyklem bo miałaś mnie doganiać a ty w kulki lecisz
Sabina, mamatrojki80, Aasiula, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zofia8 wrote:Abonament na 12 miesiecy wykupiony:-)
A jak rozmowy z mężem?
Krakonka witajSabina, mamatrojki80, Aasiula, Mega, kapturnica, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:witam się dziewczynki
kawka zrobiona, tvn włączony rozpoczynamy nowy dzień
Ewa
Sabinka ty dawaj z tym cyklem bo miałaś mnie doganiać a ty w kulki leciszmamatrojki80, malgos741, Aasiula, Mega, kapturnica, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, koty do łóżka dociskają
Zien dobry- u mnie nie dosc, ze kot docisnal do lozka, to jeszcze budzik wylaczyl.. Moje kochane, empatyczne stworzenieSabina, moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zocha, trzymam kciuki
A jak rozmowy z mężem?
Krakonka witaj
Przed wyjazdem, powiedzialam Mu, ze owszem wczesniej mialam watpliwosci ale teraz wiem na 100%, ze chce miec dziecko. A On na to, zebym nie liczyla na Jego pomoc. Bo On nie da rady, nie bedzie wstawal do dziecka itp itd
Ale ja tylko z tego przyjelam to, ze sa szanse na proby:-) Ja dam rade, nawet sama. Chociaz tak po cichu mysle, ze Jego podejscie moze sie zmienic jak wezmie to Malenstwo na rece. Ale nawet jesli nie, to DAM RADE:-)
Sabina, moremi, malgos741, Bozia3, caffe, paszczakin, Mega, gosia7122, Parka, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZocha żeby się tylko nie okazało że on naprawdę nie chce dziecka. Takie egzemplarze są rzadkie, ale są. W każdym razie życzę Ci, żeby się wszystko udało, mąż dorósł do ojcostwa a Ty urodziła śliczne i zdrowe dziecię
my Cię wesprzemy
mamatrojki80, moremi, malgos741, Aasiula, Zofia8, Mega, kapturnica, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mój cykl właśnie sie skonczył. A Ty kiedy sikasz?
Sabina, Aasiula, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wiesz, że my tradycyjnie naciskamy
Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
U mnie zdecydpowanie ch.... dzień temp. spadła wiec za kilka godzin @
No coz ,trzeba zebrac siły do dalszej walki,i dalej zachodzic w ta ciONze
Milego dnia dziewczynymalgos741, moremi, paszczakin, Mega, kapturnica, gretka, gosia7122, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Zocha żeby się tylko nie okazało że on naprawdę nie chce dziecka. Takie egzemplarze są rzadkie, ale są. W każdym razie życzę Ci, żeby się wszystko udało, mąż dorósł do ojcostwa a Ty urodziła śliczne i zdrowe dziecię
my Cię wesprzemy
Dzieki:-)
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Ojciec:
-Synek jedz warzywka bo Ci siusiak nie urośnie!
Matka:
-Oj daj już dziecku spokój,sam byś zjadł..
to jak jem warzywa to mi siusiak urośnie?malgos741, Aasiula, moremi, paszczakin, caffe, mamatrojki80, Mega, kapturnica, Sabina, Mango, Bozia3, megan8, Pusurek, gosia7122, mysza1975, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:U mnie zdecydpowanie ch.... dzień temp. spadła wiec za kilka godzin @
No coz ,trzeba zebrac siły do dalszej walki,i dalej zachodzic w ta ciONze
Milego dnia dziewczyny
Mnie wczoraj zalalo, do tego bolesci. Nie wiem, czy ktoras z Was miala kiedykolwiek bole parte w trakcie miesiaczki-okropnosc.
Zofia8
-
kapturnica wrote:Wiem wiem..I staram se to tak tłumaczyc ,ze jak co to sa poczatki i lepiej teraz niz za póxno..Ale sie troche poddołkowałam..No nic nie ja pierwsza i nie ostatnia mam problemy z cukierem..
A powiedzcie czy robilyscie badania na hiv?? KURde myslalam ,ze to badanie robi sie raczej samemu , anonimowo..Mozecie sie smiac ale mimo ,ze bylam pewna ,ze hiv ujemny to i tak sie denerwowałam heh
Ja mialam fenasie razy testy na te hiv-y i inne chlamydie.. Bo wiadomo- gin robil przed leczenim, kliniki przed roznymi procedurami.
ostatnie przed ciaza kompletne badania na wszystko mialam przed IVF, potem doslownie zero szans, zeby gdzies cos zlapac, a i tak czlowiek sie zawieszal na chwile przed oblukaniem kolejnych wynikow.. Bo tak na dobra sprawe, jak masz pecha to i w szpitalu mozna to zlapac.
Co do cukru Kapturu to ja mam jutro wyniki. Jakby co to bedziemy synchronizowac jadlospis-u mnie wiedza jest, co mozna a co nie, tylko kartofel sie z tym nie zgadza. Bez wegli prostych przy w miare intesywnym zyciu (pociag -praca- samochod) rzygam jak leci..
Wiec obiecuje- jak wyjdzie, ze mam przejsc na cukrzycowe zarcie, to sie zawieszam i chociaz na czesciowe zwolnienie ide..moremi, malgos741, Mega, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość