35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj mam pierwsze spotkanie w szkole rodzenia - ciekawa jestem czego mnie nauczą ?
megan8, caffe, bliska77, szczęśliwa 2, Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Dzisiaj mam pierwsze spotkanie w szkole rodzenia - ciekawa jestem czego mnie nauczą ?
caffe, Reni, inessa, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
-
ooo masz
a to może zaszkodzić? tam się tylko oddycha
agafbh wrote:daj koniecznie znać, ja w ciąży z córcią miałam zakaz od lekarza, bo ciąża była zagrożonaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 09:44
bliska77, caffe, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie dzisiaj łeb napiernicza. Ja gdzieś od połowy cyklu tak miewam, że co kilka dni go odczuwam aż do @
strasznie mnie to męczy, bo mnie bez tabletki nie przechodzi
Nie wiem jakie leki powinnam ewentualnie brać, bo wiem, ze ibupromu (który działa na mnie najlepiej) nie wolno brać przy staraniach ani w ciąży. A ja wolę na zimne dmuchać w razie czego. Jakie tabletki Wy stosujecie?inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze sprobuj aspiryne. Mi zwykly paracetamol pomaga, no ewentualnie dla ostroznosci jakis czopek
ale to juz zalezy od upodoban gdzie wolisz
caffe wrote:Ale mnie dzisiaj łeb napiernicza. Ja gdzieś od połowy cyklu tak miewam, że co kilka dni go odczuwam aż do @strasznie mnie to męczy, bo mnie bez tabletki nie przechodzi
Nie wiem jakie leki powinnam ewentualnie brać, bo wiem, ze ibupromu (który działa na mnie najlepiej) nie wolno brać przy staraniach ani w ciąży. A ja wolę na zimne dmuchać w razie czego. Jakie tabletki Wy stosujecie?caffe, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Melduję posłusznie ze beta zaliczona!!!! Wyniki niestety dopiero pojutrze po 14stej:( Nie chcieli mi w zadnym laboratorium zrobić, bo za późno, ze niby do 9-30 i znalazłam jedno i zrobili mi ale późno bedą wyniki ale będą i w końcu będę wiedziała ja i WY na czym stoimy:)
Kasik303, samira, Reni, caffe, Bursztyn, inessa, Bozia3, Andzia33, Mango, angela, promyk, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Ja brałam leki na podtrzymanie i chodziłam do szkoły rodzenia....dla mnie to żadna rewelacja - z neta wiedziałam więcej niż z tych wykładów - bo to są w większości wykłady teoretyczne - ćwiczeń miałam bardzo mało...i są one bardzo spokojne....oddychać się jakoś nie nauczyłam - sapałam tak, że myślałam, że umrę przy porodzie..
- ale to bywa różnie z tym...Jola pisała, że jej ta szkoła coś dała - może w meksyku mają lepszych nauczycieli...
Reni, caffe, Bursztyn, inessa, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Melduję posłusznie ze beta zaliczona!!!! Wyniki niestety dopiero pojutrze po 14stej:( Nie chcieli mi w zadnym laboratorium zrobić, bo za późno, ze niby do 9-30 i znalazłam jedno i zrobili mi ale późno bedą wyniki ale będą i w końcu będę wiedziała ja i WY na czym stoimy:)
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Caffe, ibuprom podobno hamuje owulacje, wiec lepiej nie bierz. Gdzies niedawno czytalam co jest najbezpieczniejsze ale qcze nie pamietam teraz. Poszperaj w necie...
Bursztyn, Bozia3, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane
Dopiero dobrnełam do końca z czytaniem Was
WItam Lucky
Ja jestem po badnaich czekam na wyniki mają być dziś popołudniu lub jutro rano.
Plamie troche ale mam bardzo duży ból jajników i podbrzuszanie wiem co się dzieje.
WIem jedno,ze walczymy dalej tzn. idziemy do lekarza i "gwałcimy",że ma mnie wspomóc badaniami i lekami przede wszystkim. WIzyte mam umówiona na za tydzień 3 lipca bo teraz nie ma go w dzień wizyt. A po drugie każe troche odczekać. Pielegniarka w szpitalu powiedziała,że tak się zdarza do trzech razy to wg. lekarzy na tak wczesnym etapie ciaży a moze to była biochemiczna jest to normalne i trzeba się jak namniej stresować a ciaża sam przyjdzie.
Czekam na nowe fasolinki bo one dają nadzieję
U nas bardzo ciepło niestety deszcze nas omijają, czekamy na deszcz bo susza w ogródku.
Dobrego dnia i tygodniacaffe, Kasik303, Reni, Viola, Bursztyn, samira, Andzia33, angela, Lucky, bliska77, gosia7122, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
Caffe ja miałam mega bóle, że na oczy nie widziałam i zawroty głowy nawet na leżąco!
neurolog przepisał mi takie (przepraszam za wyrażenie ale inaczej się nie da) mózgojeby, że powiedział, ze mam brać w ostatecznosci... nie powiem nie bolało ale miał też inne efekty uboczne
nieźle waliły w łeb .. mój umysł nie nadążał za obrazem hahahaha
raz szaf chciał tabsa mówię, że mam magiczną tabletkę ale mam od neurologa i są mocne.
On na to, żebym mu dała bo zwariuje. Mówię ale tylko pół.. łyknął całą.. za jakiś czas wychodzi uśmiechnięty lekko pijany hahah i mówi doooobre te leeki hahaha
po zrobieniu badań usg, tomograf, ginekologicznych, endokrynologicznych, laryngologicznych i okulistycznych łacznie z polem widzenia.. wyszło, że prawdopodobnie bóle u mnie były od kręgosłupa
ćwiczenia "zdrowy kręgosłup" w klubie i po miesiącu jak ręką odjął!
caffe wrote:znalazłam w torebce ostatni apap i wzięłam, bo nawet na oczy patrzeć nie mogłam. Ja to chyba te bóle bardziej mam z cyklem związane niż ze zmianami ciśnienia przez pogodę. Nie wiem czy to normalne i prawidłowe, ale mnie to wykańcza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 10:42
caffe, Andzia33, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe ja miałam mega bóle
neurolog przepisał mi takie (przepraszam za wyrażenie ale inaczej się nie da) mózgojeby, że powiedział, ze mam brać w ostatecznosci... nie powiem nie bolało ale miał też inne efekty uboczne
nieźle waliły w łeb .. mój umysł nie nadążał za obrazem hahahaha
raz szaf chciał tabsa mówię, że mam magiczną tabletkę ale mam od neurologa i są mocne.
On na to, żebym mu dała bo zwariuje. Mówię ale tylko pół.. łyknął całą.. za jakiś czas wychodzi uśmiechnięty lekko pijany hahah i mówi doooobre te leeki hahahaReni, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość