35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Ja mialam fenasie razy testy na te hiv-y i inne chlamydie.. Bo wiadomo- gin robil przed leczenim, kliniki przed roznymi procedurami.
ostatnie przed ciaza kompletne badania na wszystko mialam przed IVF, potem doslownie zero szans, zeby gdzies cos zlapac, a i tak czlowiek sie zawieszal na chwile przed oblukaniem kolejnych wynikow.. Bo tak na dobra sprawe, jak masz pecha to i w szpitalu mozna to zlapac.
Co do cukru Kapturu to ja mam jutro wyniki. Jakby co to bedziemy synchronizowac jadlospis-u mnie wiedza jest, co mozna a co nie, tylko kartofel sie z tym nie zgadza. Bez wegli prostych przy w miare intesywnym zyciu (pociag -praca- samochod) rzygam jak leci..
Wiec obiecuje- jak wyjdzie, ze mam przejsc na cukrzycowe zarcie, to sie zawieszam i chociaz na czesciowe zwolnienie ide..
Lepsze laska co siedziala ze mna patrzy a ja wciskam do kubka cytryne i mowi do mnie..Jak to?Pani cytryne bierze a mi nie pozwoliły jak pytalam w recepcji o.o a JAszok bo ta co pobierala sama zapytala sie mnie czy mam cytryne..A ja ze tak i nei zawaham sie ja uzycBez citronen smak jest ohydny z cytrynka weszlo na 3razy
Aasiula, Sabina, moremi, Bozia3, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Te co córcie mają lub planują, kupcie coś takiego....
http://allegro.pl/sandalki-szydelkowe-nowe-10cm-sesje-foto-prezent-i5048608046.htmla dlaczego caffe ogląda na allegro buciki dla dziewczynki....?
Aasiula, Mega, moremi, kapturnica, mamatrojki80, caffe, megan8, gosia7122, mysza1975, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
inessa - bardzo bardzo się cieszę - i to prawda - chłopiec czekał i był dla Was od dawna - w swoim zapewne ciężkim początku ma wiele szczęścia, że go odnaleźliście...
Aasiula, Mega, Sabina, Heretyczka, mamatrojki80, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:a jak czesto chlop musi robic te badania ?
Moj robil w marcu i byly bardzo dobre .Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
hm.. masz rację podejrzane
Caffe czy Szymek jest do oddania?Bozia3 wrote:a dlaczego tutaj nie ma klamek..?a dlaczego caffe ogląda na allegro buciki dla dziewczynki....?
Mega, Aasiula, Sabina, Bozia3, mamatrojki80, caffe, moremi, megan8, Pusurek, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hm.. masz rację podejrzane
Caffe czy Szymek jest do oddania?Bozia3, Aasiula, mamatrojki80, caffe, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A co z testem PAPPA? czemu od razu o amniopunkcji mowa?
Jeśli test PAPPA da wynik niższy, niż 1:300 (w przypadku ZD) - wtedy takie ryzyko uznaje się jako już poważne i można sprawdzać dalej - w celu oswojenia się z sytuacją - bo i tak nic się już nie zrobi, no chyba, że ktoś jednak pójdzie w kierunku aborcji. Tak jest w Kraku - nie wiem, jakie są normy w innych miastachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 10:58
kapturnica, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:najpierw robią test PAPPA - jeśli wypada dobrze, to zwykle doradzają, żeby nie grzebać dalej - chyba, że ktoś od razu chce mieć pewność stuprocentową i jest gotowy usunąć ciążę jakby co - to lepiej zrobić amnio.
Jeśli test PAPPA da wynik niższy, niż 1:300 (w przypadku SD) - wtedy takie ryzyko uznaje się jako już poważne i można sprawdzać dalej - w celu oswojenia się z sytuacją - bo i tak nic się już nie zrobi, no chyba, że ktoś jednak pójdzie w kierunku aborcji. Tak jest w Kraku - nie wiem, jakie są normy w innych miastach -
nick nieaktualnyDziewczyny robić teraz hormony? Najpierw pomyślałam że tak. Ale teraz nie jestem pewna. Cykl rozjechany, stres związany z chorobą Młodej zrobił swoje. I teraz zastanawiam się czy nie odczekać te 4 tygodnie, żeby się trochę wyciszylo i życie wróciło do jakiej takiej normy.
Co myślcie?