35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Haj laski.Za oknem deszcze stworzył lodowisko..Brakuje łyżw i mozna tańczyc na lodzie.Kurde zostawiłam wczoraj młodego w domu bo cos mi niewyraźnie wyglądał i zamiast przechodzić to katar dopiero mu sie rozkręca.W nocy łaził i gledził ,że umiera.Kurde 100% facet
Macie jakies dobre leki żeby dobrze odetkać kinola?Bo musze mu cos kupic bo za chwile mu odpadnie a w nocy reszta lekow juz wyszła w walce ze smarkami.
Sabina, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Mala79, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Cześć,
jestem półprzytona. Niby brat miał już spokojny głos ale wiecie, dopóki tata nie wróci do domu to niepokój jest. Wyniki chyba wyszły dobrze, ale powtórne ekg nie spodobało się lekarzowu i zostawili tatę na obserwację.
Dziękuje Wam wszystkim za wsparcieSabina wrote:Natka jak tato? Mam nadzieję że noc była spokojna...Sabina, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kapta, stosowałam kiedyś te spraye do nosa ale z mojego doświadczenia przynoszą ulgę ale katar trwa dłużej. Na wirusówki odkryłam neosine, niby byłam chora ale objawy nie były uciążliwe, choroba trwała taka nie rozwinięta, czułam że mam katar ale było go mało, takie uczucie lekko zatkanego nosa.
A mój cykl to raczej był bezowualcyjny, no chyba że stres ostatnich dni mi wszystko rozregulował. Jest tylko plamienie i to niewielkie. Mogłoby się już w końcu rozkręcić -
Natka_79 wrote:Cześć,
jestem półprzytona. Niby brat miał już spokojny głos ale wiecie, dopóki tata nie wróci do domu to niepokój jest. Wyniki chyba wyszły dobrze, ale powtórne ekg nie spodobało się lekarzowu i zostawili tatę na obserwację.
Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie
Mimo wszystko lepiej, ze Twoj Tata jest pod obserwacja. To nie oznacza, ze stan jest zly, tylko chca ustabilizowac prace serca. Zanim sie obejrzycie bedzie w domu:-)
Natka_79, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Mimo wszystko lepiej, ze Twoj Tata jest pod obserwacja. To nie oznacza, ze stan jest zly, tylko chca ustabilizowac prace serca. Zanim sie obejrzycie bedzie w domu:-)
-
Tak sobie pomyslalam, ze na liscie dzieci 35+ warto by bylo dodawac, jaki problem zdrowotny miala matka starajac sie: np. wysoki FSH, niski AMH, tarczyca itd. i jakie leki brala. Mysle, ze dla wielu z nas byloby to pouczajace i czesto dajace nadzieje.
Reni, kapturnica, moremi, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Natka_79 wrote:Tak wiem, tylko mam w sobie taki wewnętrzy strach. Tato od zawsze choruje, jak miałam z 2 latka wylądował na poważnej operacji w szpitalu, niby nie pamiętam tego dokładnie, ale jak słysze szpital, to od razu mnie spina.
Nie dziwie Ci sie.
Zofia8
-
elo!
nie doczytalam Was wczoraj, ale agp streszczenie w sumie dala- alkohol, wibracje, przyjemności.. To lepiej nie bede czytac
Wszytskim z chorakamiw rodzinie- zdrowia!
Kaptu- najlepsze krople do nosa to Nasivin- ja sobie kupowalam te dla malych dzieci- ulga natychmiastowa, a tak nie "uzaleznia" jak krople dla doroslych.
Teraz w ciazy nie wolno, to uzywalam tez wody morskiej- tu ulgi natychmiastowej nie bylo, no moze troche, ale za to katar sie zmyl calkowicie po 2 dniach, pryskac tym mozna bez ograniczen i sluzowki nie wysusza..kapturnica, Mega, kkisia, macduska, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Dobry wieczór drogie panie . Może mnie któraś pamięta. Mnie się poszczescilo. i moje szczęście zaczyna już biegać . I mam nadzieję że poszczescilo i poszczesci się wam wszystkim . Ostatnio myślałam o Samice co u niej i jak z jej wielkim szczęściem . Ona wspierała nas wszystkie i dlatego tak dużo o niej ostatnio myślałam . Pozdrawiam serdecznie
ja pamietam! Twoje male szczescie jest straszny slodziak, ale foty to masz chyba z czasu ostatniego pobytu tu.. Poka biegacza!Mega, Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, iwka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry...dogorywam....wczoraj popołudniu spałam 1,5 godziny i w nocy kiepsko ze spaniem...
Jeszcze chyba nam sie papuga rozchorowała, cały dzien wczoraj przespała, ledwo łazi, nic nie je....musze poszukać weterynarza od ptaków...
Natka
A mnie sie nawet bzykać nie chce przez ta chorobę wiec pewnie bedzie wielkie g...w tym cyklu
Miłego wszystkim...
Wczoraj na tvp1 był fantastyczny film Cudze szczęście ale kończył sie o 1:50 i nie dotrwałam....a szkoda....kurwa jak tak, to normalnie nie ma co oglądać w tej telewizji, a jak jest coś fajnego to puszcza w takich godzinach, ze wysiadam....
Sabina, kkisia, mamatrojki80, macduska, kapturnica, Mala79, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba żbiku najlepszego
życzę Ci córków mnóstwo dużo, fajnych dziewczyn dla chłopaków
żeby się zdrowo chowały
żebyś zawsze była uśmiechowana i w ogóle
żeby Dżejms zawsze Cię lovował i spełnienia marzeń
Twoje zdrowie
Reni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbd9ae3f9127.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:18
mamatrojki80, SolarPolar, kkisia, Sabina, Mega, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Mala79, Bliska 77, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Hej baby. Podpisuje obećnosc.
Nic nie nadrobilam.
Jestem w raju. Zdjecia beda po powrocie bo z telefonu ciezko i internet slaby.
Siedzimy w ogromym mieciutkim lezaku n'a plazy pod palma. Jest jakies 30 stopni. Popijamy zimne piwko. Do dam ze tutaj jest +4h wiec pora obiadowa. Rano bylismy "zwizdzic" pod woda. Jezu île ryb!! Nawet mâle rekinki.
Pozdrawiam wszystkie bardzo goraca.
mamatrojki80, kkisia, Sabina, Mega, Heretyczka, malgos741, Mango, macduska, Natka_79, ComeToMeBaby, paszczakin, Mala79, Bliska 77, Parka, Aasiula, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
smaczek na dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9858efc36fe6.png
nadal chcecie dzieci z nianiami zostawiać?
ciekawe co z chłopca wyrośnie? tego nie wyjaśnionoMega, kkisia, Niuta, kapturnica, Mala79, Bliska 77, moremi, Aasiula, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a to nie jest na zasadzie
Jak odróżnić łabędzia od łabędzicy?
Trzeba rzucić kawałek chleba.
Jak zjadł to on a jak zjadła to ona.kapturnica wrote:Ey a slyszałyscie o zależności częstotliwości bicia serducha a płeć??Ze dziewczynki maja nizsze parametry a chłopaki wyzsze..? Nie wiem ile w tym prawdy ale kuyrcze musze na nastepnych wizytach zapamietac ilośc uderzeńSabina, mamatrojki80, Mega, macduska, Niuta, ComeToMeBaby, kapturnica, Bliska 77, moremi, kkisia, Aasiula, inessa, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
hello mnie nie było!
som nowe?
moremi wrote:A z innej beczki - zauważyłyście, że magnesiary nie zareagowały na moją wiadomość?
Heloł... Jest tu kto? MAM MAGNESY!moremi, Aasiula lubią tę wiadomość