35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a to ok
dobre sa te smycze automatyczne
można ściągnąć do domu wtedy kiedy jest potrzeba
caffe wrote:wyjdzie z domu już bzykniętya w lesie się zregeneruje
caffe, Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki!
Iza wszystkiego naj z okazji rocznicy,abyście się kochali,jak w dzień ślubu przez całe życie i oczywiście dzieciątka!
Angela 100 lat,spokojnej ciąży i łatwego porodu,a póżniej przespanych nocy!
Ineska trzymaj się dzielnie i walcz,jesteśmy z Tobą!
Grosza szybko do nas wracaj i myśl pozytywnie .Trzymam kciuki za udrożnienie!
Witam nowe dziewczyny!
Czekamy na wyniki Ineski i izy!
Reni myślę,że te jaja w następnym cyklu już nie będą potrzebne,bo ten będzie trafiony.
O wszystkich pamiętam,pozdrawiaminessa, caffe, Reni, Bozia3, samira, iza37, Bursztyn, angela, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście niesamowite
poprostu Was kocham
Caffe wiesz,ja miałam i jeszcze czasami tak bywa,że mam takie bóle głowy właśnie od kregosłupa szyjnego ja musiałam mieć operacje to mi przeszło ale jszcze jeden odcinek mam uszkodzony to czasmi boli głowa.LEcz Tobie może jakiś masaż specjalna gimnastyka kregosłupa bo to wtedy nie każdą "figuere" można wykonywać żeby sobie nie zaskodzić. A Ty przy Twoim zawodzie możesz mieć jakieś problemy z tym odcinkiem. Jak leżałam w szpitalu to lekarze i pielegniarki zwyrodnienie odcinka szyjnego nazywają chorobą księgowych. Bo to najczęściej dotyka osoby które siedzą przy biurku, przy komputerze. Zdrówka i mniej bólu życzę kochana
Viola nie pamietam czy Cię witałam jak nie to wybacz i teraz CIę witamcaffe, Reni, Bozia3, Andzia33, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja się śmiałam, że miałam alergię na prace, bo jak przychodziłam do pracy to miałam mdłości i zawroty głowy, w weekendy nie miałam
a jak zmieniłam pracę odeszło całkowicie hahaha
ale poprzednio dużo siedziałam przed kompem pochylina
ineska ja też odcinek szyjny po wypadku samochodowym mi się pogłębiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 11:15
inessa, caffe, Bozia3, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witaj Andzia
no wiem wiem, ze się nie przydadzą, bo przecież już ustaliłyśmy, że jestem w ciąży
ale lepiej się czuję jak mam jaja pod rękąinessa, caffe, Kasik303, Bozia3, Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dziewczyny jesteście niesamowite
poprostu Was kocham
Caffe wiesz,ja miałam i jeszcze czasami tak bywa,że mam takie bóle głowy właśnie od kregosłupa szyjnego ja musiałam mieć operacje to mi przeszło ale jszcze jeden odcinek mam uszkodzony to czasmi boli głowa.LEcz Tobie może jakiś masaż specjalna gimnastyka kregosłupa bo to wtedy nie każdą "figuere" można wykonywać żeby sobie nie zaskodzić. A Ty przy Twoim zawodzie możesz mieć jakieś problemy z tym odcinkiem. Jak leżałam w szpitalu to lekarze i pielegniarki zwyrodnienie odcinka szyjnego nazywają chorobą księgowych. Bo to najczęściej dotyka osoby które siedzą przy biurku, przy komputerze. Zdrówka i mniej bólu życzę kochana
Zdaję sobie sprawę z tego, ze mój kręgosłup nie jest już jak słup
ale z moich obserwacji wynika, że te bóle to z cyklu wynikają bo występują od jego polowy do okresu ale nie cały czas, tylko tak ze 3 razy w ciągu drugiej połowy.
Bóle głowy zawsze miałam duże i położenie się żeby się przespać nie działa, a wręcz odwrotnie - powoduje wzmaganie się bólu.
Już po tabletce mi przeszło, zobaczymy co będzie dalejReni, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witaj Andzia
no wiem wiem, ze się nie przydadzą, bo przecież już ustaliłyśmy, że jestem w ciąży
ale lepiej się czuję jak mam jaja pod rękąReni, inessa, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
ale to byłoby dobre w sumie..
Koooochanie będą ci dzisiaj potrzebne jaja? wziełabym ze sobą do pracybo lepiej się czuję jak mam przy sobie hahahah
inessa, caffe, samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe a moze rzeczywiście tak jak piszesz któryś z hormonów tak na Ciebie działa w tym czasie. moja ciocia jak skończyła misiączkować to polepszyły sie jej wyniki krwi i właśnie ma rzadziej ból głowy.
Zdrówka i mniej bólu życzęcaffe, Reni, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny