35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze.
Probowalam co nie co nadrobic - sie nie da sie.
Czy Dorka sie pojawila?
Melduje, ze zlozylam wniosek w poniedzialek i myslalam ze bede miec wiecej czasu, tym bardziej ze nadal jest moja mama, ale moje dzieci, o ile siedzialy grzecznie przez pierwszy miesiac, o tyle teraz wyplacaja mi premie za czas ktory poswiecalam pracy zamiast im
Dzisiaj przez dwie godziny dokarmialam jednego i drugiego na zmiane. Ja nie wiem czy to jest normalne, ale w rezultacie kazdy zjadl po 220 ml mleka!!
Przeszli tez do fazy "oblesniak". Kiedy trzymalam w pionie Maxa zeby mu sie odbilo, to mu sie w koncu odbilo na mokro na moj sweter. Potem po karmieniu, wzielam do pionu Leona i ten oblesniak zaczal mi ssac sweter w tym miejscu gdzie jego brat mnie obrzygal. Fuuuuu
Pusur - wykrakalas - ta czarna wizja staje sie rzeczywistoscia!
PS. Dzieki za zyczenia urodzinowe
Nie bylo mnie tu wtedy, gdyz zajadle klocilam sie z Dzejmsem o brak prezentu. Ciche dni przeciagnely sie nawet do WalentynekTjaaa... Brawo ja
Kocham Was!Pusurek, Heretyczka, kkisia, mamatrojki80, macduska, inessa, moremi, Krakonka, megan8, Mega, iwcia77, SolarPolar, Niuta, kapturnica, Aasiula, Bozia3, malgos741, Reni, paszczakin, caffe, anna maria, Parka, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, mama78, Mango, Lucky, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dobrze.
Czy Dorka sie pojawila?
Melduje, ze zlozylam wniosek w poniedzialek i myslalam ze bede miec wiecej czasu, tym bardziej ze nadal jest moja mama, ale moje dzieci, o ile siedzialy grzecznie przez pierwszy miesiac, o tyle teraz wyplacaja mi premie za czas ktory poswiecalam pracy zamiast im
Dzisiaj przez dwie godziny dokarmialam jednego i drugiego na zmiane. Ja nie wiem czy to jest normalne, ale w rezultacie kazdy zjadl po 220 ml mleka!!
Przeszli tez do fazy "oblesniak". Kiedy trzymalam w pionie Maxa zeby mu sie odbilo, to mu sie w koncu odbilo na mokro na moj sweter. Potem po karmieniu, wzielam do pionu Leona i ten oblesniak zaczal mi ssac sweter w tym miejscu gdzie jego brat mnie obrzygal. Fuuuuu
Pusur - wykrakalas - ta czarna wizja staje sie rzeczywistoscia!
PS. Dzieki za zyczenia urodzinowe
Nie bylo mnie tu wtedy, gdyz zajadle klocilam sie z Dzejmsem o brak prezentu. Ciche dni przeciagnely sie nawet do WalentynekTjaaa... Brawo ja
Kocham Was!
Dasz rade! Kobita Dzejmsa nie da?
A tak w ogole. Dzejms nie kupil brylantow?? Szejm.moremi, Mega, iwcia77, kapturnica, Bozia3, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba. Ja Ci powiem. Bedzie dobrze. Nawet rzygacze za chwile zmienia sie w slodkie male chlopczusiunie. Tez beda rzygac, ale mrugajac dlugimi rzesami, wiec sama rozumiesz, bedziesz to uwielbiac. A ssanie rzygow? No coz, zaraz potem wejdzie zabawa kupa z nocniczka, zobaczysz, ze rzygi bedziesz wspominac z czuloscia.
Dasz rade! Kobita Dzejmsa nie da?
A tak w ogole. Dzejms nie kupil brylantow?? Szejm.
A Dzejms niestety musial sie zrehabilitowac w Walentynki i na szczescie mu sie udalo. Szkoda tylko ze jestesmy tak zjebani, ze w restauracji zasypialismy nad szampanem no i ja po wypiciu jednego kieliszka wina, bylam tak nachlana, ze nie pamietam drogi powrotnej do domukkisia, moremi, mamatrojki80, Pusurek, Mega, iwcia77, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, malgos741, paszczakin, anna maria, Bursztyn, Parka, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, mama78, Mango, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No kurde wiem. Ja ich uwilebiam nawet w wersji oblesniak
A Dzejms niestety musial sie zrehabilitowac w Walentynki i na szczescie mu sie udalo. Szkoda tylko ze jestesmy tak zjebani, ze w restauracji zasypialismy nad szampanem no i ja po wypiciu jednego kieliszka wina, bylam tak nachlana, ze nie pamietam drogi powrotnej do domutyle że u mnie to rzut beretem od urodzin
A chlopaki słodziaki
Donranoc
Instruktorka na basenie mnie porządnie przegoniła i teraz na pysk padam. Uwielbiam toPusurek, Mega, kkisia, Simba, iwcia77, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Dobrze.
Czy Dorka sie pojawila?
!
To też Cię pocieszę. Moja koleżanka przez pierwsze miesiące miała dwa razy więcej roboty i zmęczenia ode mnie, a teraz jej dziewczyny mają rok i to ja jestem na minusie:) Ja muszę Małgośce więcej uwagi i czasu poświęcić, bo u niej dziewczyny wchodzą w interakcje i ma spokój. Po prostu się sobą zajmują a ona może posiedziec przy kompie czy ugotować.
moremi, Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aaaaaa
Tu padłam
(Paszcza wersja specjalnie dla Ciebie - niefacebookowa)
https://fbcdn-photos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-0/10995826_624443704366739_7922299348066680990_n.jpg?efg=eyJpIjoibCJ9&oh=1e328bc2d63ac5e93331f14ab9556ea3&oe=5558E873&__gda__=1435901434_60c3f3d34c31876d8da7a64728ae3387Mega, Aasiula, Reni, paszczakin, ComeToMeBaby, Lucky lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:ja mialam rok temu w marcu na zdrowej stronie jajnik kauteryzowany i nie ejst to nic strasznehgo.To po prostu nakłuwanie jajnikow w kilku miejscach co powoduje ,ze jajeczka pekaja lepiej i nie tworza sie torbiele..
Dzięki. To ja w sumię mogę, skoro dostałabym taki pakiet, jak Twój
Ten efekt antytorbielowy jest długotrwały?
moremi lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Wczoraj mnie naszło na "window/s shopping" i znalazłam na allegro taki sklep
http://skiphop.strefamarek.allegro.pl/skip-hop-kubek-do-mycia-glowy-wodospad-wieloryb.html
Czadowe gadżety mająJam niezmotoryzowana, jeżdżę komunikacją+wózkiem, a oni mają różne torby do wózków. Można kilka na jednym zaczepić. I śliczy komplet wielorybowy do łazienki jest. Nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego, jak nakladka na kran
Chyba się szarpnę na te torby, jak zarobię, bo na razie mam przyczepioną swoją torbę paskiem od plecaka i uprzężą ze smyczek reklamowych. Niedługo wiosna, znów zacznę jeździć na zakupy na plac targowy, to muszę powiększyć powierzchnię bagażową wózka.iwcia77, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:Dziewczyny gdzie sciagnac powstanie warszawskie??Ni hu hu nie moge znaleść buu
helol ,
ooo wlasnie mi przypomnialas , ze musze zgrac ten film, mam nadzieje, ze juz bedzie na rapideo.pl ( serwis platny, ale legalny), bo wczoraj zgralam " Bogowie" i zamierzam sie za niego zabrac ..jak znajde czas
Wacia niech zyje twoja nowka macica
kiksia- teraz twoja kolej, glowa do gory , cyc do przodu i macica do czyszczenia
..potem kolej na Megachoc ostatnie wiesci nie sa zbyt radosne
dowiedz sie dokladnie o ta wizyte u anastazji, bo naprawde podejrzane to cos mocno
..no i tez musiala ci wyskoczyc po drodze ta nadzerka....hm wiem, ze tu nic do smiechu ale kawal mi sie przypomnial..:
baba u ginexa
- i co doktorze wszystko dobrze?
- no ma pani nadzerke..
na to baba wsciekla:
- kurwa mial polizac a nadzarl!
AsiaPoli- bardzo sie ciesze i gratuluje
Kapta- nie otwieralm linkow do tych detektorow ale znam jedna marke SONICAID , ktora mi monitorowali tetno plodu jak mialam wizyte w gabinecie bez usgpieknie dudnilo
..a tak pozatym to mogliby wymyslic jakas aplikacje z usg do srajfona i dokupowywaloby sie tylko glowice i byloby juz fullautoserwis
..nie ma ktoras bluzek do karmienia w rozmiarze S/M na zbyciu ? kurde mam 2 i nienadazam z praniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 04:14
kkisia, kapturnica, moremi, Aasiula, Mega, malgos741, Reni, Bursztyn, Parka, Arwena, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak wogóle to dzień dobry licznik zrobił mi sie dziś dwucyfrowy i to tak jakos dobrze wpłynęło na mnie.Jeszcze 3tygodnie i koniec najniebezpieczniejszego jak mniemam trymestru(tak se tłumacze )
Poza tym od rana nawet przełykanie śliny pobudza mnie do rzygania Znaczy chrzest poranny jest. '
Kkisia kciukasy za Ciebie zaciśniete of kurs.
Watolina moze dojdze juz dzis do siebie , pogada z ginem to da znac co i jak u niej.
No i ten teges nop miłego dnia.Ja na około 17tej do ordynatorka juz sie nie moge doczekać czy z malizna wsio oki(no musowo jest oki )
Buziolkikkisia, moremi, Aasiula, Mega, malgos741, Elfik, Bursztyn, anna maria, Bliska 77, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122, dorbie, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, mam nadzieję, ze dla Was taki będzie i tego Wam życzę
Mnie cholera coś zbiera
Wczoraj zaprowadziliśmy Natkę na nocne czuwanie z karate na 19.00, a po powrocie kąpiel i odpadłam. Kości mnie tak łamały, że masakra, niby temperatury nie miałam, no bo 37 stopni to nic takiego, ale poprostu zwaliło mnie z nóg
Dziś o 4.20, też tempka ciała 36,90 a ta wykresowa 37,49 i nadal samopoczucie do dupy. Kapta mam prośbę jeśli mnie pamięć nie zawodzi to Ty analizujesz choróbska, wyniki, itp. czy myślisz, że powinnam zignorować dzisiejsza temperaturę? Wczoraj na wykresie miała 37,07, wiec nie wiem, czy ten dzisiejszy skok nie jest związany z moim samopoczuciem. Niby odjęłam sobie 0,4 i wpisałam 37,09, zakładając, ze normalna temp. ciała to 36,5, ale nie wiem czy słusznie
Dziewczyny, życzę Wam wszystkim fajnego dzionkaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bry
Kkisia, trzymam kciuki
Jak nam się teraz wszystkie dziewuchy podrasują, to zaraz wszystkie w ciąży będąAasiula, kapturnica, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:agp jesli jestes przeziebiona lub chora to temperatura rzadko kiedy jest wiarygodna
No właśnie to przeziębienie to takie se chyba, bo ani nie kaszle, ani nie katarzę, mam tylko samopoczucie do dupy i wczoraj mnie mega kości łamały...
Dzięki Kapta. Poczekam co przyniosą kolejne dni... Wpisuję tempkę zmierzoną rano z notatkami o dennym samopoczuciuSpadam popracować.
Miłego -
Dzien dobry
Kkisia trzymam
Miłego dnia, ja pije kawkę, wybieram sie dziś do rodziców na kawę i plotyAasiula, anna maria, moremi, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny