X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj laski.Za oknem deszcze stworzył lodowisko..Brakuje łyżw i mozna tańczyc na lodzie.Kurde zostawiłam wczoraj młodego w domu bo cos mi niewyraźnie wyglądał i zamiast przechodzić to katar dopiero mu sie rozkręca.W nocy łaził i gledził ,że umiera.Kurde 100% facet XD Macie jakies dobre leki żeby dobrze odetkać kinola?Bo musze mu cos kupic bo za chwile mu odpadnie a w nocy reszta lekow juz wyszła w walce ze smarkami.

Sabina, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Mala79, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    jestem półprzytona. Niby brat miał już spokojny głos ale wiecie, dopóki tata nie wróci do domu to niepokój jest. Wyniki chyba wyszły dobrze, ale powtórne ekg nie spodobało się lekarzowu i zostawili tatę na obserwację.
    Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie :)
    Sabina wrote:
    Natka jak tato? Mam nadzieję że noc była spokojna...

Sabina, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, stosowałam kiedyś te spraye do nosa ale z mojego doświadczenia przynoszą ulgę ale katar trwa dłużej. Na wirusówki odkryłam neosine, niby byłam chora ale objawy nie były uciążliwe, choroba trwała taka nie rozwinięta, czułam że mam katar ale było go mało, takie uczucie lekko zatkanego nosa.

A mój cykl to raczej był bezowualcyjny, no chyba że stres ostatnich dni mi wszystko rozregulował. Jest tylko plamienie i to niewielkie. Mogłoby się już w końcu rozkręcić

hGXkp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć,
    jestem półprzytona. Niby brat miał już spokojny głos ale wiecie, dopóki tata nie wróci do domu to niepokój jest. Wyniki chyba wyszły dobrze, ale powtórne ekg nie spodobało się lekarzowu i zostawili tatę na obserwację.
    Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie :)

Mimo wszystko lepiej, ze Twoj Tata jest pod obserwacja. To nie oznacza, ze stan jest zly, tylko chca ustabilizowac prace serca. Zanim sie obejrzycie bedzie w domu:-)

Natka_79, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Mimo wszystko lepiej, ze Twoj Tata jest pod obserwacja. To nie oznacza, ze stan jest zly, tylko chca ustabilizowac prace serca. Zanim sie obejrzycie bedzie w domu:-)
    Tak wiem, tylko mam w sobie taki wewnętrzy strach. Tato od zawsze choruje, jak miałam z 2 latka wylądował na poważnej operacji w szpitalu, niby nie pamiętam tego dokładnie, ale jak słysze szpital, to od razu mnie spina.

hGXkp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie pomyslalam, ze na liscie dzieci 35+ warto by bylo dodawac, jaki problem zdrowotny miala matka starajac sie: np. wysoki FSH, niski AMH, tarczyca itd. i jakie leki brala. Mysle, ze dla wielu z nas byloby to pouczajace i czesto dajace nadzieje.

Reni, kapturnica, moremi, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Tak wiem, tylko mam w sobie taki wewnętrzy strach. Tato od zawsze choruje, jak miałam z 2 latka wylądował na poważnej operacji w szpitalu, niby nie pamiętam tego dokładnie, ale jak słysze szpital, to od razu mnie spina.

Nie dziwie Ci sie.

Zofia8
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elo!
    nie doczytalam Was wczoraj, ale agp streszczenie w sumie dala- alkohol, wibracje, przyjemności.. To lepiej nie bede czytac ;)
    Wszytskim z chorakamiw rodzinie- zdrowia!

Kaptu- najlepsze krople do nosa to Nasivin- ja sobie kupowalam te dla malych dzieci- ulga natychmiastowa, a tak nie "uzaleznia" jak krople dla doroslych.
    Teraz w ciazy nie wolno, to uzywalam tez wody morskiej- tu ulgi natychmiastowej nie bylo, no moze troche, ale za to katar sie zmyl calkowicie po 2 dniach, pryskac tym mozna bez ograniczen i sluzowki nie wysusza..

kapturnica, Mega, kkisia, macduska, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Dobry wieczór drogie panie . Może mnie któraś pamięta. Mnie się poszczescilo. i moje szczęście zaczyna już biegać . I mam nadzieję że poszczescilo i poszczesci się wam wszystkim . Ostatnio myślałam o Samice co u niej i jak z jej wielkim szczęściem . Ona wspierała nas wszystkie i dlatego tak dużo o niej ostatnio myślałam . Pozdrawiam serdecznie

ja pamietam! Twoje male szczescie jest straszny slodziak, ale foty to masz chyba z czasu ostatniego pobytu tu.. Poka biegacza!

Mega, Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, iwka76 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta zrób synowi inhalacje z majeranku lub tymianku. działa!!

Mega, kapturnica, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry...dogorywam....wczoraj popołudniu spałam 1,5 godziny i w nocy kiepsko ze spaniem...
    Jeszcze chyba nam sie papuga rozchorowała, cały dzien wczoraj przespała, ledwo łazi, nic nie je....musze poszukać weterynarza od ptaków...
    Natka <3
    A mnie sie nawet bzykać nie chce przez ta chorobę wiec pewnie bedzie wielkie g...w tym cyklu
    Miłego wszystkim...
    Wczoraj na tvp1 był fantastyczny film Cudze szczęście ale kończył sie o 1:50 i nie dotrwałam....a szkoda....kurwa jak tak, to normalnie nie ma co oglądać w tej telewizji, a jak jest coś fajnego to puszcza w takich godzinach, ze wysiadam....

Sabina, kkisia, mamatrojki80, macduska, kapturnica, Mala79, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Milego dnia :)
    W planach mam dzis kupno nowej pizamy do szpitala i paru innych drobiazgow

Sabina, mamatrojki80, Mega, ComeToMeBaby, Mala79, Bliska 77, Zofia8, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba żbiku najlepszego
    życzę Ci córków mnóstwo dużo, fajnych dziewczyn dla chłopaków
    żeby się zdrowo chowały
    żebyś zawsze była uśmiechowana i w ogóle
    żeby Dżejms zawsze Cię lovował i spełnienia marzeń
    Twoje zdrowie
    Reni
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbd9ae3f9127.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:18

mamatrojki80, SolarPolar, kkisia, Sabina, Mega, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Mala79, Bliska 77, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej baby. Podpisuje obećnosc.
    Nic nie nadrobilam.
    Jestem w raju. Zdjecia beda po powrocie bo z telefonu ciezko i internet slaby.
    Siedzimy w ogromym mieciutkim lezaku n'a plazy pod palma. Jest jakies 30 stopni. Popijamy zimne piwko. Do dam ze tutaj jest +4h wiec pora obiadowa. Rano bylismy "zwizdzic" pod woda. Jezu île ryb!! Nawet mâle rekinki.
    Pozdrawiam wszystkie bardzo goraca.

mamatrojki80, kkisia, Sabina, Mega, Heretyczka, malgos741, Mango, macduska, Natka_79, ComeToMeBaby, paszczakin, Mala79, Bliska 77, Parka, Aasiula, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie!

Iwka fajnie ze sie odezwalas.
    Simba ma urodziny? To tez sie przylaczam do zyczen. W nastepnym roku tasmy zenskiej dla rownowagi - chlopcy pomoga:-)

Reni, Mega, kkisia, macduska, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smaczek na dzisiaj

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9858efc36fe6.png

nadal chcecie dzieci z nianiami zostawiać?
    ciekawe co z chłopca wyrośnie? tego nie wyjaśniono O.o

Mega, kkisia, Niuta, kapturnica, Mala79, Bliska 77, moremi, Aasiula, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba kochana, spełnienia marzeń, zdrowka dla Ciebie i Twoich mężczyzn i corek za rok :-)

Mega, kkisia, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka witaj
    niedawno o Tobie mówiłyśmy
    co tam słychać?
    iwka76 wrote:
    Dobry wieczór drogie panie . Może mnie któraś pamięta.

kkisia, iwka76 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to nie jest na zasadzie
    Jak odróżnić łabędzia od łabędzicy?
    Trzeba rzucić kawałek chleba.
    Jak zjadł to on a jak zjadła to ona.
    kapturnica wrote:
    Ey a slyszałyscie o zależności częstotliwości bicia serducha a płeć??Ze dziewczynki maja nizsze parametry a chłopaki wyzsze..? Nie wiem ile w tym prawdy ale kuyrcze musze na nastepnych wizytach zapamietac ilośc uderzeń XD

Sabina, mamatrojki80, Mega, macduska, Niuta, ComeToMeBaby, kapturnica, Bliska 77, moremi, kkisia, Aasiula, inessa, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello mnie nie było!
    som nowe? ;-)
    moremi wrote:
    A z innej beczki - zauważyłyście, że magnesiary nie zareagowały na moją wiadomość?

Heloł... Jest tu kto? MAM MAGNESY! ;)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 7413 7414 7415 7416 7417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ