35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Już pisałam, że tylko chce nadążyć za panującymi tutaj trendami

nic nie dbasz o to, czy Ewka ma w okolicy jaka dzwonnice.. ona nowa w tym miescie jest!
Reni, moremi, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
podobno przy staraniach tamponów nie powinno się używać
wiesz?
mamatrojki80 wrote:Na razie jeszcze tampon zagryzam, kazał mi dlużej, żeby się ładny skrzep utworzył i jeszcze mi coś z kolagenu w dziąsło załadował, ale w emocjach nie zapamiętałam co...
mamatrojki80, kapturnica, moremi, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a propos tamponu...
Kometa mam dla Ciebie suknię ślubną
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d55b33ee0ec.jpg
mamatrojki80, kapturnica, Natka_79, moremi, kkisia, Niuta, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Mega, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem. No to trudno. Wszystkim się nie da w takiej sytuacji zrobić dobrze.paszczakin wrote:To jest ten konflikt, ktorego sie boje, ze polamia sie serca. Tego bardzo nie chce, ale wiem, ze oni nie zrozumieja mojej decyzji..
Musisz zrobić co ci serce dyktuje. Nawet wbrew ich woli.
Jeśli tego nie uszanują- trudno.
Wiem, że byś chciała żeby wszyscy byli zadowoleni i sam konflikt jest trudny. Ale czasem się inaczej nie da. Bądź spokojna, tłumacz jeśli będą chcieli wiedzieć dlaczego, ale bądź też stanowcza. Tylko spokój nas uratuje, Paszcza
Mega lubi tę wiadomość
-
Jaki ser im kupić?kapturnica wrote:No wisz co??PFFF Ojj zbiera Ci sie zbiera..Myszy juz sie ustawiaja na starcie

Simba, Aasiula, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zupełnie jak u mnie. Trochę sie połapać w tym cyklu nie moge. 4 testy neg, wczoraj szyja juz u góry i otwarta wiec nie rozumiem czemu test nie wyszedł. Dzis rano temp podskoczyła ale ze jestem chora to to mierzenie to takie trochę bez sensu. Dziwny ten cykl z inofememmamatrojki80 wrote:Negatywny
jak dobrze pójdzie to będę ewoluować za kilka miesięcy.... 
moremi lubi tę wiadomość
-
Zawsze ma swoją pięśćpaszczakin wrote:nic nie dbasz o to, czy Ewka ma w okolicy jaka dzwonnice.. ona nowa w tym miescie jest!
paszczakin, kapturnica, Simba, Aasiula, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Rozumiem. No to trudno. Wszystkim się nie da w takiej sytuacji zrobić dobrze.
Musisz zrobić co ci serce dyktuje. Nawet wbrew ich woli.
Jeśli tego nie uszanują- trudno.
Wiem, że byś chciała żeby wszyscy byli zadowoleni i sam konflikt jest trudny. Ale czasem się inaczej nie da. Bądź spokojna, tłumacz jeśli będą chcieli wiedzieć dlaczego, ale bądź też stanowcza. Tylko spokój nas uratuje, Paszcza
Spokoj i w moim przypadku- dystans.. Na telefonie mam identyfikacje kto dzwoni, a niezapowiedziane wizyto- ataki nie wchodza w gre
W naszych rodzinach nie ma ani jedengo nieochrzczonego dziecka- chrzcza nwet tacy, co kosciol przejazdem, w drodze do marketu, tylko widzieli..
kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Zupełnie jak u mnie. Trochę sie połapać w tym cyklu nie moge. 4 testy neg, wczoraj szyja juz u góry i otwarta wiec nie rozumiem czemu test nie wyszedł. Dzis rano temp podskoczyła ale ze jestem chora to to mierzenie to takie trochę bez sensu. Dziwny ten cykl z inofemem
Natka
to były żarty, ja jeszcze nie testuje ani testami ovu, ani żadnymi innymi 
moremi lubi tę wiadomość
-
I tak się często w ciążę zachodzi. Nie wiesz, że tutaj jak masz cykl bezowulacyjny, to powinnaś sobie zapas testów ciążowych kupić?Natka_79 wrote:Zupełnie jak u mnie. Trochę sie połapać w tym cyklu nie moge. 4 testy neg, wczoraj szyja juz u góry i otwarta wiec nie rozumiem czemu test nie wyszedł. Dzis rano temp podskoczyła ale ze jestem chora to to mierzenie to takie trochę bez sensu. Dziwny ten cykl z inofemem
kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przygotuję im deskę serów. Wysyłaj. Podać adres?kapturnica wrote:To do Burszty bo ona fachowiec w karmieniu myszorków

kkisia, Aasiula, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!