35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Za kilka tygodni popatrzysz na te nazwe i pstrykniesz w nią z palucha z pogarda,że pokonałaś dziadamacduska wrote:Pfff...
a ja 3 wynikach z HSG i jednej histeroskopi
i kto jest lepszy
macduska, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Za kilka tygodni popatrzysz na te nazwe i pstrykniesz w nią z palucha z pogarda,że pokonałaś dziada

się zobaczy
napisała do mnie dziewczyna- jest po trzech histeroskopiach i nadal walczy z dziadem
trudno go dobić niestety
kapturnica lubi tę wiadomość
-
czyli nadczynnosc..Cholerstwo jest duzo gorsze do leczenia niz tarczycowa niedoczynnosc.Niestety przy autoimmunologicznym chorobach cholesterol lubi szalecmacduska wrote:moja siostra jest w szpitalu- ma problemy z tarczycą
prawdopodobnie choroba Gravesa-Basedowa
i jeszcze cholesterol wyjebany w kosmos- 290
macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

-
We Francji wsiadaja za kolko dopiero po butelce.caffe wrote:DObra, dobra. A jeść lubisz, ćwiczyć??? To też jest przyjemność, to picie nie jest jedyne

Mogłabyś mieszkać we Włoszech bo tam wszyscy alkoholicy na to wychodzi, bo winko do posiłków to standard
Heretyczka, moremi, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:no to masz jeszcze wyższy niż mój. czyli też sie kwalifikujesz do sprawdzenia tarczycy. to ja już się nie dziwię skad takie kolejki do endo jak prawie ażda ma za wysokie na starania tsh.
tylko, ze ja nie korzystam z NFZ
jesli juz w Polsce to prywatnie. Mozesz zajac moje miejsce:-)
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:czyli nadczynnosc..Cholerstwo jest duzo gorsze do leczenia niz tarczycowa niedoczynnosc.Niestety przy autoimmunologicznym chorobach cholesterol lubi szalec
ona juz długo się z tym męczy -od wczesnej młodości
i dziwne bo miała guzki i po jakiejś magicznej terapii ostatnio zniknęły w szpitalu lekarz mówił, że właściwie nie ma potrzeby robić biopsji, ale zrobił na wsiaki słuczaj
moremi lubi tę wiadomość

on jest po 3 zawałach

Biedak