35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale można zacząć leczyć
są już operacje jeszcze przed porodem
Bozia3 wrote:i jeśli wychodzą poważne wady - to co wtedy? można usuwać taką ciążę? czy w jakim celu jest to badanie?megan8, caffe, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:11.06.2013 : progesteron 7,68, Beta 22,32.
17.06.2013: progesteron 19,88, beta 98,62.
24.06.2013: progesteron 13,10, beta 15,54.
USG:Pęcherzyk ciążowy ze strukturą płodu - 3,7 mm
Gin nie daje mi szans.
Pozdrawiam ciemegan8, caffe, Kasik303, Reni, Mango, polarmiś, Andzia33, angela, grosza, samira, promyk, Lucky lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki , właśnie wróciłam ze szpitala , byłam tam 6 dni z powodu tych mdłości i wymiotów , dalej mnie mdli ale juz dwa dni nie wymiotowałam ale dzisiaj pierwszy dzień bez leków . Malenstwo ma się dobrze porusza sie już ma 8 cm i nawet lekarka się wygadala że może bedzie dziewczynka , ale to jeszcze za wcześnie więc nie jest pewna na 100% Poczekamy zobaczymy co będzie hihih Pozdrawiam was serdecznie
megan8, caffe, Reni, Mango, Matylda36, Andzia33, grosza, samira, promyk, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia tu u nas to pronuja usuniecie, bo jest legalne...ale nie chce o tym narazie myslec...po co glowe sobie zaprzatac poki nic nie ma
Bozia3 wrote:i jeśli wychodzą poważne wady - to co wtedy? można usuwać taką ciążę? czy w jakim celu jest to badanie?Andzia33, grosza lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:brzuch nadal płaski ,waga niby 2 na plusie ale takie naciągane ,chyba było 1 z małym hakiem
Dobrze, że jesteś tak sprawna fizycznie...
megan8, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:no tak ,to mam i jeszcze go nie wyjęłam
wiem ,że zaraz mnie zjedziecie za to i już się boję
jak będzie mi przeszkadzał to wyciągnę -obiecuję
to ja tez nic nie robięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 14:38
megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość