WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Megan - nie planowałam wczorajszego USG, miałam zaplanowany na 1 lipca czyli to miał być 7 tydzień a tu wcześniej przez te spadek Bety. Jutro naprawdę pójdę do innego szpitala i tam zrobię nowe badania.
    no i popieram i może faktycznie za wcześnie gin wydał tą opinię :P

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej dziewczynki, ja tylko na chwile bo mam kupe pracy:)
    Polarmis bedzie dobrze zobaczysz. pamiętasz mi chcieli usunąć zdrową ciąże, bo niby serce nie biło i beta spadła a teraz mam 15 letnią piękną córeczkę, wiec jeszcze nic straconego!!!!!
    Bursztynku WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!
    Miłego dnia kochane moje!!!
    Acha,okresu brak, jutro wynik bety:):):)Boli okresowo cd...
    papappapa <3 <3 <3

czekamy czekamy z niecierpliwością :)

gosia7122, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza
    super,że masz jeden jajowód całkiem sprawny!
    A powiedz mi,czy ten drugi przytkany,będą Ci jakoś udrażniali,czy samo puści?

grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

Andzia33
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny ,jutro o 13tej mam zabieg usuniecia martwego dziecka bo sama nie moge poronic ,a dluzej nie mozna czekac.Skonczy sie dla mnie ten koszmar ,juz powoli psychika mi siada najgorsza jest swiadomosc ze nosze martwe dzieciatko.Pozdrawiam was

Andzia33, Reni, grosza, gosia7122, iza37, megan8, promyk, polarmiś, Olena, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku w dniu urodzin zycze Ci tego co Ty bys chciala najbardziej :-) :-) :-) :-)

Andzia33, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

Promyk
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria bardzo mocno przytulam i naprawdę współczuję.Brak słów .....
    Trzymaj się dzielnie,jesteśmy z Tobą!!!!!

grosza, megan8, caffe, angela lubią tę wiadomość

Andzia33
  • grosza Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Grosza
    super,że masz jeden jajowód całkiem sprawny!
    A powiedz mi,czy ten drugi przytkany,będą Ci jakoś udrażniali,czy samo puści?
    dowiem się 4lipca na wizycie u gina ale jak się ma 1 to podobno wystarczy :P

Andzia33, caffe lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę,że jężeli zaszłaś w ciąże to przynajmniej wiesz ,że możesz a to poprostu jakiś nieszczęsny przypadek,który się już nie powtórzy i porobisz badania dojdziesz do siebie i będziesz miała zdrowe,wspaniałe dzieciątko,czego bardzo Ci życzę z całego serca!

Mango, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza to super,teraz trzeba celowac w ten dobry!

grosza, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w szarym pochmurnym dniu.
    Czytałam Was nawet troche w pracy jak maleńka spała dużo napisałyście uf.

Bursztynku niech się spełnią Twe najskrytsze w sercu marzenia, niech Miłość, Nadzieja gości w Twoim Sercu, szybkiej i udanej obrony pracy a potem szybkiego zaciązenia <3 <3 <3

Polarmisiu ja wierzę,że bedzie dobrze jestem z Tobą myślami i pamiećia <3
    Annamaria mocno, mocno ,mocno tule do serca jestem z przy Tobie sercem <3 <3

Andzia mieszkałam niedaleko Ostrowa przez 11 lat i mam koleżanke z Ostrowa :) jaki świat mały :)

Pamietam o każdej naprawde i czekam na same pozytywy Bozia masz monitoring -czekamy :) :) :)

grosza, Andzia33, samira, megan8, Kasik303, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana trzymaj się. Przykro mi.
    anna maria wrote:
    Witam was dziewczyny ,jutro o 13tej mam zabieg usuniecia martwego dziecka bo sama nie moge poronic ,a dluzej nie mozna czekac.Skonczy sie dla mnie ten koszmar ,juz powoli psychika mi siada najgorsza jest swiadomosc ze nosze martwe dzieciatko.Pozdrawiam was

inessa, Andzia33, Olena, caffe, angela lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po USG. Jajka już nie ma....jest płyn, więc owulka była na pewno, ale nie widać jeszcze żółtego ciałka, więc musiała ona być w przeciągu 3 ostatnich dni. Endometrium bardzo dobre...ALe wyczułam to jajo - nigdy nie miałam owulki tak wcześnie - ciekawe jak się ustawi tempka i co pokaże owu....

inessa, Reni, Andzia33, Mango, megan8, Kasik303, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytałam ginkę, czy jest w stanie określić dokłądnie owulkę co do dnia u mnie - powiedziała, że to niemożliwe, ale daje mi do 3 dni wstecz..

dalszy plan taki - była zadowolona z serduszek - jeśli ciąża - to mam receptę na dupka, jeśli nie - to druga recepta na Clo i stymulacja na jeszcze lepsze jaja..:). Akurat na koniec cyklu będę w Angli, więc muszę wykupić obydwie recepty...

powiedziała też, że jeśli są dwie kreski - to nie biec natychmiast do gina...jeśli nie ma jakichś większych jazd...poczekać spokojnie ze dwa tygodnie - bo tylko strata kasy i nerwów - a na USG i tak nic nie widać...

śmiała się z tego, że wciąż o coś ją pytam.....:) na koniec zapytała, czy na pewno już na dziś nie mam więcej pytań...:)

inessa, Reni, Andzia33, grosza, promyk, Mango, Lucky, megan8, polarmiś, Kasik303, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria - bardzo CI współczuje - nie wiem co pisać zupełnie w takich chwilach - mam nadzieję, że przebrniesz przez to i jeszcze spotka CIę spełnienie....

inessa, Andzia33, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia super :D :D :D

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

anna maria uwierz, że z całego serca współczuję Ci i jestem z Tobą. Ja dwa razy nosiłam martwe dzieciątko, raz prawie przez trzy tygodnie i świadomość tego była dla mnie okrutna. Stąd wydaje mi się, że chyba wiem co czujesz, chociaż każda z nas ma inny próg odczuwania. I jedyne co mogę zrobić, to napisać, że WSPIERAM CIĘ CAŁYM SERCEM i jutro o 13tej na pewno będę myślami z Tobą. Trzymaj się tak mocno jak tylko będziesz miała siłę. Oby zabieg przeprowadzony został właściwie, a Ty szybko wracaj do zdrowia i kolejnej walki.

Andzia33, Reni, inessa, megan8, polarmiś, Olena, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - To kiedy ciałko żółte się pojawia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 18:35

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaria wytrzymaj ten koszmar...

samira, inessa, caffe, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria <przytulam> <3

inessa, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria bardzo przytulam naprawdę współczuję.Brak mi słów .....

inessa, Andzia33, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 746 747 748 749 750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ