X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Większość gin. mówi żeby badania robić pomiędzy 2 a 5 dniem cyklu, najlepszy jest 3 dzień. Zrób 6 dc.
    Mnie też mówiła, że do 5dc

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    z wieści domowych to mój mały wczoraj spadł z łóżka w nocy :P i rozbił sobie nos aż krew poszła więc pójdzie na koniec roku ze śladem na nosku :P
    najwyżej powie, że ugotował za słoną zupę...;)

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia a moge sie delikatnie podpytac z jakiego jestes miasta? moze razem bedziemy chodzic z bruszkami;-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Polarmisiu, a moze faktycznie bedzie tak jak pisala Iza i wszystko sie dobrze skonczy, trzymam kciuki. Mnie tylko dziwi jedna rzecz- to co piszecie o badaniach bety. W dzisiejszych czasach gdzie jest mnostwo prywatnych laboratoriow i takie problemy? Przeciez placi sie za to a oni robia łaske? U nas z tym raczej nie ma problemu, ide, robie i jak sie poprosi to nawet za 2 godziny jest wynik i nie ma znaczenia czy rano, poludnie czy wieczor, pobieraja krew bez gadania.
    Reni, widzisz jak pieknie sie ksztaltuje tempka...a nie mowilam...:-)
    Viola...ale Polarmiś jest w jakiejś dzikiej Syberii, Indiach czy innej Azji...(ja tam jednak obstawiam Azję - bo pisałaś kiedyś, że badania masz w cyrylicy..;) - więc niech się cieszy, że w ogóle ją badają...;)

caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze faktycznie pisala ze jest gdzies na koncu swiata!.....a ja juz myslalam ze to u nas w Polsce takie problemy z badaniami...

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, a wiesz co wczoraj sie nowego dowiedzialam, moze to glupie ze nie wiedzialam wczesniej ale podobno temperatura wg jakiegos Roetzgera mowi ze skok tempki moze wystapic do 4 dni po owulacji, to po pierwsze, a po drugie wyczytalam na jakiejs angielskiej stronie ze wystapienie owulacji liczy sie od ostatniego dnia pozytywnego testu owulacyjnego a nie pierwszego, wiec wszystko by nam sie zgadzalo...ksiazkowo:-) ( albo sobie wmawiam)

polarmiś, caffe, Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bozia, a wiesz co wczoraj sie nowego dowiedzialam, moze to glupie ze nie wiedzialam wczesniej ale podobno temperatura wg jakiegos Roetzgera mowi ze skok tempki moze wystapic do 4 dni po owulacji, to po pierwsze, a po drugie wyczytalam na jakiejs angielskiej stronie ze wystapienie owulacji liczy sie od ostatniego dnia pozytywnego testu owulacyjnego a nie pierwszego, wiec wszystko by nam sie zgadzalo...ksiazkowo:-) ( albo sobie wmawiam)
    Będzie dobrze Viola..:) Jestem z Krakowa

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie zaczyna się @
    zezloszczony.gif

Olena, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a u mnie zaczyna się @
    zezloszczony.gif
    Uciekł Natanek - smarkacz jeden...;)- za późno go dopadłaś jednak....ale jesteś bogatsza o nowe doświadczenie - i teraz zacznij wcześniej...:)

Reni, caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bozia a moge sie delikatnie podpytac z jakiego jestes miasta? moze razem bedziemy chodzic z bruszkami;-)
    Viola w drugim wątku naszego forum jest lista starających się - tam wpisujemy swoje nicki, terminy @, ewentualne dzieci i miasta skad jesteśmy....- możesz się tam dopisać i poczytać o innych dziewczynach (dopisujesz się na końcu wątku, a potem Samirka uzupełnia listę z pierwszej strony)

caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, zaraz sie dopisze..a ja jestem z Bielska-Bialej...

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni! a moze to jednak nie MAŁPA?!

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem

ale jestem ranna ;-)

caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    o kurcze faktycznie pisala ze jest gdzies na koncu swiata!.....a ja juz myslalam ze to u nas w Polsce takie problemy z badaniami...

Viola, żeby nie było tak różowo, to w Polsce też zdarzają się takie problemy z badaniami, receptami i lekarzami, o brudzie i bałaganie w szpitalach nie wspomnę. Niestety nie piszę tu, że tak słyszałam, tylko wiem to z autopsji. I nie mam tu na myśli maleńkich miasteczek :-)Ale to by trzeba było osobny wątek założyć, a na to chyba szkoda nerwów :-)
    Jak najmniej problemów wszystkim życzę z polską i nie polską służbą zdrowia ;-)

caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wiecie coś o Izie?

zamilkła ..może z wrażenia ;-)

Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    w tej poradni to nie robią
    w poniedziałek do Poznania jadę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:07

Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem Matylda, wiem, kazdy kto zyje w naszym kraju ma jakies doswiadzcenie zwiazane z nasz polska sluzba zdrowia, ale wiesz, badania np. beta hcg sa platne, wiec łaski nie powinni robic...zreszta to badanie nie jest wcale tanie bo u nas kosztuje 26 zl, ja przed poronieniem zrobilam kilka..

Reni, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Matylda wspomniała..temat rzeka..
    a jeszcze do higieny dorzućmy uprzejmość pielęgniarek ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 10:23

Matylda36, Andzia33, Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a moge sie cos Ciebie spytac i sie nie obrazisz? Wg monitoringu pisalas ze owulacja byla przed 15 dc, wtedy bylas u gina. I dzidzie robiliscie zaraz jak wrocilas od gina. Czy to nie bylo za pozno?wiesz mowi sie ze w dniu owulacji to juz jest za pozno, poniewaz plemniczki potrzebuja ok. 6-7 godz na aklimatyzacje...moze za pozno bylo tym razem? jak myslisz? no chyba ze robiliscie TO wczesniej a nie zaznaczylas na wykresie...

Andzia33, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja w takim razie mam jakiegoś wyjątkowego pecha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 15:54

caffe, Reni, Viola, polarmiś, Andzia33, samira, inessa, promyk, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ