35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Już pisałam, że tylko chce nadążyć za panującymi tutaj trendami
nic nie dbasz o to, czy Ewka ma w okolicy jaka dzwonnice.. ona nowa w tym miescie jest!Reni, moremi, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
podobno przy staraniach tamponów nie powinno się używać
wiesz?
mamatrojki80 wrote:Na razie jeszcze tampon zagryzam, kazał mi dlużej, żeby się ładny skrzep utworzył i jeszcze mi coś z kolagenu w dziąsło załadował, ale w emocjach nie zapamiętałam co...mamatrojki80, kapturnica, moremi, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a propos tamponu...
Kometa mam dla Ciebie suknię ślubną
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d55b33ee0ec.jpg
mamatrojki80, kapturnica, Natka_79, moremi, kkisia, Niuta, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Mega, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:To jest ten konflikt, ktorego sie boje, ze polamia sie serca. Tego bardzo nie chce, ale wiem, ze oni nie zrozumieja mojej decyzji..
Musisz zrobić co ci serce dyktuje. Nawet wbrew ich woli.
Jeśli tego nie uszanują- trudno.
Wiem, że byś chciała żeby wszyscy byli zadowoleni i sam konflikt jest trudny. Ale czasem się inaczej nie da. Bądź spokojna, tłumacz jeśli będą chcieli wiedzieć dlaczego, ale bądź też stanowcza. Tylko spokój nas uratuje, Paszcza
Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wisz co??PFFF Ojj zbiera Ci sie zbiera..Myszy juz sie ustawiaja na starcie
Simba, Aasiula, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Negatywny
jak dobrze pójdzie to będę ewoluować za kilka miesięcy....
moremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nic nie dbasz o to, czy Ewka ma w okolicy jaka dzwonnice.. ona nowa w tym miescie jest!
paszczakin, kapturnica, Simba, Aasiula, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Rozumiem. No to trudno. Wszystkim się nie da w takiej sytuacji zrobić dobrze.
Musisz zrobić co ci serce dyktuje. Nawet wbrew ich woli.
Jeśli tego nie uszanują- trudno.
Wiem, że byś chciała żeby wszyscy byli zadowoleni i sam konflikt jest trudny. Ale czasem się inaczej nie da. Bądź spokojna, tłumacz jeśli będą chcieli wiedzieć dlaczego, ale bądź też stanowcza. Tylko spokój nas uratuje, Paszcza
Spokoj i w moim przypadku- dystans.. Na telefonie mam identyfikacje kto dzwoni, a niezapowiedziane wizyto- ataki nie wchodza w gre
W naszych rodzinach nie ma ani jedengo nieochrzczonego dziecka- chrzcza nwet tacy, co kosciol przejazdem, w drodze do marketu, tylko widzieli..
kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Zupełnie jak u mnie. Trochę sie połapać w tym cyklu nie moge. 4 testy neg, wczoraj szyja juz u góry i otwarta wiec nie rozumiem czemu test nie wyszedł. Dzis rano temp podskoczyła ale ze jestem chora to to mierzenie to takie trochę bez sensu. Dziwny ten cykl z inofemem
Natkato były żarty, ja jeszcze nie testuje ani testami ovu, ani żadnymi innymi
moremi lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Zupełnie jak u mnie. Trochę sie połapać w tym cyklu nie moge. 4 testy neg, wczoraj szyja juz u góry i otwarta wiec nie rozumiem czemu test nie wyszedł. Dzis rano temp podskoczyła ale ze jestem chora to to mierzenie to takie trochę bez sensu. Dziwny ten cykl z inofemem
kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:To do Burszty bo ona fachowiec w karmieniu myszorków
kkisia, Aasiula, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!