X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja na razie odpukac w niemalowane mam spokój. I z nauka i z zachowaniem.Moze dlatego ,ze nie ma zbyt wiele czasu na pierdoły.Szkoła ,treningi ,mecze i tydzien za tygodniem leci.Ale wszystko sie zobaczy co bedzie w szkole średniej.Wtedy trzeba miec reke na pulsie bo nowe towrzystwo bywa rozne
    w szkole średniej? to i tak dobrze.
    moja przyjaciółka ma kłopot ze synem w podstawówce. chłopak będzie miał kuratora przydzielonego, bo w sklepie ukradł dla kolegi spodnie za 3stówy. tamten kazał mu schować do plecaka i ten schował.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a to raczej średnio bezpieczne- nie zarzygała świeżego prania?
    Pewnie ze tak to pralam do suszarki i dalej prasowala diabelek.gif

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, MartaDidi, kkisia, Reni, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, kciuki trzymam ale pewnie bedzie dobrze :)

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie to czekamy na same dobre wieści.I takie bedą.

Ja tam sie czwartku juz doczekac nie moge.Wizyta u ordynatorka , na której musze ustalic gdzie to mam te drugie prenatalne zrobic.Z testu pappa zrezygnowałam po zapoznaniu sie z opinia ginów jak i po poczytaniu na necie ile te testy potrafia namieszac i wprowadzic zametu..Najwazniejsze wg mnie jest usggenetyczne. Jesli na nim wszystko miesci sie w normie to po chuj wiecej drążyc.Nic tak naprawde nie da mi gawarancji zdrowka malucha na żadnym etapie jego życia..A ja se powiedziałam jedno ,ze nie usune dzieciaka. Także byle do prenatalnych 8)

Aasiula, MartaDidi, macduska, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, malgos741, caffe, gosia7122, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    w szkole średniej? to i tak dobrze.
    moja przyjaciółka ma kłopot ze synem w podstawówce. chłopak będzie miał kuratora przydzielonego, bo w sklepie ukradł dla kolegi spodnie za 3stówy. tamten kazał mu schować do plecaka i ten schował.
    I może to dobrze,zego złapali bo jakby mu sie upiekło na bank by kradl dalej...

Aasiula, anna maria, macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A dlaczego ma byc nieslodzona?Slodze cukrem brzozowym-ksylitolem se troche 8)

no chyba, ze tak:-) Tradycyjne kompoty to masa cukru.

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wam coś powiem.
    dzisiaj jak m przyszedł z pracy to namówiłam go, żeby w końcu mi się pokazał w tym swoim galowym mundurze. powiedział, że rozmawiał w pracy i chłopaki są chętni, żeby nam wojskowy szpaler ze szabelkami zrobić. będzie po 5 z każdej strony. 5 maja u siebie na kompanii, a po resztę musi jakieś wnioski pisać.
    no i przymierzył ten mundur. cóż. ciulowy trochę ten kolor (takie khaki zieloniaste jakieś), ale jak go założył.... biorę go nawet w takim mundurze ;) heheeh morda mi się cieszyła od ucha do ucha... mmm.... jeszcze musi go dać obszyć, insygnia jednostki, coś tam, dołożyć sznur, przypiąć odznakę komandosa ;) bo taki jakiś goły ten mundur jest jeszcze. prosto z przydziału.
    no i mówię do niego: no, to ja jestem za. teraz ty musisz zdecydować czy w nim idziesz czy nie. a on do mnie: ale to już jest zdecydowane :)

uff... bo tak jakoś nie miał na niego wcześniej ochoty widziałam. fajnie, że sie zdecydował. no a potem na sali to już normalnie, garniturek.

Zofia8, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula jutro pacze wysle bo jade mojemu bilet kupic.Kurde tylko tydzien bedzie ale zawsze to cos...

macduska, MartaDidi, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie- kciukam za najlepszy sprzęt do USG w Trójmieście.

ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi z testu pappa wyszlo ryzyko zespolu Downa 1:40,zgodzilam sie na aminopunkcje i nie zaluje bo bylam pozniej spokojna ze Helena jest 100%zdrowa
    kapturnica wrote:
    Dorbie to czekamy na same dobre wieści.I takie bedą.

Ja tam sie czwartku juz doczekac nie moge.Wizyta u ordynatorka , na której musze ustalic gdzie to mam te drugie prenatalne zrobic.Z testu pappa zrezygnowałam po zapoznaniu sie z opinia ginów jak i po poczytaniu na necie ile te testy potrafia namieszac i wprowadzic zametu..Najwazniejsze wg mnie jest usggenetyczne. Jesli na nim wszystko miesci sie w normie to po chuj wiecej drążyc.Nic tak naprawde nie da mi gawarancji zdrowka malucha na żadnym etapie jego życia..A ja se powiedziałam jedno ,ze nie usune dzieciaka. Także byle do prenatalnych 8)

moremi, Aasiula, kkisia, SolarPolar, Arwena, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc. Trzymaj sie.

Aasiula lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja nie cierpię się pakowac.
    Nigdy nie wiem co zabrać a co zostawić.

Zofia8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jak ja nie cierpię się pakowac.
    Nigdy nie wiem co zabrać a co zostawić.

Od pakowania to mam M.

macduska, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha ha ha ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb777bea7224.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb40b7f61525.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fb752fe07d3.jpg

moremi, MartaDidi, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, SolarPolar, inessa, malgos741, Krakonka, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a ja wam coś powiem.
    dzisiaj jak m przyszedł z pracy to namówiłam go, żeby w końcu mi się pokazał w tym swoim galowym mundurze. powiedział, że rozmawiał w pracy i chłopaki są chętni, żeby nam wojskowy szpaler ze szabelkami zrobić. będzie po 5 z każdej strony. 5 maja u siebie na kompanii, a po resztę musi jakieś wnioski pisać.
    no i przymierzył ten mundur. cóż. ciulowy trochę ten kolor (takie khaki zieloniaste jakieś), ale jak go założył.... biorę go nawet w takim mundurze ;) heheeh morda mi się cieszyła od ucha do ucha... mmm.... jeszcze musi go dać obszyć, insygnia jednostki, coś tam, dołożyć sznur, przypiąć odznakę komandosa ;) bo taki jakiś goły ten mundur jest jeszcze. prosto z przydziału.
    no i mówię do niego: no, to ja jestem za. teraz ty musisz zdecydować czy w nim idziesz czy nie. a on do mnie: ale to już jest zdecydowane :)

uff... bo tak jakoś nie miał na niego wcześniej ochoty widziałam. fajnie, że sie zdecydował. no a potem na sali to już normalnie, garniturek.
    My też mieliśmy szpaler :-) z wioseł :D

MartaDidi, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, kkisia, SolarPolar, Zofia8, malgos741, Krakonka, Sabina, Mega, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Asiula jutro pacze wysle bo jade mojemu bilet kupic.Kurde tylko tydzien bedzie ale zawsze to cos...
    Super dzieki :)

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mi z testu pappa wyszlo ryzyko zespolu Downa 1:40,zgodzilam sie na aminopunkcje i nie zaluje bo bylam pozniej spokojna ze Helena jest 100%zdrowa
    Ale co przezylas przez ten czas, to sobie nie wyobrazam...

kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:20

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Od pakowania to mam M.

Facet Cię pakuje ????

kapturnica lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    My też mieliśmy szpaler :-) z wioseł :D
    hahah super, taki niestandardowy ten szpaler- poka fotkę :P

moremi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 7543 7544 7545 7546 7547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ