35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Megan - nie planowałam wczorajszego USG, miałam zaplanowany na 1 lipca czyli to miał być 7 tydzień a tu wcześniej przez te spadek Bety. Jutro naprawdę pójdę do innego szpitala i tam zrobię nowe badania.
-
iza37 wrote:Hej dziewczynki, ja tylko na chwile bo mam kupe pracy:)
Polarmis bedzie dobrze zobaczysz. pamiętasz mi chcieli usunąć zdrową ciąże, bo niby serce nie biło i beta spadła a teraz mam 15 letnią piękną córeczkę, wiec jeszcze nic straconego!!!!!
Bursztynku WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!
Miłego dnia kochane moje!!!
Acha,okresu brak, jutro wynik bety:):)Boli okresowo cd...
papappapa
czekamy czekamy z niecierpliwością
gosia7122, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witam was dziewczyny ,jutro o 13tej mam zabieg usuniecia martwego dziecka bo sama nie moge poronic ,a dluzej nie mozna czekac.Skonczy sie dla mnie ten koszmar ,juz powoli psychika mi siada najgorsza jest swiadomosc ze nosze martwe dzieciatko.Pozdrawiam was
Andzia33, Reni, grosza, gosia7122, iza37, megan8, promyk, polarmiś, Olena, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Grosza
super,że masz jeden jajowód całkiem sprawny!
A powiedz mi,czy ten drugi przytkany,będą Ci jakoś udrażniali,czy samo puści?Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
Wierzę,że jężeli zaszłaś w ciąże to przynajmniej wiesz ,że możesz a to poprostu jakiś nieszczęsny przypadek,który się już nie powtórzy i porobisz badania dojdziesz do siebie i będziesz miała zdrowe,wspaniałe dzieciątko,czego bardzo Ci życzę z całego serca!
Mango, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyWitajcie w szarym pochmurnym dniu.
Czytałam Was nawet troche w pracy jak maleńka spała dużo napisałyście uf.
Bursztynku niech się spełnią Twe najskrytsze w sercu marzenia, niech Miłość, Nadzieja gości w Twoim Sercu, szybkiej i udanej obrony pracy a potem szybkiego zaciązenia
Polarmisiu ja wierzę,że bedzie dobrze jestem z Tobą myślami i pamiećia
Annamaria mocno, mocno ,mocno tule do serca jestem z przy Tobie sercem
Andzia mieszkałam niedaleko Ostrowa przez 11 lat i mam koleżanke z Ostrowajaki świat mały
Pamietam o każdej naprawde i czekam na same pozytywy Bozia masz monitoring -czekamygrosza, Andzia33, samira, megan8, Kasik303, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Kochana trzymaj się. Przykro mi.anna maria wrote:Witam was dziewczyny ,jutro o 13tej mam zabieg usuniecia martwego dziecka bo sama nie moge poronic ,a dluzej nie mozna czekac.Skonczy sie dla mnie ten koszmar ,juz powoli psychika mi siada najgorsza jest swiadomosc ze nosze martwe dzieciatko.Pozdrawiam was
inessa, Andzia33, Olena, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
jestem po USG. Jajka już nie ma....jest płyn, więc owulka była na pewno, ale nie widać jeszcze żółtego ciałka, więc musiała ona być w przeciągu 3 ostatnich dni. Endometrium bardzo dobre...ALe wyczułam to jajo - nigdy nie miałam owulki tak wcześnie - ciekawe jak się ustawi tempka i co pokaże owu....
inessa, Reni, Andzia33, Mango, megan8, Kasik303, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
pytałam ginkę, czy jest w stanie określić dokłądnie owulkę co do dnia u mnie - powiedziała, że to niemożliwe, ale daje mi do 3 dni wstecz..
dalszy plan taki - była zadowolona z serduszek - jeśli ciąża - to mam receptę na dupka, jeśli nie - to druga recepta na Clo i stymulacja na jeszcze lepsze jaja... Akurat na koniec cyklu będę w Angli, więc muszę wykupić obydwie recepty...
powiedziała też, że jeśli są dwie kreski - to nie biec natychmiast do gina...jeśli nie ma jakichś większych jazd...poczekać spokojnie ze dwa tygodnie - bo tylko strata kasy i nerwów - a na USG i tak nic nie widać...
śmiała się z tego, że wciąż o coś ją pytam.....na koniec zapytała, czy na pewno już na dziś nie mam więcej pytań...
inessa, Reni, Andzia33, grosza, promyk, Mango, Lucky, megan8, polarmiś, Kasik303, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Witam was dziewczyny ,jutro o 13tej mam zabieg usuniecia martwego dziecka bo sama nie moge poronic ,a dluzej nie mozna czekac.Skonczy sie dla mnie ten koszmar ,juz powoli psychika mi siada najgorsza jest swiadomosc ze nosze martwe dzieciatko.Pozdrawiam was
anna maria uwierz, że z całego serca współczuję Ci i jestem z Tobą. Ja dwa razy nosiłam martwe dzieciątko, raz prawie przez trzy tygodnie i świadomość tego była dla mnie okrutna. Stąd wydaje mi się, że chyba wiem co czujesz, chociaż każda z nas ma inny próg odczuwania. I jedyne co mogę zrobić, to napisać, że WSPIERAM CIĘ CAŁYM SERCEM i jutro o 13tej na pewno będę myślami z Tobą. Trzymaj się tak mocno jak tylko będziesz miała siłę. Oby zabieg przeprowadzony został właściwie, a Ty szybko wracaj do zdrowia i kolejnej walki.Andzia33, Reni, inessa, megan8, polarmiś, Olena, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny