35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja mam duzy sad wiec wlasne czeresnie , grusze , jablonie ,sliwy, wisnie ,mirabelki i jezyny w gratisie Bo mammy swój las pod nosem.
A na zielone mam malutki ogrodek gdzie sieje wiosna wlasnie od pietruchy po koperas
Zazdroszcze:-)
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Lekko nie jest.
Mówię to jako matka 14 latka.Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, SolarPolar, Reni, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
A teraz sie uczy...mimo ferii, na wakacje pracowal u mnie..Jak jest aniolem to ma bonusy w spotkaniach z dziewczynai kolegami, jak nie to, siedzi w domu, albo kase ma przycieta...
Aasiula, kapturnica, dorbie, kkisia, moremi, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:A ja nie mialam buntu, wiec sie nie odzywam... Byly rozne sytuacje, alkohol na przyklad... To musial pol dnia rabac i ukladac drzewo, rzygal i rabal, rabal i rzygal...Ja w ogole jestem okrutnym rodzicem...
Prasowala i rzygala i tak dalej
I tak caly dzien ,ale efekt byłMartaDidi, kapturnica, kkisia, moremi, Arwena, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A ja nie mialam buntu, wiec sie nie odzywam... Byly rozne sytuacje, alkohol na przyklad... To musial pol dnia rabac i ukladac drzewo, rzygal i rabal, rabal i rzygal...Ja w ogole jestem okrutnym rodzicem...
Mój się nie buntuje - uczyć mu się nie chce, poza tym jest dzieckiem idealnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:37
Aasiula, MartaDidi, kkisia, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie powiem, żebym była całkiem spokojna...
Aasiula, kapturnica, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
macduska wrote:Lekko nie jest.
Mówię to jako matka 14 latka.Aasiula, kkisia, macduska, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:A ja nie mialam buntu, wiec sie nie odzywam... Byly rozne sytuacje, alkohol na przyklad... To musial pol dnia rabac i ukladac drzewo, rzygal i rabal, rabal i rzygal...Ja w ogole jestem okrutnym rodzicem...
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
ja to czuję że też tak będę miała....moremi, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja powiem tak.Bywa rożnie bo dzieciaki zcasem same ze soba ładu nie moga dojśc ale jak poświeca sie dziecku czas na rozmowy to mysle ,że w miare to jakos pójdzie
kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
Aasiula wrote:he he he u mnie bylo to samo ,tylko z cora .
Prasowala i rzygala i tak dalej
I tak caly dzien ,ale efekt byłAasiula, kkisia, moremi, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Ja na razie odpukac w niemalowane mam spokój. I z nauka i z zachowaniem.Moze dlatego ,ze nie ma zbyt wiele czasu na pierdoły.Szkoła ,treningi ,mecze i tydzien za tygodniem leci.Ale wszystko sie zobaczy co bedzie w szkole średniej.Wtedy trzeba miec reke na pulsie bo nowe towrzystwo bywa rozne
anna maria, kkisia, Aasiula, MartaDidi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Oj tak ten okres jest naprawde trudny ja z moim Michalem tez swoje przeszlam np.stare chuje namowily go zeby ukradl kolpaki i oczywiscie odrazu policja go zlapala,musialm go z komisariatu odbierac i pare innych numerow mi zrobil.No jakos to przezylam
Polar to drugie cisnienie masz troche za wysokie
SolarPolar wrote:Boje sie tego okresu dojrzewania i bunto u dziecka.MartaDidi, macduska, megan8, kkisia, Arwena, SolarPolar, gosia7122, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja wiem z doswiadczenia, ze potrzebują autorytetu, dobrze, jak to ktos rozsadny, gorzej jak jakiś szczeniak z grupy rówieśniczej...I rodzice musza trzymać jeden front, bez wzgledu na sytuacje rodzinna- u mnie rozwód...
ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, MartaDidi, macduska, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość