35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z monitoringu dowiedziałam się,że u mnie najpier jajo pęka,a dopiero na drugi dzień lub dwa wzrasta temp.i u mnie na dzień rośnie 2,5mmmViola wrote:Mango, ja juz dawno powinnam miec, bo ja z tych co maja wczesnie i krotki cykl a tu wszystko na odwrot. Poprzedni cykl 21 dni, a teraz owulka wg mnie spozniona, bo zawsze w 10 dniu a dzis 13 i nic:-( mam nadzieje ze skok bedzie jednak jutro, bo jak wczesniej pisalam miala stwierdzone na USG dorodne jajuszko - 11 dzien=22 mm, wiec jutro juz musi byc skok, bo inaczej jajo urosnie do rozmiarow strusiego.
Tak wiec juz nie moge sie doczekac jutrzejszego mierzenia tempki...
Mango, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no zobaczymy.....pasowałoby dzisiaj się pogonić..czy jak to tam było..Reni wrote:Bozia stawiam na to, że jutro w górę i owu zaznaczy Ci 14dc
tylko, że ja już dziś mam sucho....
caffe, Andzia33, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
zagryziesz zęby i do roboty
trudno cierp jak chcesz chędożyć
Bozia3 wrote:no zobaczymy.....pasowałoby dzisiaj się pogonić..czy jak to tam było..
tylko, że ja już dziś mam sucho....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 13:51
nick nieaktualny, Andzia33, Mango, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna pewno wyniesiesz dużo ,chociażby teorii, najlepiej bo jak 18 lat temu chodziłam z byłym na szkołę to w ostatnim tygodniu miał być film puszczany z porodu bodajże we wtorek a ja 5dni wcześniej czyli z czwartku na piątek trafiłam na porodówkę i miałam na żywo filmangela wrote:wydaje mi się , że to kwestia osoby prowadzącej jak w szkole - ta położna , która prowadzi moje zajęcia jest w porządku i myślę, że coś z tego wyniosę

a na szkole dowiedziałam się sporo np.to ze można dzidzie po kąpieli całe ciałko smarować oliwka z oliwek i tak robiłam i nie pamiętam żeby syn był kiedyś odparzony
ale jeśli chodzi o oddychanie nie szło tak jak na szkole hehe...
Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
Tak przypuszczam ,jeżeli u mnie rośnie 2,5mm na dzień,a owulację mam przeważnie jak ma 23mm,to jeżeli u Ciebie w 11 było 22mm to w 12 powinno byc ponad 23 a przeważnie wtedy pęka.Ale musisz poobserwowac siebie i najlepiej przez monitoring u gina
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Andzia33 -
U mnie rosnie prawie 3 mm, bo w 8 dc pecherzyk mial 14 mm, a w 11 dc juz 22 mm. Ginekolozka powiedziala ze owulka prawdopodobna sobota, niedziela, poniedzialek to juz tak ostatecznie. Nie wytrzymam do jutra rana...
Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość