35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Czekam na Biszkopta, mojego, słodkiego
mam nadzieje ze sie doczekam...
doczekasz, sie doczekasz.. ja na te wszytkie gadki dziewczyn, ktore chca i dlugo sie staraja o dziecko i ciagle albo niepowodzenia,albo jeszcze gorzej-straty, a mowia, ze nie robia im kolejne ciaze wookolo, czy nowe dzieciaki patrze przez palce i nie wierze..
nie da sie pozbyc tego uklucia zalu, chocby minimalnego, do czasu, az sie swoje nie uda. No chyba, ze ma juz sie dzieci, wtedy rozumiem mozliwosc zdystansowania sie. Ty Natka masz juz jakiegos dziecia (przepraszam, nie pamietam)?
Reni, Aasiula, Mega, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
cudnie
przesyłką się nie martwpoczekam
czy Leon będzie miał swój pokój?
Bursztyn wrote:Reniek, o Tobie mysle bezustannierowniez przez to ze pakiecik lezy w domu niewyslany bo nienawidze na poczte chodzic, ale obiecuje ze w tym tyg. to zalatwie
Klucze niby mamy odbierac w pniedzialek, ale prawnik jeszcze nie dzwonil...Flaszka i prochy sa, a po spozyciu bedzie i spokojBursztyn, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześć!
U mnie plamienie od wieczora, wczoraj byl świeża wodnista, myslalam ze się zaczyna, ale dalej plamienie
Dorbie, to w sumie dobre wiesci- wyglada na to, ze poradzisz sobie bez zabiegu. A potem, jesli Ci psychika pozwoli mozna chyba od razu ruszac do boju, nie?moremi, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
ej ale to jest możliwe
na mnie na prawdę nie robią wrażenia obce dzieci, a tym bardziej ludzi mijanych na ulicy
niemowlęta mnie nie rozczulają
jest to możliwepaszczakin wrote:doczekasz, sie doczekasz.. ja na te wszytkie gadki dziewczyn, ktore chca i dlugo sie staraja o dziecko i ciagle albo niepowodzenia,albo jeszcze gorzej-straty, a mowia, ze nie robia im kolejne ciaze wookolo, czy nowe dzieciaki patrze przez palce i nie wierze..
nie da sie pozbyc tego uklucia zalu, chocby minimalnego, do czasu, az sie swoje nie uda. No chyba, ze ma juz sie dzieci, wtedy rozumiem mozliwosc zdystansowania sie. Ty Natka masz juz jakiegos dziecia (przepraszam, nie pamietam)?moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
koniecznie trzeba zadać to pytanie naszemu ekspertowi..sporo czasu go nie było, więc może doczytał
Natka_79 wrote:No właśnie sie zastanawiam czy jak została część to jednak ciaza jest możliwa.moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej ale to jest możliwe
na mnie na prawdę nie robią wrażenia obce dzieci, a tym bardziej ludzi mijanych na ulicy
niemowlęta mnie nie rozczulają
jest to możliwe
mnie tez to nie rusza
ale ja chyba nie mam az takiego parciaReni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:
byloby miejsce jeszcze w spizarence ale na stojaka
bo przeciez nie postawie jej w saloniebo kanapy maja byc czy tam sofy, ale nierozkladane- tak na wszelki wypadek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:00
Reni, Aasiula, Mega, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Czekamy na Wacię
zobaczymy jak to jest tak na prawdę
bo przecież to, że jest źle nie oznacza, że jest beznadziejnie i szansa na waciki jest
Watosławo przybywajBursztyn, malgos741, Aasiula, Mega, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
w spiżarce można postawić ewentualnie miotłę! no weź! teściowa przy jedzeniu!Bursztyn wrote:hahaha! no wlasnie
byloby miejsce jeszcze w spizarence ale na stojaka
bo przeciez nie postawie jej w salonieBursztyn, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:doczekasz, sie doczekasz.. ja na te wszytkie gadki dziewczyn, ktore chca i dlugo sie staraja o dziecko i ciagle albo niepowodzenia,albo jeszcze gorzej-straty, a mowia, ze nie robia im kolejne ciaze wookolo, czy nowe dzieciaki patrze przez palce i nie wierze..
nie da sie pozbyc tego uklucia zalu, chocby minimalnego, do czasu, az sie swoje nie uda. No chyba, ze ma juz sie dzieci, wtedy rozumiem mozliwosc zdystansowania sie. Ty Natka masz juz jakiegos dziecia (przepraszam, nie pamietam)?
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:w spiżarce można postawić ewentualnie miotłę! no weź! teściowa przy jedzeniu!
o- wlasnie- miotla! jeszcze by sie obrazila ze to jakas aluzja
tylko nie przy jedzeniu, narazilabym zywnosc na radiacjetesciowe powinny byc oznaczone takimi zoltymi trojkatami na czarnym tle czy odwrotnie
Reni, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Aaaaaa
Tu padłam
(Paszcza wersja specjalnie dla Ciebie - niefacebookowa)
https://fbcdn-photos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-0/10995826_624443704366739_7922299348066680990_n.jpg?efg=eyJpIjoibCJ9&oh=1e328bc2d63ac5e93331f14ab9556ea3&oe=5558E873&__gda__=1435901434_60c3f3d34c31876d8da7a64728ae3387
pokazałam to mojemu m i komentarz był taki: o kuźwahehehehe
chyba to wyślę mojej zacionżonej bratowej hahaaha
p.s. nadrabiam WasAasiula, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:helol ,
ooo wlasnie mi przypomnialas , ze musze zgrac ten film, mam nadzieje, ze juz bedzie na rapideo.pl ( serwis platny, ale legalny), bo wczoraj zgralam " Bogowie" i zamierzam sie za niego zabrac ..jak znajde czas
laski, ale macie w tym jakiś cel, ze ściągacie/ zgrywacie te filmy na dysk? mają być "przenaszalne" czy co? bo tylko taki chyba sens.
my z m prawie codziennie robimy sobie jakiś wieczór filmowy i za każdym razem oglądamy filmy bezpośrednio z neta- na cda lub zalukaj najczęściej. Szybko pojawiają się tam nowości kinowe, a znaleźć można naprawdę różne filmy, również starsze. jeśli obejrzeć tak dla własnej przyjemności to wydaje mi się, ze nie ma sensu ściągać na dysk, czekać aż się załaduje itd. odpalamy stronkę, wyszukujemy film, zamykamy reklamę i play.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
mało tego..tak nalegają, żeby legalizować związki, więc powinni nam w pitach pozwolić odpisać teściową.. w sensie, żeby mieć zwrot podatku za nią
jakby nie było to też jest obciążenie!
Bursztyn, Mega, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:doczekasz, sie doczekasz.. ja na te wszytkie gadki dziewczyn, ktore chca i dlugo sie staraja o dziecko i ciagle albo niepowodzenia,albo jeszcze gorzej-straty, a mowia, ze nie robia im kolejne ciaze wookolo, czy nowe dzieciaki patrze przez palce i nie wierze..
nie da sie pozbyc tego uklucia zalu, chocby minimalnego, do czasu, az sie swoje nie uda. No chyba, ze ma juz sie dzieci, wtedy rozumiem mozliwosc zdystansowania sie. Ty Natka masz juz jakiegos dziecia (przepraszam, nie pamietam)?Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość