X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    prawda? :)
    nooooo, ja sporo w kraku poszalałam hehehehehe

trois.gif

ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Bozia, mam to samo, też jakiś czas byłam sama z córką, ceniłam swoją niezależność, pogardzam od zawsze kobietami typu "bluszcz" tz. bez chlopa ani rusz :-).... ale we dwoje jest lepiej, pełniej :-) a mój chłop też taki model z pasjami, a ja go wspieram w tym co kocha, po co w nich wyzwalać syndrom "psa co się z łańcucha zerwał" ;-)
    też go staram się wspierać - i wyjeżdża np, w Alpy czy na rejsy sam, ze swoimi kolegami.....zawsze mi przywozi fajne prezenty i dzwoni codziennie i takie tam - wolę w nim taką wdzięczność za tą wolność, której mu nie ograniczam - bo nic złego nie robi - niż gdybym go zmusiła do pozostania ze mną w domu. Zresztą ja też jestem dusza wolna i nikt mnie do niczego nie przymusi....

caffe, BISCA, BISCA, Iwone, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczęta- ja znikam, bo jak tak dyskutuję to nic nie pracuję.
    heh, rymło mi się.

do potem, papa :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja już ludziom nie ufam
    jak jest dobrze, coś Ci się uda to z reguły w realu nie gratulują
    mam wrażenie, że jak człowiekowi powinie się noga ( w różnych dziedzinach życia) to zaraz zlatuje się stado "pocieszycielek"
    ludzie kochają jak innym żyje się gorzej, jak dzieje się gorzej
    Chyba nawet Hera zwróciła na to kiedyś uwagę. A już firmowe czy osiedlowe plociuchy przechodzą same siebie. Potrafią przyjść i wprost się zapytać i jak i jak.. żeby mieć potem temat do rozmów

Mam to samo, nie mogę żyć normalnie przez ten mój radar na hipokryzję.

Reni, Elfik, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostaw
    jest taki charakterystyczny ciastek
    mamatrojki80 wrote:
    Muszę ten awatar zmienić ;-)

mamatrojki80, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    nooooo, ja sporo w kraku poszalałam hehehehehe

trois.gif
    a teraz Klaro zaszyłaś się w lesie z dzieckiem i tyle z tego masz...najgorsze jest to, że idę podobną drogą - wariatki normalnie :)

caffe, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też go staram się wspierać - i wyjeżdża np, w Alpy czy na rejsy sam, ze swoimi kolegami.....zawsze mi przywozi fajne prezenty i dzwoni codziennie i takie tam - wolę w nim taką wdzięczność za tą wolność, której mu nie ograniczam - bo nic złego nie robi - niż gdybym go zmusiła do pozostania ze mną w domu. Zresztą ja też jestem dusza wolna i nikt mnie do niczego nie przymusi....

Bo to kwestia elementarnego zaufania, bez tego jest ciężko, ja swojemu ufam i dlatego nie staram się go ograniczać ,jakieś ograniczenia som oczywiście ;-)

caffe, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a teraz Klaro zaszyłaś się w lesie z dzieckiem i tyle z tego masz...najgorsze jest to, że idę podobną drogą - wariatki normalnie :)
    teraz to dupa trochę z winkla wyszła hehehehehe ale działo się, że ho ho ho :)

Bozia3, moremi, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Dobrze dziewczyny, że macie jeszcze mamy, ile ja bym dała żeby moja mamusia jeszcze żyła:(

Jak ja cie rozumiem <3

Elfik lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Bo to kwestia elementarnego zaufania, bez tego jest ciężko, ja swojemu ufam i dlatego nie staram się go ograniczać ,jakieś ograniczenia som oczywiście ;-)
    No i chyba wiek i doświadczenia - pewnie z 20 lat temu biłabym pianę ....teraz patrzę na to zupełnie inaczej - jeśli będzie chciał coś zrobić nie tak - ma do tego sposobność bez wyjazdów, poza tym - nie lubię być uwieszona i zależna od faceta - że jak on ma taki fajny wyjazd - to mnie przykro i płaczę z żalu w domu. Ja wtedy się cieszę - bo mam czas tylko dla siebie - te kilka dni spędzam jak lubię :)Ale tego trzeba się nauczyć - kiedyś taka nie byłam chyba,..:)

megan8, caffe, mamatrojki80, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jak ja cie rozumiem <3
    kiedyś miałam jeszcze fajniej - bo był w ten deseń też ojciec. Nie żyje już- szkoda mi dzieciaków, bo byłby super dziadkiem....

caffe, BISCA, mamatrojki80, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No i chyba wiek i doświadczenia - pewnie z 20 lat temu biłabym pianę ....teraz patrzę na to zupełnie inaczej - jeśli będzie chciał coś zrobić nie tak - ma do tego sposobność bez wyjazdów, poza tym - nie lubię być uwieszona i zależna od faceta - że jak on ma taki fajny wyjazd - to mnie przykro i płaczę z żalu w domu. Ja wtedy się cieszę - bo mam czas tylko dla siebie - te kilka dni spędzam jak lubię :)Ale tego trzeba się nauczyć - kiedyś taka nie byłam chyba,..:)

Oj tak, słusznie prawisz, ja wyciągnęłam tez krytyczne wnioski wobec swojej osoby w związku z porażką mojego pierwszego związku, pewne rzeczy warto ze sobą przepracować, do błędów się przyznać ;-) moja babcia mówi "że dobrego chlopa nawet gospoda nie zepsuje" ;-)

BISCA, caffe, Bozia3, Iwone, Elfik, Sabina, Luna76, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No i chyba wiek i doświadczenia - pewnie z 20 lat temu biłabym pianę ....teraz patrzę na to zupełnie inaczej - jeśli będzie chciał coś zrobić nie tak - ma do tego sposobność bez wyjazdów, poza tym - nie lubię być uwieszona i zależna od faceta - że jak on ma taki fajny wyjazd - to mnie przykro i płaczę z żalu w domu. Ja wtedy się cieszę - bo mam czas tylko dla siebie - te kilka dni spędzam jak lubię :)Ale tego trzeba się nauczyć ,..:)

AMEN

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jak ja cie rozumiem <3
    i
    ja też.....

gretka
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 18:44

mamatrojki80, BISCA, Reni, gretka, kapturnica, Bozia3, gosia7122, megan8, Iwone, inessa, Heretyczka, Arwena, peppapig, anna maria, Krakonka, Aasiula, Niuta, paszczakin, ComeToMeBaby, Zofia8, Mega, Sabina, SolarPolar, agp, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam, kiedy Reni zapyta czy masz go na zbyciu ;-) ten Twój synek Caffe fajny jest, kawał chłopa.

caffe, Bozia3, Reni, Mega, BISCA, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Czekam, kiedy Reni zapyta czy masz go na zbyciu ;-) ten Twój synek Caffe fajny jest, kawał chłopa.
    też takie pytanie Reni przeszło mi przez głowę :)

Dzięki, no on raczej z tych większych dzieciów ;)

mamatrojki80, Bozia3, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam do sklepu, robię porządki w papierologii, muszę nowe segregatory zakupić i koszulki foliowe, jakoś mnie to uspokaja jak mam tam porządek... chyba to jakaś forma nerwicy natręctw jest ;-)

Bozia3, caffe, megan8, Krakonka, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pytam, bo w przypadku Caffe jest to oczywiste!
    mamatrojki80 wrote:

Bozia3, caffe, mamatrojki80, Sabina, moremi, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    też takie pytanie Reni przeszło mi przez głowę :)

Dzięki, no on raczej z tych większych dzieciów ;)
    kawał chłopa :) ale czas leci....
    wstawiłabyś jego buźkę aktualną w stopkę - bo chyba masz nie na czasie :)

caffe, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 7836 7837 7838 7839 7840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ