35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:U mnie zdecydpowanie ch.... dzień temp. spadła wiec za kilka godzin @
No coz ,trzeba zebrac siły do dalszej walki,i dalej zachodzic w ta ciONze
Milego dnia dziewczynyAasiula, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:A ja ich jem calkiem sporo:-)
Zofia8, Aasiula, Reni, Mega, kapturnica, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Mnie wczoraj zalalo, do tego bolesci. Nie wiem, czy ktoras z Was miala kiedykolwiek bole parte w trakcie miesiaczki-okropnosc.
Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
i nasze ulubione pytanie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d67d6cc2901d.pngpaszczakin, moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, Bozia3, gosia7122, mysza1975, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i nasze ulubione pytanie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d67d6cc2901d.png
Tak sobie o Nikosi pomyślałamAasiula, Mega, kapturnica, Reni, gretka, Margolcia88, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:U mnie zdecydpowanie ch.... dzień temp. spadła wiec za kilka godzin @
No coz ,trzeba zebrac siły do dalszej walki,i dalej zachodzic w ta ciONze
Milego dnia dziewczynyluty bedzie nasz
Ja właśnie przygotowałam sobie twarożek z olejem lnianym, rzodkiewka i pomidorem, Inofem już rozrobionyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 10:02
moremi, Aasiula, kapturnica, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Głowa do gory i czekam na ciebie
luty bedzie nasz
Ja właśnie przygotowałam sobie twarożek z olejem lnianym, rzodkiewka i pomidorem, Inofem już rozrobionąMega, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak się juz nawinęłaś, to poproszę o wypełnienie ankiety - kiedy ostatni raz byłaś u gina, kiedy będziesz i czy Twój mąż robił badania?
w cyklu marcowym mam zamiar powtórzyć wszystkie hormony, małż ma wyniki dobre
Aasiula, kapturnica, moremi, Bozia3, paszczakin, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziołchy jakby nie ta cytryna byłoby ciężko wypic..No i jeZdem dumna z mojej biednej żyły wytrzymała 3pobrania
I udało sie zrobic za jednym zamachem reszte badan prywatnie..
Mialam szczęście bo siedziała ze mna fajna dziewczyna co tez miała krzywą robiona też wiec czas szybko zlecialMega, Aasiula, moremi, Sabina, Bozia3, Mango, megan8, paszczakin, Zofia8, inessa, gosia7122, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Morka taki jest plan ,nawiazujac do mojej ovu w lutym ,bo tak przypadnie hyhyhyhy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1076f0e70ef7.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 10:08
Mega, kapturnica, moremi, Sabina, megan8, mysza1975, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Do gina idę teraz po 16/02, 6/03 mam laparo
w cyklu marcowym mam zamiar powtórzyć wszystkie hormony, małż ma wyniki dobre
Ale mąż badał ostatnio?Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!