35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
promyk wrote:Ktoras z was powiedziala ze mam smutny awatarek -troszke mowil o mine. Ale jestesmy na portal 35+ ( ja sobie tlumacze go tak -wsparcie - nadzieja - szczescie) ,i dlatego nastapi zmiana. Co wy na to?
promyk, inessa lubią tę wiadomość
-
Wiem dobrze co przeżywasz u mnie nie czekano bo niby na co było czekać a psychicznie pewnie bym nie wytrzymała. Trzymaj się dzielnie
anna maria wrote:Witam was dziewczyny ,jutro o 13tej mam zabieg usuniecia martwego dziecka bo sama nie moge poronic ,a dluzej nie mozna czekac.Skonczy sie dla mnie ten koszmar ,juz powoli psychika mi siada najgorsza jest swiadomosc ze nosze martwe dzieciatko.Pozdrawiam wasinessa, polarmiś, caffe, Andzia33, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
Pieknypromyk wrote:Ktoras z was powiedziala ze mam smutny awatarek -troszke mowil o mine. Ale jestesmy na portal 35+ ( ja sobie tlumacze go tak -wsparcie - nadzieja - szczescie) ,i dlatego nastapi zmiana. Co wy na to?
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
Jak oddycha to czemu nie a może..Mango wrote:Dziewczynki mam taki pytanko - czy jeżeli facet ma infekcję gardła, trochę gorączkuje mam go molestować
? Czy to ma wpływ na plemniki? Szkoda mi
, bo to dobry czas
inessa, Mango, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnnaMaria przytulam mocno bardzo do
Tak bardzo mi przykro
Polarmiś naprawdę tak było,spakowałam się i poszłam do szpitala na zabieg, tam mi robią USG a serce bije wię na szybko powtórka bety-przyrasta nagle i jest"płód w kształcie cygara" hahha.Mam to USG do dziś
Promyczku,Lucky fajne avatarki:)
Inessko jak ty sie czujesz?samira, inessa, promyk, Matylda36, polarmiś, Reni, caffe, Andzia33, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Myślę, że po molestowaniu to i oddech mu się nawet poprawi..
Krew zacznie szybciej krążyć, itp., itd
Może uwierzy
))))))))
Reni, Andzia33, inessa, promyk lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
slash wrote:Tak Promyku, niestety nasz kraj nam w tym nie pomaga.
Dlatego musimy być silni i radzić sobie z tą tęsknotą, przede wszystkim wspierać się nawzajem.Ja juz żyje przyszłym tygodniem bo mąż przyjezdzajupi !!!!!
I takze niemoge sie juz doczekacMango, Reni, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
Promyk -
anna maria wrote:Witam was dziewczyny ,jutro o 13tej mam zabieg usuniecia martwego dziecka bo sama nie moge poronic ,a dluzej nie mozna czekac.Skonczy sie dla mnie ten koszmar ,juz powoli psychika mi siada najgorsza jest swiadomosc ze nosze martwe dzieciatko.Pozdrawiam was
Andzia33, angela, inessa lubią tę wiadomość
Promyk