X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe a moze rzeczywiście tak jak piszesz któryś z hormonów tak na Ciebie działa w tym czasie. moja ciocia jak skończyła misiączkować to polepszyły sie jej wyniki krwi i właśnie ma rzadziej ból głowy.
    Zdrówka i mniej bólu życzę <3
    Ja wyniki mam ok, nawet bardziej niż ok (przynajmniej w styczniu takie miałam :P )

Dam radę, dobrze, ze mi łba nie urywają :P i głupot nie robię - jeszcze :P

Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    aż sprawdziłam czy mój kogut ma wszystko na miejscu :P

No nie ma to ja substytuty :P rozumiem, że w drugiej ręce masz laske kiełbasy śląskiej albo swojskiej :P :P :P

ogóra ;-)

caffe, Kasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ogóra ;-)
    kiszonego :P

Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam też problemy z szyjnym i dziś tak mnie ciągnie ,boli i czuję sztywność kręgów szyjnych tak przy samej czaszce ze aż się czuje niestabilnie i trochę słabość czuje i czasem kręci się w głowie ehhh...
    chyba muszę poduszkę zmienić ...bo to dzisiejsze samopoczucie od złego ułożenia ciała w czasie snu ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 11:47

caffe, inessa, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam problemy z kręgosłupem:) czasami aż płakać się chce!!!Jak trochę ponosiłam moja bratanicę(8mc) to myślałam ze mi kręgi strzelą hahaa ale moje dzieciątko będzie lżejsze hahahhaa

samira, inessa, caffe, Kasik303, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie sobie kołnierz założyłam ,mam nadzieje ze pomoże troszkę :)

inessa, caffe, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    też mam problemy z kręgosłupem:) czasami aż płakać się chce!!!Jak trochę ponosiłam moja bratanicę(8mc) to myślałam ze mi kręgi strzelą hahaa ale moje dzieciątko będzie lżejsze hahahhaa
    chory szyjny to masakra,najgorzej jak się słabo robi albo w głowie kreci...

caffe, Andzia33, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze to wszystko mi schodzi na barki,obojczyk łopatki i mam takie kłucia w tych miejscach

inessa lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dzwonil moj kogut. Jedzie do domu i ma zamiar jesc JAJA! Az 4:-)
    Ale juz jakos nie jest zachwycony jedzeniem tych jaj....

inessa, Kasik303, caffe, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka tylko góra godzine nie dłużej kołnierzyk bo może Cię jeszcze bardziej boleć i mięśnie się osłabiają.

Caffe wyniki możesz mieć super ale Twój organizm może tak działać na podwyższone hormony drugiej fazy no i jeszcze pogoda no i kręgosłup, są fajne proste ćwiczenia można je nawet robić w przerwie na kawke. Postaram się je znależć w necie to przekaże link ja niestety już nie moge robić ich jak się ma implant to trza uważać. Mój lekarz się śmiał,że mam implant weglowy to jak zabraknie opału na zime mogą wykorzystać mój implant :P :P :P

caffe, Reni, Andzia33, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy te jaja to pomagaja na jaja? ;)

Viola wrote:

inessa, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko chyba dziś taka pogoda bo mnie miejsce operacji kregosłupa od wczoraj bardzo boli aż szyja nie moge ruszać chyba się zmienia pogoda.

Viola a ugotuj mu te jaja ( oczywiście kurze) tak dla jaj :P :P :P

caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    starość nie radość ,młodość nie wieczność niestety http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif

caffe, Andzia33, inessa, Mango, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam artykuł w dzisiejszej Gazecie wyborczej dodatku Wysokie obcasy Bezwzględna natura

Piszą o poronieniach i ciążąch biochemicznych

W dzisiejszych czasach kobiety robią testy przed @ a potem nagle przychodzi @ i ciąży nie ma
    Kiedyś te wczesne poronienia nie były zauważalne. I nikt się nimi nie niepokoił.
    Dzisiaj diagostykę zaczyna się po 3 utraconej ciąży..

To na prawdę cud narodzin. Tyle kłód pod jajko jest rzucanych!

caffe, samira, Andzia33, inessa, Kasik303, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirka tylko góra godzine nie dłużej kołnierzyk bo może Cię jeszcze bardziej boleć i mięśnie się osłabiają.

Caffe wyniki możesz mieć super ale Twój organizm może tak działać na podwyższone hormony drugiej fazy no i jeszcze pogoda no i kręgosłup, są fajne proste ćwiczenia można je nawet robić w przerwie na kawke. Postaram się je znależć w necie to przekaże link ja niestety już nie moge robić ich jak się ma implant to trza uważać. Mój lekarz się śmiał,że mam implant weglowy to jak zabraknie opału na zime mogą wykorzystać mój implant :P :P :P

Aż tak to hormonów badanych nie mialam :P ale może faktycznie to tym razem z pogoda związane, bo ochłodzenie ma być i ciśnienie idzie w dół :(

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola przypominam, że to TY masz jeść jaja zapłodnione przez koguta!
    Viola wrote:

caffe, Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem inessko długo nie noszę ,ostatnio bardzo długo go nie zakładałam ,może masz rację ze na zmianę pogody ,mój G tez tak mówi ...ale jakoś krzywo dziś spałam no i się skumulowało ...

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I TY INESSA DŹWIGASZ CUDZE DZIECI!!!!!!!!!!!!!
    OSZALAŁAŚ?!
    0bicz.gif
    inessa wrote:

samira, Andzia33, caffe, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,
    ja od zawsze pamietam jak mowilo sie ze chlopcy w okresie dojrzewania nie powinni jesc duzo jajek, poniewaz to wzmaga poped lub potencje. I jakos tak zawsze sie mowilo ze jak facet je duzo jajek to mu "jaja rozsadzi". Wiec moj kogucik musi sie dzisiaj najesc (wczoraj juz tez jadl) poniewaz mamy 5 dzien pod rzad i musi wyprodukowac zolnierzyki do wieczora:-)
    wrzucilam teraz do netu jak to jest z tymi jajami no i rzeczywiscie mozna to traktowac jako naturalna viagre;-)

caffe, inessa, Andzia33, samira, Reni, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to kołnierz nosisz?
    ale lekarz kazał?
    przy kołnierzach i gorsetach można sobie krzywdę zrobić..
    przestają pracować mięśnie i wtedy bóle już w ogóle mogą się nasilić
    samira wrote:
    wiem inessko długo nie noszę ,ostatnio bardzo długo go nie zakładałam ,może masz rację ze na zmianę pogody ,mój G tez tak mówi ...ale jakoś krzywo dziś spałam no i się skumulowało ...

caffe, Andzia33, samira, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 731 732 733 734 735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ