35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Najgorsze ze jestem tak daleko... przed chwila dzwonił brat ze czekają na wyniki badań ale ekg wyszło przyzwoicie i chyba nie bedą go przewozić do Zabrza. Oby...oczywiście z nerwów obgryzlam wszystkie palce.
Najwazniejsze, ze jest pod opieka lekarzy.
Zofia8
-
Natka_79 wrote:To prawda. Teraz jeszcze czekam na męża, pojechał do kardiologa, takze dziś mam same "atrakcje". Swoją droga prywatna wizyta o 22
nieźle.
te dohtory to kokosy zarabiajo.
nic tylko lekarzem zostać.
ty Kapta pomyśl o tym. powagaMega lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ło ja cię...
nieźle.
te dohtory to kokosy zarabiajo.
nic tylko lekarzem zostać.
ty Kapta pomyśl o tym. powagaNa studia medyczne żem juz i za stara i za glupia
mamatrojki80, Natka_79, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:e- kociary.
wyczytałam, ze 17 lutego obchodzony jest dzień kota
obchodzicie? a może wasze koty obchodzą?Aasiula, kapturnica, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry wieczór drogie panie . Może mnie któraś pamięta. Mnie się poszczescilo. i moje szczęście zaczyna już biegać . I mam nadzieję że poszczescilo i poszczesci się wam wszystkim . Ostatnio myślałam o Samice co u niej i jak z jej wielkim szczęściem . Ona wspierała nas wszystkie i dlatego tak dużo o niej ostatnio myślałam . Pozdrawiam serdecznie
SolarPolar, moremi, Aasiula, Sabina, Iwone, Zofia8, Bozia3, Mega, kkisia, malgos741, Mango, macduska, Reni, Niuta, anna maria, gosia7122, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwka, sporo osób Cie tutaj pamięta i wspomina
cudne te Twoje szczęście
Samirka ma teraz inny nick - Arwena
BryAasiula, Sabina, Mega, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWow, chyba dziś pierwsza jestem, a już po siódmej przecież
ale się nie dziwię, co prawda tylko rzuciłam okiem na wczorajszy dzień (kompletny brak czasu
), i wnioskuję, że było guuuboo.... alkohol, wibracje, przyjemności....
No to dzień dobry i do widzenia dziś kolejna walka całodniowapraca, dom, okulista, itd., itp. Miłego
moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
Moremi jak Twoje jajca? Czujesz jak rosna?
Natka jak tato? Mam nadzieję że noc była spokojna...
Ja po pracy odbieram resztę wyników tarczycowych, jestem ich bardzo ciekawakapturnica, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny