35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria tak napisała:-(megan8 wrote:ja mam wstawione zdjęcie z usg z 5,5 tyg 30kwietnia chyba , późniejsze też jakoś koło 20 maja ,w notatkach albo pod wykresem
jakiś miesiąc temu ,nie pamiętam która z was pisała ,że nie zrobi tych prenatalnych ,bo co ma być to będzie ...
ja się zgapiłam i żałuję ,ale jest nadzieja jeszczemegan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye tam , jesteś seksy kolczyk nie przeszkadza . A w ciąży można robić depilacje bikinii?
megan8 wrote:no tak ,to mam i jeszcze go nie wyjęłam
wiem ,że zaraz mnie zjedziecie za to i już się boję
jak będzie mi przeszkadzał to wyciągnę -obiecujęmegan8, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegan - nie planowałam wczorajszego USG, miałam zaplanowany na 1 lipca czyli to miał być 7 tydzień a tu wcześniej przez te spadek Bety. Jutro naprawdę pójdę do innego szpitala i tam zrobię nowe badania.
megan8, Andzia33, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, ja tylko na chwile bo mam kupe pracy:)
Polarmis bedzie dobrze zobaczysz. pamiętasz mi chcieli usunąć zdrową ciąże, bo niby serce nie biło i beta spadła a teraz mam 15 letnią piękną córeczkę, wiec jeszcze nic straconego!!!!!
Bursztynku WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!
Miłego dnia kochane moje!!!
Acha,okresu brak, jutro wynik bety:):)Boli okresowo cd...
papappapaReni, Kasik303, polarmiś, Mango, megan8, Andzia33, angela, grosza, samira, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
tych skoków w tym cyklu było sporo:) nie myslę o tym, co ma byc to bedzie:)
:)A poza tym na tych skokach mało się znam hahhaha
Viola wrote:Iza, czy mi sie wydaje czy Ty mialas skok tempki dopiero w 7 dniu po pozytywnym tescie owulacyjnym?Reni, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziękuję, to mi podniosłaś skrzydełka !!!! Dziękuję!!!!
iza37 wrote:Hej dziewczynki, ja tylko na chwile bo mam kupe pracy:)
Polarmis bedzie dobrze zobaczysz. pamiętasz mi chcieli usunąć zdrową ciąże, bo niby serce nie biło i beta spadła a teraz mam 15 letnią piękną córeczkę, wiec jeszcze nic straconego!!!!!
Bursztynku WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!
Miłego dnia kochane moje!!!
Acha,okresu brak, jutro wynik bety:):)Boli okresowo cd...
papappapaReni, megan8, Andzia33, angela, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Patrząc na wykres to ja mam ochotę wyskoczyć, ale z siebie
Można zwariować od tych górek i dolinek! A na końcu człowiek dowiaduje się, że one o niczym nie świadczą na 100%
Kobieta to ma przes.....
Reni, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Iza, pytam bo ja mialam pierwszy test pozytywny w sobote adzisiaj juz w torek a nie mam skoku temp., wiec patrzac na twoj wykres zrobiklo mi sie lzej, ze moze jednak ten skok przyjdzie:-)
Mango, ty masz gory- doliny, a ja mam niziny...i co zrobic z tymi naszymi hormonami? ...czekac...Andzia33, iza37 lubią tę wiadomość
-
przede wszystkim zespół Downa , ponieważ mierzona jest przezierność karkowamegan8 wrote:tak ,wady ,choroby itp.
Andzia33, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku - z okazji urodzin życzę Ci spełnienia wszelkich marzeń , kochanego małego syneczka , obrony pracy z jak najlepszym wynikiem i jak najszybszego zaciążenia
Andzia33, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość