35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlaśnie zachwycajac sie Luną , popijajac kawkę Danka polazła na górę i wpierdoliła moje rękawiczki - co wczoraj kupiłam w komplecie do mazidel by na noc zakładać w celu balsamowania mlodosci:-) rekawiczek juz nie ma. Ona ciagle coś niszczy mimo że dużo czasu jej poświecamy, jest wybiegana a i tak niszczy. Trochę moja sympatia do niej idzie w dół. Niestety.
Iwone, Bozia3, kkisia, Parka, paszczakin, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry baaardzo!!! Jak tam? Co tam >?Oprocz tego ,ze niedzielnie..Mój chUop prawie skonczyl salon.I moge go pochwalic bo wysprzatal wszystko sam.Mi zostalo raptem tylko poprac .Tak to ja remonty moge robic zawsze
Asiek nie ma @ nadzieja nie umiera.Macdulka dajesz co to za sen?O sexie??Bo jak tak to dzis mialam podobniemacduska, malgos741, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHe he, pewnie,że o sexsie.
Jakiś sex na świeżym powietrzu, pełny pożądania i jakby tu powiedzieć...pogańskiej chuci...
Już mi całkiem wali na dekiel....malgos741, Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, Luna76, Mango, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta czyli jednak facet jak chce to potrafi. Mój teraz po operacji jeździ z odkurzaczem aż miło popatrzeć.
Cuda panie dzieju, cuda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 08:20
malgos741, Aasiula, moremi, kapturnica, Iwone, kkisia, Parka, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, Mala79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry dziewczynki
mogło by słoneczko wyjść...
Asiula spokojnie nie ma to wiesz? a u mnie już 4 dzień plamienia i nie chce przyjść...moremi, anna maria, kkisia, gosia7122, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Wije? To jakiś nowy element pogody?
Anna gdzie ty mieszkasz?
ooo zaczyna słoneczko powoli wychodzić jupimacduska, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam:)
Słońca ni ma, chleba ni ma, Małgośka jest jednym wielkim ryczącym glutem:(
Jak jej nie przejdzie, to nici z mojego wyjazdu i pracy.
Zaraz w nią właduję jakąś chemię i ziółka i może posmaruję i zapalę olejki eteryczne...SolarPolar, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
A ja dziewczyny od rana jestem wk..... Wczoraj cały dzień sprzątałam, nawet fugi w salonie szorowałam szczoteczką do zębów a dzisiaj wygląda wszystko jakby tajfun przeleciał. chyba zrobię Wam zdjęcie pokoju mojej córki co potrafi zrobić od rana jaki bałagan, nie ma gdzie przejść! Nie radzę sobie potrzebuje chyba Super Niani.
moremi, malgos741, macduska, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:A ja dziewczyny od rana jestem wk..... Wczoraj cały dzień sprzątałam, nawet fugi w salonie szorowałam szczoteczką do zębów a dzisiaj wygląda wszystko jakby tajfun przeleciał. chyba zrobię Wam zdjęcie pokoju mojej córki co potrafi zrobić od rana jaki bałagan, nie ma gdzie przejść! Nie radzę sobie potrzebuje chyba Super Niani.
Ocenimymoremi, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość