35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Mango, ja juz dawno powinnam miec, bo ja z tych co maja wczesnie i krotki cykl a tu wszystko na odwrot. Poprzedni cykl 21 dni, a teraz owulka wg mnie spozniona, bo zawsze w 10 dniu a dzis 13 i nic:-( mam nadzieje ze skok bedzie jednak jutro, bo jak wczesniej pisalam miala stwierdzone na USG dorodne jajuszko - 11 dzien=22 mm, wiec jutro juz musi byc skok, bo inaczej jajo urosnie do rozmiarow strusiego.
Tak wiec juz nie moge sie doczekac jutrzejszego mierzenia tempki...Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Bozia stawiam na to, że jutro w górę i owu zaznaczy Ci 14dc
tylko, że ja już dziś mam sucho....
caffe, Andzia33, Mango, inessa, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
zagryziesz zęby i do roboty
trudno cierp jak chcesz chędożyć
Bozia3 wrote:no zobaczymy.....pasowałoby dzisiaj się pogonić..czy jak to tam było..tylko, że ja już dziś mam sucho....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 13:51
Kasik303, Andzia33, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:wydaje mi się , że to kwestia osoby prowadzącej jak w szkole - ta położna , która prowadzi moje zajęcia jest w porządku i myślę, że coś z tego wyniosę
a na szkole dowiedziałam się sporo np.to ze można dzidzie po kąpieli całe ciałko smarować oliwka z oliwek i tak robiłam i nie pamiętam żeby syn był kiedyś odparzonyale jeśli chodzi o oddychanie nie szło tak jak na szkole hehe...
Andzia33, inessa, bliska77, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
Tak przypuszczam ,jeżeli u mnie rośnie 2,5mm na dzień,a owulację mam przeważnie jak ma 23mm,to jeżeli u Ciebie w 11 było 22mm to w 12 powinno byc ponad 23 a przeważnie wtedy pęka.Ale musisz poobserwowac siebie i najlepiej przez monitoring u gina
inessa lubi tę wiadomość
Andzia33 -
U mnie rosnie prawie 3 mm, bo w 8 dc pecherzyk mial 14 mm, a w 11 dc juz 22 mm. Ginekolozka powiedziala ze owulka prawdopodobna sobota, niedziela, poniedzialek to juz tak ostatecznie. Nie wytrzymam do jutra rana...
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość