35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:porada na dzisiaj "Jeśli chcecie zwiększyć ilość i jakość spermy, dobrym pomysłem może być rezygnacja ze współżycia na jeden, dwa dni. Jednak dłuższe przerwy w kochaniu się (więcej niż 3-6 dni) mogą spowodować odwrotny skutek i pozostawić w spermie za dużo starszych, mniej ruchliwych plemników. "
czyli jak to Bozia byłow nieparzyste?
i od razu po @, żeby wystrzelał stare i ślepe naboje?. Po okresie poszaleć jeśli jest ochota, a potem kilka dni przerwy i w okresie okołoowulacyjnym co dwa dni...Szkoda, że to takie wszystko jak na zawołanie trochę..
caffe, Reni, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewuszki
Reni nie przejmuj sie ta temperatura, poczekaj jeszcze z dwa dni.
BURSZTYNKU HAPPY BIRTHDAY !!!! i trzymam kciuki za dzidzie w UK
P.S. wkur.. mnie te testu owulacyjne i wogole te wykresy i pierdolki...
Moj Pan nawet powiedzial ze fiksuje...hmmm moze cos w tym jest
Milego porankucaffe, samira, Reni, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam sie Kasik! ja dopiero 3 cykl mierze tempke, pierwszy raz w zyciu uzylam testow owulacyjnych, sluzu do dzisiaj nie jestem pewna a moj M juz mi gledzi ze przesadzam, bo nic innego nie robie tylko czytam w necie o spermie, o jajach, o testach owulacyjnych itd.
Kasik303, Reni, Andzia33, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
śledzisz dzisiaj jajo?
Bozia3 wrote:Może niekoniecznie w nieparzyste... raczej tak jak pisała Szczesliwa2 - co dwa dni, ale zacząć przed owulką ze dwa dni (ja miałam 16dc i mówiła żeby natankować się 13, 15, 17. Ale jakoś mi się rytm troszkę zaburzył.... Po okresie poszaleć jeśli jest ochota, a potem kilka dni przerwy i w okresie okołoowulacyjnym co dwa dni...Szkoda, że to takie wszystko jak na zawołanie trochę..
samira, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
tak zrobię
ale myślę, że w piętek wszystko się wyjaśnisamira wrote:i Reni z kolejnym testem poczekaj do niedzieli ,takie moje zdanie !! co nagle to po diable ,także cierpliwości
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaa, zapomnialam dodac ze podgladalam jajo w tym miesiacu a to za wasza sprawka i dziewczyn z innych forum. Doszlam do wniosku ze skoro nie ma czasu za duzo(w moim przypadku) to trzeba sobie pomoc. Ale i tak zrobilam cos nie tak, bo bylam w 8 dc i w 11 dc, i dalej nie wiem czy mialam owulacje. Jutro podskocze do mojej ginki sprawdzic czy byla ta owulka czy nie...no chyba ze jutro bede miala skok temp!
Kasik303, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz podgladnelam to moje jajo...raz bylo cudowne a nastepny cykl byl bezowulacyjny
A teraz to olewam i juz nie podgladam, niech se siedzi w srodku i robi co chce
Reni wrote:hahaha tak monitoring
Tym razem Bozia bawi się szpiegaReni, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:aaaa, zapomnialam dodac ze podgladalam jajo w tym miesiacu a to za wasza sprawka i dziewczyn z innych forum. Doszlam do wniosku ze skoro nie ma czasu za duzo(w moim przypadku) to trzeba sobie pomoc. Ale i tak zrobilam cos nie tak, bo bylam w 8 dc i w 11 dc, i dalej nie wiem czy mialam owulacje. Jutro podskocze do mojej ginki sprawdzic czy byla ta owulka czy nie...no chyba ze jutro bede miala skok temp!
Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i wykres ostro w dół więc może faktycznie to dzisiaj
a boli Cię coś? w sensie brzuchnie noga ręka
Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola, nie tak...musisz go na stałe wstawić jako podpis, żeby był na stałe lub wyrazić zgodę na podgląd pod Twoim nickiem, wtedy możemy go oglądać wchodząc na Twoj nick
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
pierwszy pozytywny test owulacyjny w sobote, a dzisiaj juz wtorek...nie wiem co mam myslec...nie sadzilam ze moge miec cykle bezowulacyjne...glupio to zabrzmi ale jakos tak mi sie wydawalo...sluzu zawsze masa, to jedyne to wiem z ostatnich lat...tylko teraz jak pisalam wczesniej okazuje sie ze nie umiem rozroznic kremowego, lepkiego itd, jedyny jaki rozrozniam to rozciagliwy jak bialko jajowe...
Kasik303, Andzia33 lubią tę wiadomość