35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja tez sie dołączam do życzeń dla Simby - zdrowia, siły
niech sie chłopaki zdrowo chowają, a za rok niech do nich siostrzyczki przybywają
kkisia, ComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ciao dziewczynki, kawka pyszna ale nie chce mi się do roboty

Simba wszystkiego najlepszego i pociechy z dzieci
kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
witam się - cosik nie mam weny...
życzenia najlepsze dla solenizantek....
ja chciałam tylko powiedzieć, że jeśli butelka wina na tydzień - to niebezpieczne uzależnienie - to co można powiedzieć o godzinach codziennych na ovu - i innych przyzwyczajeniach
. Butelkę wina dziennie, to ja się mogę dopiero zastanowić nad problemem - ..
Szukamy działki - myślałam, że to hop siup i już - a to trudne zadanie....
kkisia, Reni, malgos741, Heretyczka, Mega, Mala79, paszczakin, Bliska 77, moremi, SolarPolar, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Ja na katar polecam preparat Grip Stop w aerozolu. Ma m.in.laktoferyne która działa przeciwwirusowo, mozna w ciąży i bez ciąży. Wszystkie krople typu Nasivin, otrivin tylko na początku zmniejszaja katar, nie lecza go, a mozna stosowac 5-7 dni.
Neosine tez polecam 1 tabl/ 10kg mc przez 5 dni.
macduska, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
daj mu tabcin- osusza śluzówkę i odtyka nos. tylko pić się po tym chce.kapturnica wrote:Haj laski.Za oknem deszcze stworzył lodowisko..Brakuje łyżw i mozna tańczyc na lodzie.Kurde zostawiłam wczoraj młodego w domu bo cos mi niewyraźnie wyglądał i zamiast przechodzić to katar dopiero mu sie rozkręca.W nocy łaził i gledził ,że umiera.Kurde 100% facet
Macie jakies dobre leki żeby dobrze odetkać kinola?Bo musze mu cos kupic bo za chwile mu odpadnie a w nocy reszta lekow juz wyszła w walce ze smarkami.
moremi lubi tę wiadomość
-
a widziałam ten film- swego czasu dość często leci na TVP HD, oni tam ciągle jakieś powtórki robią. Sprawdź może na necie będzie. A jak nie to pewnie za jakiś czas znów go puszczą, tylko to trzeba upolować.Mega wrote:Wczoraj na tvp1 był fantastyczny film Cudze szczęście ale kończył sie o 1:50 i nie dotrwałam....a szkoda....kurwa jak tak, to normalnie nie ma co oglądać w tej telewizji, a jak jest coś fajnego to puszcza w takich godzinach, ze wysiadam....
a poza tym- zdrówka dla Ciebie i Twojego ptaka
Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Simba- tu takie ploty chodzą że masz dzisiaj jakie fjento.
No to życzę Ci- spokoju, wypoczynku i relaksu w tych jakże trudnych acz radosnych dniach. miesiącach. latach
wszystkiego najlepszego!
Mega, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Uchylisz rąbka tajemnicy?macduska wrote:W temacie leczenia przeziębień to widziałam wczoraj w aptece preparat przeznaczony dla kobiet w ciąży.
-
nick nieaktualnydobry wszystkim alkoholiczkom, wegankom, terapeutkom, psim mamom, staraczkom i olewaczkom,masturbantkom, patriotkom, poetkom i innym uzależnionym.
Simba, wszystkiego naj!
Bozia3, mamatrojki80, BISCA, anna maria, Sabina, Mega, moremi, Zofia8, kkisia, Aasiula, Niuta, inessa, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

najlepszego!