35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja na razie odpukac w niemalowane mam spokój. I z nauka i z zachowaniem.Moze dlatego ,ze nie ma zbyt wiele czasu na pierdoły.Szkoła ,treningi ,mecze i tydzien za tygodniem leci.Ale wszystko sie zobaczy co bedzie w szkole średniej.Wtedy trzeba miec reke na pulsie bo nowe towrzystwo bywa rozne
moja przyjaciółka ma kłopot ze synem w podstawówce. chłopak będzie miał kuratora przydzielonego, bo w sklepie ukradł dla kolegi spodnie za 3stówy. tamten kazał mu schować do plecaka i ten schował. -
Dorbie to czekamy na same dobre wieści.I takie bedą.
Ja tam sie czwartku juz doczekac nie moge.Wizyta u ordynatorka , na której musze ustalic gdzie to mam te drugie prenatalne zrobic.Z testu pappa zrezygnowałam po zapoznaniu sie z opinia ginów jak i po poczytaniu na necie ile te testy potrafia namieszac i wprowadzic zametu..Najwazniejsze wg mnie jest usggenetyczne. Jesli na nim wszystko miesci sie w normie to po chuj wiecej drążyc.Nic tak naprawde nie da mi gawarancji zdrowka malucha na żadnym etapie jego życia..A ja se powiedziałam jedno ,ze nie usune dzieciaka. Także byle do prenatalnychAasiula, MartaDidi, macduska, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, malgos741, caffe, gosia7122, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:w szkole średniej? to i tak dobrze.
moja przyjaciółka ma kłopot ze synem w podstawówce. chłopak będzie miał kuratora przydzielonego, bo w sklepie ukradł dla kolegi spodnie za 3stówy. tamten kazał mu schować do plecaka i ten schował.Aasiula, anna maria, macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
a ja wam coś powiem.
dzisiaj jak m przyszedł z pracy to namówiłam go, żeby w końcu mi się pokazał w tym swoim galowym mundurze. powiedział, że rozmawiał w pracy i chłopaki są chętni, żeby nam wojskowy szpaler ze szabelkami zrobić. będzie po 5 z każdej strony. 5 maja u siebie na kompanii, a po resztę musi jakieś wnioski pisać.
no i przymierzył ten mundur. cóż. ciulowy trochę ten kolor (takie khaki zieloniaste jakieś), ale jak go założył.... biorę go nawet w takim mundurzeheheeh morda mi się cieszyła od ucha do ucha... mmm.... jeszcze musi go dać obszyć, insygnia jednostki, coś tam, dołożyć sznur, przypiąć odznakę komandosa
bo taki jakiś goły ten mundur jest jeszcze. prosto z przydziału.
no i mówię do niego: no, to ja jestem za. teraz ty musisz zdecydować czy w nim idziesz czy nie. a on do mnie: ale to już jest zdecydowane
uff... bo tak jakoś nie miał na niego wcześniej ochoty widziałam. fajnie, że sie zdecydował. no a potem na sali to już normalnie, garniturek.
Zofia8, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi z testu pappa wyszlo ryzyko zespolu Downa 1:40,zgodzilam sie na aminopunkcje i nie zaluje bo bylam pozniej spokojna ze Helena jest 100%zdrowakapturnica wrote:Dorbie to czekamy na same dobre wieści.I takie bedą.
Ja tam sie czwartku juz doczekac nie moge.Wizyta u ordynatorka , na której musze ustalic gdzie to mam te drugie prenatalne zrobic.Z testu pappa zrezygnowałam po zapoznaniu sie z opinia ginów jak i po poczytaniu na necie ile te testy potrafia namieszac i wprowadzic zametu..Najwazniejsze wg mnie jest usggenetyczne. Jesli na nim wszystko miesci sie w normie to po chuj wiecej drążyc.Nic tak naprawde nie da mi gawarancji zdrowka malucha na żadnym etapie jego życia..A ja se powiedziałam jedno ,ze nie usune dzieciaka. Także byle do prenatalnychmoremi, Aasiula, kkisia, SolarPolar, Arwena, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha ha ha ha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb777bea7224.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb40b7f61525.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fb752fe07d3.jpgmoremi, MartaDidi, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, SolarPolar, inessa, malgos741, Krakonka, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a ja wam coś powiem.
dzisiaj jak m przyszedł z pracy to namówiłam go, żeby w końcu mi się pokazał w tym swoim galowym mundurze. powiedział, że rozmawiał w pracy i chłopaki są chętni, żeby nam wojskowy szpaler ze szabelkami zrobić. będzie po 5 z każdej strony. 5 maja u siebie na kompanii, a po resztę musi jakieś wnioski pisać.
no i przymierzył ten mundur. cóż. ciulowy trochę ten kolor (takie khaki zieloniaste jakieś), ale jak go założył.... biorę go nawet w takim mundurzeheheeh morda mi się cieszyła od ucha do ucha... mmm.... jeszcze musi go dać obszyć, insygnia jednostki, coś tam, dołożyć sznur, przypiąć odznakę komandosa
bo taki jakiś goły ten mundur jest jeszcze. prosto z przydziału.
no i mówię do niego: no, to ja jestem za. teraz ty musisz zdecydować czy w nim idziesz czy nie. a on do mnie: ale to już jest zdecydowane
uff... bo tak jakoś nie miał na niego wcześniej ochoty widziałam. fajnie, że sie zdecydował. no a potem na sali to już normalnie, garniturek.z wioseł
MartaDidi, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, kkisia, SolarPolar, Zofia8, malgos741, Krakonka, Sabina, Mega, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Mi z testu pappa wyszlo ryzyko zespolu Downa 1:40,zgodzilam sie na aminopunkcje i nie zaluje bo bylam pozniej spokojna ze Helena jest 100%zdrowa
kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny