X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    prawda? :)
    nooooo, ja sporo w kraku poszalałam hehehehehe

trois.gif

ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Bozia, mam to samo, też jakiś czas byłam sama z córką, ceniłam swoją niezależność, pogardzam od zawsze kobietami typu "bluszcz" tz. bez chlopa ani rusz :-).... ale we dwoje jest lepiej, pełniej :-) a mój chłop też taki model z pasjami, a ja go wspieram w tym co kocha, po co w nich wyzwalać syndrom "psa co się z łańcucha zerwał" ;-)
    też go staram się wspierać - i wyjeżdża np, w Alpy czy na rejsy sam, ze swoimi kolegami.....zawsze mi przywozi fajne prezenty i dzwoni codziennie i takie tam - wolę w nim taką wdzięczność za tą wolność, której mu nie ograniczam - bo nic złego nie robi - niż gdybym go zmusiła do pozostania ze mną w domu. Zresztą ja też jestem dusza wolna i nikt mnie do niczego nie przymusi....

caffe, BISCA, BISCA, Iwone, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczęta- ja znikam, bo jak tak dyskutuję to nic nie pracuję.
    heh, rymło mi się.

do potem, papa :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja już ludziom nie ufam
    jak jest dobrze, coś Ci się uda to z reguły w realu nie gratulują
    mam wrażenie, że jak człowiekowi powinie się noga ( w różnych dziedzinach życia) to zaraz zlatuje się stado "pocieszycielek"
    ludzie kochają jak innym żyje się gorzej, jak dzieje się gorzej
    Chyba nawet Hera zwróciła na to kiedyś uwagę. A już firmowe czy osiedlowe plociuchy przechodzą same siebie. Potrafią przyjść i wprost się zapytać i jak i jak.. żeby mieć potem temat do rozmów

Mam to samo, nie mogę żyć normalnie przez ten mój radar na hipokryzję.

Reni, Elfik, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostaw
    jest taki charakterystyczny ciastek
    mamatrojki80 wrote:
    Muszę ten awatar zmienić ;-)

mamatrojki80, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    nooooo, ja sporo w kraku poszalałam hehehehehe

trois.gif
    a teraz Klaro zaszyłaś się w lesie z dzieckiem i tyle z tego masz...najgorsze jest to, że idę podobną drogą - wariatki normalnie :)

caffe, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też go staram się wspierać - i wyjeżdża np, w Alpy czy na rejsy sam, ze swoimi kolegami.....zawsze mi przywozi fajne prezenty i dzwoni codziennie i takie tam - wolę w nim taką wdzięczność za tą wolność, której mu nie ograniczam - bo nic złego nie robi - niż gdybym go zmusiła do pozostania ze mną w domu. Zresztą ja też jestem dusza wolna i nikt mnie do niczego nie przymusi....

Bo to kwestia elementarnego zaufania, bez tego jest ciężko, ja swojemu ufam i dlatego nie staram się go ograniczać ,jakieś ograniczenia som oczywiście ;-)

caffe, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a teraz Klaro zaszyłaś się w lesie z dzieckiem i tyle z tego masz...najgorsze jest to, że idę podobną drogą - wariatki normalnie :)
    teraz to dupa trochę z winkla wyszła hehehehehe ale działo się, że ho ho ho :)

Bozia3, moremi, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Dobrze dziewczyny, że macie jeszcze mamy, ile ja bym dała żeby moja mamusia jeszcze żyła:(

Jak ja cie rozumiem <3

Elfik lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Bo to kwestia elementarnego zaufania, bez tego jest ciężko, ja swojemu ufam i dlatego nie staram się go ograniczać ,jakieś ograniczenia som oczywiście ;-)
    No i chyba wiek i doświadczenia - pewnie z 20 lat temu biłabym pianę ....teraz patrzę na to zupełnie inaczej - jeśli będzie chciał coś zrobić nie tak - ma do tego sposobność bez wyjazdów, poza tym - nie lubię być uwieszona i zależna od faceta - że jak on ma taki fajny wyjazd - to mnie przykro i płaczę z żalu w domu. Ja wtedy się cieszę - bo mam czas tylko dla siebie - te kilka dni spędzam jak lubię :)Ale tego trzeba się nauczyć - kiedyś taka nie byłam chyba,..:)

megan8, caffe, mamatrojki80, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jak ja cie rozumiem <3
    kiedyś miałam jeszcze fajniej - bo był w ten deseń też ojciec. Nie żyje już- szkoda mi dzieciaków, bo byłby super dziadkiem....

caffe, BISCA, mamatrojki80, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No i chyba wiek i doświadczenia - pewnie z 20 lat temu biłabym pianę ....teraz patrzę na to zupełnie inaczej - jeśli będzie chciał coś zrobić nie tak - ma do tego sposobność bez wyjazdów, poza tym - nie lubię być uwieszona i zależna od faceta - że jak on ma taki fajny wyjazd - to mnie przykro i płaczę z żalu w domu. Ja wtedy się cieszę - bo mam czas tylko dla siebie - te kilka dni spędzam jak lubię :)Ale tego trzeba się nauczyć - kiedyś taka nie byłam chyba,..:)

Oj tak, słusznie prawisz, ja wyciągnęłam tez krytyczne wnioski wobec swojej osoby w związku z porażką mojego pierwszego związku, pewne rzeczy warto ze sobą przepracować, do błędów się przyznać ;-) moja babcia mówi "że dobrego chlopa nawet gospoda nie zepsuje" ;-)

BISCA, caffe, Bozia3, Iwone, Elfik, Sabina, Luna76, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No i chyba wiek i doświadczenia - pewnie z 20 lat temu biłabym pianę ....teraz patrzę na to zupełnie inaczej - jeśli będzie chciał coś zrobić nie tak - ma do tego sposobność bez wyjazdów, poza tym - nie lubię być uwieszona i zależna od faceta - że jak on ma taki fajny wyjazd - to mnie przykro i płaczę z żalu w domu. Ja wtedy się cieszę - bo mam czas tylko dla siebie - te kilka dni spędzam jak lubię :)Ale tego trzeba się nauczyć ,..:)

AMEN

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jak ja cie rozumiem <3
    i
    ja też.....

gretka
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 18:44

mamatrojki80, BISCA, Reni, gretka, kapturnica, Bozia3, gosia7122, megan8, Iwone, inessa, Heretyczka, Arwena, peppapig, anna maria, Krakonka, Aasiula, Niuta, paszczakin, ComeToMeBaby, Zofia8, Mega, Sabina, SolarPolar, agp, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam, kiedy Reni zapyta czy masz go na zbyciu ;-) ten Twój synek Caffe fajny jest, kawał chłopa.

caffe, Bozia3, Reni, Mega, BISCA, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Czekam, kiedy Reni zapyta czy masz go na zbyciu ;-) ten Twój synek Caffe fajny jest, kawał chłopa.
    też takie pytanie Reni przeszło mi przez głowę :)

Dzięki, no on raczej z tych większych dzieciów ;)

mamatrojki80, Bozia3, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam do sklepu, robię porządki w papierologii, muszę nowe segregatory zakupić i koszulki foliowe, jakoś mnie to uspokaja jak mam tam porządek... chyba to jakaś forma nerwicy natręctw jest ;-)

Bozia3, caffe, megan8, Krakonka, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pytam, bo w przypadku Caffe jest to oczywiste!
    mamatrojki80 wrote:

Bozia3, caffe, mamatrojki80, Sabina, moremi, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    też takie pytanie Reni przeszło mi przez głowę :)

Dzięki, no on raczej z tych większych dzieciów ;)
    kawał chłopa :) ale czas leci....
    wstawiłabyś jego buźkę aktualną w stopkę - bo chyba masz nie na czasie :)

caffe, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 7836 7837 7838 7839 7840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ