35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie pamiętam na której stronie ale już pisałyśmy o zaleceniach ojca sroki od tych ziółek
więc nie bądź taka cwana i zjadaj te jaja z mężem
Viola wrote:Dziewczynki,
ja od zawsze pamietam jak mowilo sie ze chlopcy w okresie dojrzewania nie powinni jesc duzo jajek, poniewaz to wzmaga poped lub potencje. I jakos tak zawsze sie mowilo ze jak facet je duzo jajek to mu "jaja rozsadzi". Wiec moj kogucik musi sie dzisiaj najesc (wczoraj juz tez jadl) poniewaz mamy 5 dzien pod rzad i musi wyprodukowac zolnierzyki do wieczora:-)
wrzucilam teraz do netu jak to jest z tymi jajami no i rzeczywiscie mozna to traktowac jako naturalna viagre;-)Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:A to kołnierz nosisz?
ale lekarz kazał?
przy kołnierzach i gorsetach można sobie krzywdę zrobić..
przestają pracować mięśnie i wtedy bóle już w ogóle mogą się nasilićnie nosze go codziennie tylko jak już naprawdę boli i ciągnie tak ze mi słabo i prawie mdleje i zakładam na góra 20min. dwa razy dziennie a nie nosiłam go ze dwa miesiące
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wiem
ja też się zbierałam jak pies do jeża, żeby zacząć monitoring i badania
wiem, że jak naturalnie nie sieknę jajka to na ivitra i inne cuda mnie nie stać
rozumiem Cię
inessa wrote:Reni wiesz niestety Samo Rzycie(kasa)
przeplasaminessa, samira, Kasik303, Andzia33, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie napisałaś, że miękki
myślałam, że taki sztywny
taki mięciusi to i ja bym sobie sprawiła
szczególnie w podróży się męczę jak są nieregulowane siedzenia
z moim kręgosłupem trafiłam miejsca w samolocie nie rozkładane, bo przy wyjściu ewakuacyjnym!! 10 godzin na sztywno z bardzo dużą panią u boku
ja to mam zawsze szczęście do współpasażerów
samira wrote:to jest miękki kołnierz i czytać ze zrozumieniemnie nosze go codziennie tylko jak już naprawdę boli i ciągnie tak ze mi słabo i prawie mdleje i zakładam na góra 20min. dwa razy dziennie a nie nosiłam go ze dwa miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 12:38
caffe, Andzia33, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
szczególnie w przypadku Inessy
osiwieję jak nic
Andzia33 wrote:ta nie pewnośc jest najgorsza,Trzymamy i Wierzymy że będzie dobrze!!!!!!!!Andzia33, caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość