35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Kisia trzym się
Kapta daj znać po wizycie
Kawka zrobiona a do roboty się nie chce że ho ho najlepiej poleżałabym w łóżku...Mega, anna maria, moremi, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sabat już się zaczął? aaa nie, dopiero się zlatują
dzień dobry
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7facb63d3842.jpgmalgos741, Niuta, Mega, Aasiula, kubecek, anna maria, Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, Mango, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jak to do dupy u Waci? Miala byc nowka sztuka!
Kisia, Kegle dzis za Ciebie. jak tak bede trzymac, to po tygodniu po porodzie bede zregenerowana dzieki Wam
Morek, usg kota dobreI dziekuje za niefejsbukowe
Grecia, pisalas o podnoszeniu poziomu cukru wczoraj, ale nie zrozumialam pytania.. Jakich suplementow? czegos na plodnosc? musialabys mi sklad zarzucic..
Zelatyna to glownie bialka i poziomu cukru Ci nie podniesie- podnosza tylko weglowodany..Mega, Aasiula, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Natka, to naturalne.. Przejdzie, jak tego Bobasa biszkoptowego bedziesz mietosic...Ja po ostatnim poronirniu spotkalam sie z przyjaciolka na lunchu, razem zaszlysmy- ona szczesliwie donosila, ale ciezko mi bylo na to spotkanie sie wybrac... Moj syn mnie rozlozyl na lopatki, kiedy stwierdzil- "no, zebys sie zle nie czula, to powiedz jej, zeby wciagnela brzuch", myslalam, ze padne ze smiechu... Natka, wokol Ciebie zawsze bedzie pelno dzieci, a co gorsza, bedziesz je ze zdwojona sila dostrzegac... Czekaj spokojnie na BISZKOPTA...Nie analizuj otoczenia, jak slusznie zauwazylas- syty glodnego itd... zauwaz, ze to w dwie strony dziala...
Laska nigdy pewnych zeczy nie zrozumie, jesli one bezposrednio jej nie dotkna... NIech sie cieszy macierzynstwem... A Ty bedziesz nastepna...
Dzięki za to co napisałaś, w ogóle dziękuje Wam wszystkim za zrozumienie. Czasem są chwile kiedy myśle ze wariuje, na szczęście takich chwil jest coraz mniej. Zaraz po stracie bardzo mnie drażniły brzuchy i dzieci ale wbiłam sobie szybko do głowy ze tak musi być i oswoiłam sie z tym. A z dzieckiem kumpeli mam problem bo jest taka słodką "drzazgą", urodził sie w "moim" terminie i to mnie tak boli, mam dowód jak wiele w sierpniu straciłam.
No nic, trzeba wstać i sie otrzepać. Czekam na Biszkopta, mojego, słodkiegomam nadzieje ze sie doczekam...
Kapta, kciuki za usg
Kkisia, powodzenia!
Kurka, Wacia no zmartwilam sie
Miłego dnia!malgos741, Aasiula, kubecek, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Czy dziendobry to sie jeszcze okaze
Jakies nowosci podczas mojej nieobecnosci? - jaki rymik mi sie udal...
U nas ciemno jak w dupie i dodatkowo pada, meza nadal nie ma a ja niespakowana, czyli norma.
Duska, mysle o Tobie
Kiska, o Tobie tez
Kaptur, o Tobie pomysle o 17
kapturnica, Aasiula, Bliska 77, malgos741, anna maria, Mega, moremi, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a o mnie?
kiedy się przeprowadzasz? najważniejsze to spakuj flaszkę i prochy, reszta jakoś się ułoży
Bursztyn wrote:Czy dziendobry to sie jeszcze okaze
Jakies nowosci podczas mojej nieobecnosci? - jaki rymik mi sie udal...
U nas ciemno jak w dupie i dodatkowo pada, meza nadal nie ma a ja niespakowana, czyli norma.
Duska, mysle o Tobie
Kiska, o Tobie tez
Kaptur, o Tobie pomysle o 17Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 09:51
Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:
rowniez przez to ze pakiecik lezy w domu niewyslany bo nienawidze na poczte chodzic, ale obiecuje ze w tym tyg. to zalatwie
Klucze niby mamy odbierac w pniedzialek, ale prawnik jeszcze nie dzwonil...Flaszka i prochy sa, a po spozyciu bedzie i spokojAasiula, Reni, Mega, moremi, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość