Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Większość gin. mówi żeby badania robić pomiędzy 2 a 5 dniem cyklu, najlepszy jest 3 dzień. Zrób 6 dc.
    Mnie też mówiła, że do 5dc

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    z wieści domowych to mój mały wczoraj spadł z łóżka w nocy :P i rozbił sobie nos aż krew poszła więc pójdzie na koniec roku ze śladem na nosku :P
    najwyżej powie, że ugotował za słoną zupę...;)

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia a moge sie delikatnie podpytac z jakiego jestes miasta? moze razem bedziemy chodzic z bruszkami;-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Polarmisiu, a moze faktycznie bedzie tak jak pisala Iza i wszystko sie dobrze skonczy, trzymam kciuki. Mnie tylko dziwi jedna rzecz- to co piszecie o badaniach bety. W dzisiejszych czasach gdzie jest mnostwo prywatnych laboratoriow i takie problemy? Przeciez placi sie za to a oni robia łaske? U nas z tym raczej nie ma problemu, ide, robie i jak sie poprosi to nawet za 2 godziny jest wynik i nie ma znaczenia czy rano, poludnie czy wieczor, pobieraja krew bez gadania.
    Reni, widzisz jak pieknie sie ksztaltuje tempka...a nie mowilam...:-)
    Viola...ale Polarmiś jest w jakiejś dzikiej Syberii, Indiach czy innej Azji...(ja tam jednak obstawiam Azję - bo pisałaś kiedyś, że badania masz w cyrylicy..;) - więc niech się cieszy, że w ogóle ją badają...;)

caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze faktycznie pisala ze jest gdzies na koncu swiata!.....a ja juz myslalam ze to u nas w Polsce takie problemy z badaniami...

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, a wiesz co wczoraj sie nowego dowiedzialam, moze to glupie ze nie wiedzialam wczesniej ale podobno temperatura wg jakiegos Roetzgera mowi ze skok tempki moze wystapic do 4 dni po owulacji, to po pierwsze, a po drugie wyczytalam na jakiejs angielskiej stronie ze wystapienie owulacji liczy sie od ostatniego dnia pozytywnego testu owulacyjnego a nie pierwszego, wiec wszystko by nam sie zgadzalo...ksiazkowo:-) ( albo sobie wmawiam)

polarmiś, caffe, Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bozia, a wiesz co wczoraj sie nowego dowiedzialam, moze to glupie ze nie wiedzialam wczesniej ale podobno temperatura wg jakiegos Roetzgera mowi ze skok tempki moze wystapic do 4 dni po owulacji, to po pierwsze, a po drugie wyczytalam na jakiejs angielskiej stronie ze wystapienie owulacji liczy sie od ostatniego dnia pozytywnego testu owulacyjnego a nie pierwszego, wiec wszystko by nam sie zgadzalo...ksiazkowo:-) ( albo sobie wmawiam)
    Będzie dobrze Viola..:) Jestem z Krakowa

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie zaczyna się @
    zezloszczony.gif

Olena, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a u mnie zaczyna się @
    zezloszczony.gif
    Uciekł Natanek - smarkacz jeden...;)- za późno go dopadłaś jednak....ale jesteś bogatsza o nowe doświadczenie - i teraz zacznij wcześniej...:)

Reni, caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bozia a moge sie delikatnie podpytac z jakiego jestes miasta? moze razem bedziemy chodzic z bruszkami;-)
    Viola w drugim wątku naszego forum jest lista starających się - tam wpisujemy swoje nicki, terminy @, ewentualne dzieci i miasta skad jesteśmy....- możesz się tam dopisać i poczytać o innych dziewczynach (dopisujesz się na końcu wątku, a potem Samirka uzupełnia listę z pierwszej strony)

caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, zaraz sie dopisze..a ja jestem z Bielska-Bialej...

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni! a moze to jednak nie MAŁPA?!

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem

ale jestem ranna ;-)

caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    o kurcze faktycznie pisala ze jest gdzies na koncu swiata!.....a ja juz myslalam ze to u nas w Polsce takie problemy z badaniami...

Viola, żeby nie było tak różowo, to w Polsce też zdarzają się takie problemy z badaniami, receptami i lekarzami, o brudzie i bałaganie w szpitalach nie wspomnę. Niestety nie piszę tu, że tak słyszałam, tylko wiem to z autopsji. I nie mam tu na myśli maleńkich miasteczek :-)Ale to by trzeba było osobny wątek założyć, a na to chyba szkoda nerwów :-)
    Jak najmniej problemów wszystkim życzę z polską i nie polską służbą zdrowia ;-)

caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wiecie coś o Izie?

zamilkła ..może z wrażenia ;-)

Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    w tej poradni to nie robią
    w poniedziałek do Poznania jadę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:07

Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem Matylda, wiem, kazdy kto zyje w naszym kraju ma jakies doswiadzcenie zwiazane z nasz polska sluzba zdrowia, ale wiesz, badania np. beta hcg sa platne, wiec łaski nie powinni robic...zreszta to badanie nie jest wcale tanie bo u nas kosztuje 26 zl, ja przed poronieniem zrobilam kilka..

Reni, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Matylda wspomniała..temat rzeka..
    a jeszcze do higieny dorzućmy uprzejmość pielęgniarek ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 10:23

Matylda36, Andzia33, Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a moge sie cos Ciebie spytac i sie nie obrazisz? Wg monitoringu pisalas ze owulacja byla przed 15 dc, wtedy bylas u gina. I dzidzie robiliscie zaraz jak wrocilas od gina. Czy to nie bylo za pozno?wiesz mowi sie ze w dniu owulacji to juz jest za pozno, poniewaz plemniczki potrzebuja ok. 6-7 godz na aklimatyzacje...moze za pozno bylo tym razem? jak myslisz? no chyba ze robiliscie TO wczesniej a nie zaznaczylas na wykresie...

Andzia33, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja w takim razie mam jakiegoś wyjątkowego pecha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 15:54

caffe, Reni, Viola, polarmiś, Andzia33, samira, inessa, promyk, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ