X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    yhym, to chyba nie doczytałam między wierszami.

Doczytałam tylko że uważacie, że te nawet co mówią że nie chcą to i tak chcą tylko ukrywają. Bo przecież wszystkie kobiety chcą. Bo jak mówią że nie chcą to oszukują, pewnie nie mogą. Ale na bank chcą.

A to nie to samo co: ok, rzeczywiście są takie co nie chcą.

Czyli jednak wierzycie w to, że są takie kobiety co to nie chcą bo nie chcą? To dobrze, bo już szłam na wyprawę krzyżową 0elvis.gif
    według mnie są - ale to garstka....
    a Cometa - Ty w otoczeniu - w pracy na przykład - jesteś teraz tą, co chce, czy nie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:09

megan8, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie się bardzo podoba moja znajoma w pracy - na takie pytania odpowiadała krótko - nie mam - bo nie mogę mieć - chciałam, leczylismy sie, ale wiem, ze juz miec nie mogę. Krótko i na temat - nikt więcej nie dopytywał...a ona z uśmiechem odchodziła w swoją stronę...
    I bardzo dobrze robi. Ja nie twierdzę, że trzeba się az tak spowiadać, ale nie lubię też mówienia jakie to są dzieci beee, bez zadnego pytania się o to.
    Ja jak nie chciałam miec dziecka drugiego, to mówiłam, że po prostu nie chcę (na czyjes pytanie), ale jak ktoś o swoich dzieciach opowiadał, to po prostu włączałam się w rozmowę ot tak po prostu, a nie demonstrowałam jak ja to nie chcę mieć dziecka.

Bozia3, megan8, ComeToMeBaby, Iwone, Sabina, Arwena, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie ludzie też jak na ufo patrzą, jak mówię, ze chce mieć 4 dziecko... nie dogodzisz Panie, nie masz wcale źle, masz za dużo to pewnie jakaś patologia ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:08

Bozia3, ComeToMeBaby, Krakonka, Iwone, Mega, SolarPolar, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np. znałam kiedyś parę lesbijek - moje koleżanki - bliskie i super babki. Nie deklarowały tego jakoś - ale było wiadomo (m.in. kupiły wspólnie mieszkanie, urządzając je w ten sposób, że miały wspólną sypialnię z dużym łóżkiem) bardzo je lubiłam. Potem po latach jedna z nich ...wyszła za mąż - ma dwójkę dzieci i wygląda na spełnioną - myślę, że tak jest...Druga do dziś buja się sama po świecie - zgorzkniała, ma pretensje do tej pierwszej, że jej tylko mąż i dzieci w głowie teraz...
    Więc może ta pierwsza była bi? A może w każdej z nas jest pierwiastek i taki na wolność i taki na rodzinę - i który rozwiniemy w życiu - ten nam przynosi radość?
    Może mój A. też byłby wciąż szczęśliwy i zadowolony - skacząc se z samolotów i mając przygodne relacje? A trochę by cierpiał w środku z powodu braku rodziny...A teraz może cieszy się rodziną, a w duchu trochę tęskni za wolnością?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:11

megan8, anna maria, caffe, paszczakin, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    I bardzo dobrze robi. Ja nie twierdzę, że trzeba się az tak spowiadać, ale nie lubię też mówienia jakie to są dzieci beee, bez zadnego pytania się o to.
    Ja jak nie chciałam miec dziecka drugiego, to mówiłam, że po prostu nie chcę (na czyjes pytanie), ale jak ktoś o swoich dzieciach opowiadał, to po prostu włączałam się w rozmowę ot tak po prostu, a nie demonstrowałam jak ja to nie chcę mieć dziecka.
    no dokładnie o to chodzi - jeśli komuś temat jest obojętny - to się zwyczajnie włączy - i posłucha trochę o kupach i o rzyganiu, tak jak ja se mogę posłuchać swojego chłopa o silnikach - słucham - bez egzaltacji w żadną stronę, Natomiast według mnie, jeśli ktoś ostro reaguje na nie lub na tak - no to coś mu w duszy gra....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:13

mamatrojki80, caffe, ComeToMeBaby, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja np. znałam kiedyś parę lesbijek - moje koleżanki - bliskie i super babki. Nie deklarowały tego jakoś - ale było wiadomo (m.in. kupiły wspólnie mieszkanie, urządzając je w ten sposób, że miały wspólną sypialnię z dużym łóżkiem) bardzo je lubiłam. Potem po latach jedna z nich ...wyszła za mąż - ma dwójkę dzieci i wygląda na spełnioną - myślę, że tak jest...Druga do dziś buja się sama po świecie - zgorzkniała, ma pretensje do tej pierwszej, że jej tylko mąż i dzieci w głowie teraz...
    Więc może ta pierwsza było bi? A może w każdej z nas jest pierwiastek i taki na wolność i taki na rodzinę - i który rozwiniemy w życiu - ten nam przynosi radość?
    Może mój A. też byłby wciąż szczęśliwy i zadowolony - skacząc se z samolotów i mając przygodne relacje? A trochę by cierpiał w środku z powodu braku rodziny...A teraz może cieszy się rodziną, a w duchu trochę tęskni za wolnością?

Pewnie trochę tęskni, to normalne, ważne, ze dalej z ta tęsknotą nic nie robi...tz. nie wyrywa się na siłę na wolność w sposób niekontrolowany ;-)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    według mnie są - ale to garstka....
    a Cometa - Ty w otoczeniu - w pracy na przykład - jesteś teraz tą, co chce, czy nie? :)
    pracuję sobie w domu. w domu jestem tą co chce.
    a poza- nikt mnie nie pyta to się nie udzielam.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja se wzięłam leasing na nowy samochód i teraz się będę autem jarać, a nie bachorami ;-) hheheheheheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:15

Bozia3, Reni, SolarPolar, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Pewnie trochę tęskni, to normalne, ważne, ze dalej z ta tęsknotą nic nie robi...tz. nie wyrywa się na siłę na wolność w sposób niekontrolowany ;-)
    No nie robi na szczeście - ale ja wiesz...mam w zanadrzu kija i będę lać na gołą dupę...:)
    Poza tym pisząc o nim - pisałam też trochę o sobie - teraz mam to co chciałam, ale wiele lat byłam sama i nie umarłam z tego powodu - miałam dużo swobody, odchowanego syna - miałam wreszcie czas na knajpy, wyjazdy, znajomych...też mi trochę tego żal....:)

caffe, Iwone, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewki te co uzywają odżywki revitalash, dajta parę wskazówek bo mi przesyłkę nadali :P

może być na pw bo tu dzieciowe forum :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:17

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    pracuję sobie w domu. w domu jestem tą co chce.
    a poza- nikt mnie nie pyta to się nie udzielam.
    czyli z zewnątrz - potencjalnie - możesz też uchodzić za taką - co to ma wolność, chłopa, auto i resztę w dupie...:)
    edit: auto - to mamatrojki - obie jesteście niebieskie i mi się pierdaszycie...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:20

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no dokładnie o to chodzi - jeśli komuś temat jest obojętny - to się zwyczajnie włączy - i posłucha trochę o kupach i o rzyganiu, tak jak ja se mogę posłuchać swojego chłopa o silnikach - słucham - bez egzaltacji w żadną stronę, Natomiast według mnie, jeśli ktoś ostro reaguje na nie lub na tak - no to coś mu w duszy gra....:)
    wg powiedzenia: winny się tłumaczy :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ta z uśmiechem
    z uśmiechem to pewnie koleżanki odchodziły
    Dlaczego tak uważasz? W życiu nie przyszło mi do głowy, żeby się z kogoś z tego powodu wyśmiać - może takich jak ja jest więcej?

caffe, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale wiele lat byłam sama i nie umarłam z tego powodu - miałam dużo swobody, odchowanego syna - miałam wreszcie czas na knajpy, wyjazdy, znajomych...też mi trochę tego żal....:)
    ale to były czasy ;) hehehehehe

Bozia3, megan8, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No nie robi na szczeście - ale ja wiesz...mam w zanadrzu kija i będę lać na gołą dupę...:)
    Poza tym pisząc o nim - pisałam też trochę o sobie - teraz mam to co chciałam, ale wiele lat byłam sama i nie umarłam z tego powodu - miałam dużo swobody, odchowanego syna - miałam wreszcie czas na knajpy, wyjazdy, znajomych...też mi trochę tego żal....:)

Bozia, mam to samo, też jakiś czas byłam sama z córką, ceniłam swoją niezależność, pogardzam od zawsze kobietami typu "bluszcz" tz. bez chlopa ani rusz :-).... ale we dwoje jest lepiej, pełniej :-) a mój chłop też taki model z pasjami, a ja go wspieram w tym co kocha, po co w nich wyzwalać syndrom "psa co się z łańcucha zerwał" ;-)

Bozia3, Iwone, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli z zewnątrz - potencjalnie - możesz też uchodzić za taką - co to ma wolność, chłopa, auto i resztę w dupie...:)
    tak, mogę. ale to tylko domysły.

ale nie łapię się na grupę badawczą, bo tamte co (naprawdę) nie chcą to wiemy , że nie chcą bo mówią że nie chcą. A ja nie mówię że nie chcę, bo po pierwsze chcę, a po drugie nie mówię bo mnie nikt wprost nie pytał. Jakby zapytał to by dostał odpowiedź.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale to były czasy ;) hehehehehe
    prawda? :)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    obie jesteście niebieskie i mi się pierdaszycie...:)
    no wiesz... FOCH.

Bozia3, mamatrojki80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już ludziom nie ufam
    jak jest dobrze, coś Ci się uda to z reguły w realu nie gratulują
    mam wrażenie, że jak człowiekowi powinie się noga ( w różnych dziedzinach życia) to zaraz zlatuje się stado "pocieszycielek"
    ludzie kochają jak innym żyje się gorzej, jak dzieje się gorzej
    Chyba nawet Hera zwróciła na to kiedyś uwagę. A już firmowe czy osiedlowe plociuchy przechodzą same siebie. Potrafią przyjść i wprost się zapytać i jak i jak.. żeby mieć potem temat do rozmów
    Bozia3 wrote:
    Dlaczego tak uważasz? W życiu nie przyszło mi do głowy, żeby się z kogoś z tego powodu wyśmiać - może takich jak ja jest więcej?

mamatrojki80, Aasiula, Krakonka, ola_35, Mega, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    edit: auto - to mamatrojki - obie jesteście niebieskie i mi się pierdaszycie...:)

Muszę ten awatar zmienić ;-)

‹‹ 7835 7836 7837 7838 7839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ