35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie cieplutko w ten zimny dzień.
Ja już jestem od Was uzależniona
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy.
Powiem Ci promyku, że podziwiam Was, ja bym tak długiej rozłąki nie wytrzymałą chyba. Mój mąz przyjezdza tak co 4 czasem 5 tygodni i taki czas to już dla mnie wieczność.
Bursztynku – Spełnienia Marzen!
Polarmiś – bądź optymistyczna.
Reni ja też czasem budzę się np. o 5, albo o 4.
Viola – ja też mam problemy z rozpoznawaniem sluzu.
Dziewczyny ja jestem w trakcie @, 2 dzien i mierzę temp, czy Wy też mierzycie w te dni, bo u niektórych z Was nie widze wtedy temp. ?
Andzia – pozdrawiam Ostrów, często przez niego przejeżdzam.
Anna Maria – tak mi przykro.
promyk, inessa, megan8, caffe, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Kochane nie dajcie sie przygnebieniu - musi byc dobrze !!!!!!!!
Wlasnie dostalam sms od mojej kuzynki ze jej corka(37 lat) urodzila pierwsze dziecko. Facet..
Dala mu na imie Fabian - 4040g,58cm,10 pkt. Miala problem dosc powazne z kregoslupem i z sprawami kobiecymi. Starali sie o dzidzie od 10 latinessa, grosza, Lucky, megan8, Olena, caffe, Andzia33, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
Promyk -
To masz lepiej niz ja choc rozlaka jest taka sama. Ciezko byc osobno. Ja tu z dwojgiem dziewczyny on tam. Co zrobic - takie sa polskie realia polityki pseudo prorodzinnej.slash wrote:Witajcie cieplutko w ten zimny dzień.
Ja już jestem od Was uzależniona
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy.
Powiem Ci promyku, że podziwiam Was, ja bym tak długiej rozłąki nie wytrzymałą chyba. Mój mąz przyjezdza tak co 4 czasem 5 tygodni i taki czas to już dla mnie wieczność.
Bursztynku – Spełnienia Marzen!
Polarmiś – bądź optymistyczna.
Reni ja też czasem budzę się np. o 5, albo o 4.
Viola – ja też mam problemy z rozpoznawaniem sluzu.
Dziewczyny ja jestem w trakcie @, 2 dzien i mierzę temp, czy Wy też mierzycie w te dni, bo u niektórych z Was nie widze wtedy temp. ?
Andzia – pozdrawiam Ostrów, często przez niego przejeżdzam.
Anna Maria – tak mi przykro.inessa, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Tak Promyku, niestety nasz kraj nam w tym nie pomaga.
Dlatego musimy być silni i radzić sobie z tą tęsknotą, przede wszystkim wspierać się nawzajem.Ja juz żyje przyszłym tygodniem bo mąż przyjezdzajupi !!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 19:29
inessa, grosza, megan8, promyk, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ktoras z was powiedziala ze mam smutny awatarek -troszke mowil o mine. Ale jestesmy na portal 35+ ( ja sobie tlumacze go tak -wsparcie - nadzieja - szczescie) ,i dlatego nastapi zmiana. Co wy na to?
inessa, grosza, polarmiś, caffe, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
Promyk -
Awatarek bardzo fajny! oj te dzieciece stupki zjesc mozna
Mango atakuj !!! Slash ja mierze caly cykl, bo tak fajniej wykresik wyglada
Powiem Wam, ze jednak kazdy organizm jest inny, bo czytalam tutaj, ze picie alkoholu niektorym podwyzsza tempke na drugi dzien, u mnie to akurat bylo na odwrot bo obnizylo.
promyk, samira, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki !
jestem tylko na chwile za moment doslownie wychodze, rano zdazylam tylko szybko przeczytac pierwsze wpisy. Dziekuje za zyczenia. Jutro nadrobie "prase". Jestescie bardzo kochane
Do jutra
inessa, promyk, samira, megan8, caffe, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
-
Popołudniami dostaje takie skoki temperatury do 38, ale lekarka powiedziała, że nie da mu na to zwolnienia. Dała mu tylko środek na szybkie zbicie tej temperatury.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 20:35
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:od 11tyg do 13tyg i 6dni
Megan8 a takiego USG badające kość nosową i przezierność karku nie zrobili Tobie? Ono potrafi wykryc zespół Downa, powinien je zrobić lekarz prowadzący, a jeśli tego nie zrobił, zmieniłabym goinessa, megan8, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Megi -
nick nieaktualny