35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Caffe a moze rzeczywiście tak jak piszesz któryś z hormonów tak na Ciebie działa w tym czasie. moja ciocia jak skończyła misiączkować to polepszyły sie jej wyniki krwi i właśnie ma rzadziej ból głowy.
Zdrówka i mniej bólu życzę)
Dam radę, dobrze, ze mi łba nie urywająi głupot nie robię - jeszcze
Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:aż sprawdziłam czy mój kogut ma wszystko na miejscu
No nie ma to ja substytutyrozumiem, że w drugiej ręce masz laske kiełbasy śląskiej albo swojskiej
ogóracaffe, Kasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja mam też problemy z szyjnym i dziś tak mnie ciągnie ,boli i czuję sztywność kręgów szyjnych tak przy samej czaszce ze aż się czuje niestabilnie i trochę słabość czuje i czasem kręci się w głowie ehhh...
chyba muszę poduszkę zmienić ...bo to dzisiejsze samopoczucie od złego ułożenia ciała w czasie snu ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 11:47
caffe, inessa, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
też mam problemy z kręgosłupem:) czasami aż płakać się chce!!!Jak trochę ponosiłam moja bratanicę(8mc) to myślałam ze mi kręgi strzelą hahaa ale moje dzieciątko będzie lżejsze hahahhaa
samira, inessa, caffe, Kasik303, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:też mam problemy z kręgosłupem:) czasami aż płakać się chce!!!Jak trochę ponosiłam moja bratanicę(8mc) to myślałam ze mi kręgi strzelą hahaa ale moje dzieciątko będzie lżejsze hahahhaa
caffe, Andzia33, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamirka tylko góra godzine nie dłużej kołnierzyk bo może Cię jeszcze bardziej boleć i mięśnie się osłabiają.
Caffe wyniki możesz mieć super ale Twój organizm może tak działać na podwyższone hormony drugiej fazy no i jeszcze pogoda no i kręgosłup, są fajne proste ćwiczenia można je nawet robić w przerwie na kawke. Postaram się je znależć w necie to przekaże link ja niestety już nie moge robić ich jak się ma implant to trza uważać. Mój lekarz się śmiał,że mam implant weglowy to jak zabraknie opału na zime mogą wykorzystać mój implantcaffe, Reni, Andzia33, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam artykuł w dzisiejszej Gazecie wyborczej dodatku Wysokie obcasy Bezwzględna natura
Piszą o poronieniach i ciążąch biochemicznych
W dzisiejszych czasach kobiety robią testy przed @ a potem nagle przychodzi @ i ciąży nie ma
Kiedyś te wczesne poronienia nie były zauważalne. I nikt się nimi nie niepokoił.
Dzisiaj diagostykę zaczyna się po 3 utraconej ciąży..
To na prawdę cud narodzin. Tyle kłód pod jajko jest rzucanych!caffe, samira, Andzia33, inessa, Kasik303, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Samirka tylko góra godzine nie dłużej kołnierzyk bo może Cię jeszcze bardziej boleć i mięśnie się osłabiają.
Caffe wyniki możesz mieć super ale Twój organizm może tak działać na podwyższone hormony drugiej fazy no i jeszcze pogoda no i kręgosłup, są fajne proste ćwiczenia można je nawet robić w przerwie na kawke. Postaram się je znależć w necie to przekaże link ja niestety już nie moge robić ich jak się ma implant to trza uważać. Mój lekarz się śmiał,że mam implant weglowy to jak zabraknie opału na zime mogą wykorzystać mój implant
Aż tak to hormonów badanych nie mialamale może faktycznie to tym razem z pogoda związane, bo ochłodzenie ma być i ciśnienie idzie w dół
inessa lubi tę wiadomość
-
Viola przypominam, że to TY masz jeść jaja zapłodnione przez koguta!
Viola wrote:Wlasnie dzwonil moj kogut. Jedzie do domu i ma zamiar jesc JAJA! Az 4:-)
Ale juz jakos nie jest zachwycony jedzeniem tych jaj....
caffe, Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I TY INESSA DŹWIGASZ CUDZE DZIECI!!!!!!!!!!!!!
OSZALAŁAŚ?!
inessa wrote:Samirka tylko góra godzine nie dłużej kołnierzyk bo może Cię jeszcze bardziej boleć i mięśnie się osłabiają.
Caffe wyniki możesz mieć super ale Twój organizm może tak działać na podwyższone hormony drugiej fazy no i jeszcze pogoda no i kręgosłup, są fajne proste ćwiczenia można je nawet robić w przerwie na kawke. Postaram się je znależć w necie to przekaże link ja niestety już nie moge robić ich jak się ma implant to trza uważać. Mój lekarz się śmiał,że mam implant weglowy to jak zabraknie opału na zime mogą wykorzystać mój implantsamira, Andzia33, caffe, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki,
ja od zawsze pamietam jak mowilo sie ze chlopcy w okresie dojrzewania nie powinni jesc duzo jajek, poniewaz to wzmaga poped lub potencje. I jakos tak zawsze sie mowilo ze jak facet je duzo jajek to mu "jaja rozsadzi". Wiec moj kogucik musi sie dzisiaj najesc (wczoraj juz tez jadl) poniewaz mamy 5 dzien pod rzad i musi wyprodukowac zolnierzyki do wieczora:-)
wrzucilam teraz do netu jak to jest z tymi jajami no i rzeczywiscie mozna to traktowac jako naturalna viagre;-)caffe, inessa, Andzia33, samira, Reni, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
A to kołnierz nosisz?
ale lekarz kazał?
przy kołnierzach i gorsetach można sobie krzywdę zrobić..
przestają pracować mięśnie i wtedy bóle już w ogóle mogą się nasilić
samira wrote:wiem inessko długo nie noszę ,ostatnio bardzo długo go nie zakładałam ,może masz rację ze na zmianę pogody ,mój G tez tak mówi ...ale jakoś krzywo dziś spałam no i się skumulowało ...caffe, Andzia33, samira, inessa lubią tę wiadomość