X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    yhym, to chyba nie doczytałam między wierszami.

Doczytałam tylko że uważacie, że te nawet co mówią że nie chcą to i tak chcą tylko ukrywają. Bo przecież wszystkie kobiety chcą. Bo jak mówią że nie chcą to oszukują, pewnie nie mogą. Ale na bank chcą.

A to nie to samo co: ok, rzeczywiście są takie co nie chcą.

Czyli jednak wierzycie w to, że są takie kobiety co to nie chcą bo nie chcą? To dobrze, bo już szłam na wyprawę krzyżową 0elvis.gif
    według mnie są - ale to garstka....
    a Cometa - Ty w otoczeniu - w pracy na przykład - jesteś teraz tą, co chce, czy nie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:09

megan8, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie się bardzo podoba moja znajoma w pracy - na takie pytania odpowiadała krótko - nie mam - bo nie mogę mieć - chciałam, leczylismy sie, ale wiem, ze juz miec nie mogę. Krótko i na temat - nikt więcej nie dopytywał...a ona z uśmiechem odchodziła w swoją stronę...
    I bardzo dobrze robi. Ja nie twierdzę, że trzeba się az tak spowiadać, ale nie lubię też mówienia jakie to są dzieci beee, bez zadnego pytania się o to.
    Ja jak nie chciałam miec dziecka drugiego, to mówiłam, że po prostu nie chcę (na czyjes pytanie), ale jak ktoś o swoich dzieciach opowiadał, to po prostu włączałam się w rozmowę ot tak po prostu, a nie demonstrowałam jak ja to nie chcę mieć dziecka.

Bozia3, megan8, ComeToMeBaby, Iwone, Sabina, Arwena, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie ludzie też jak na ufo patrzą, jak mówię, ze chce mieć 4 dziecko... nie dogodzisz Panie, nie masz wcale źle, masz za dużo to pewnie jakaś patologia ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:08

Bozia3, ComeToMeBaby, Krakonka, Iwone, Mega, SolarPolar, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np. znałam kiedyś parę lesbijek - moje koleżanki - bliskie i super babki. Nie deklarowały tego jakoś - ale było wiadomo (m.in. kupiły wspólnie mieszkanie, urządzając je w ten sposób, że miały wspólną sypialnię z dużym łóżkiem) bardzo je lubiłam. Potem po latach jedna z nich ...wyszła za mąż - ma dwójkę dzieci i wygląda na spełnioną - myślę, że tak jest...Druga do dziś buja się sama po świecie - zgorzkniała, ma pretensje do tej pierwszej, że jej tylko mąż i dzieci w głowie teraz...
    Więc może ta pierwsza była bi? A może w każdej z nas jest pierwiastek i taki na wolność i taki na rodzinę - i który rozwiniemy w życiu - ten nam przynosi radość?
    Może mój A. też byłby wciąż szczęśliwy i zadowolony - skacząc se z samolotów i mając przygodne relacje? A trochę by cierpiał w środku z powodu braku rodziny...A teraz może cieszy się rodziną, a w duchu trochę tęskni za wolnością?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:11

megan8, anna maria, caffe, paszczakin, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    I bardzo dobrze robi. Ja nie twierdzę, że trzeba się az tak spowiadać, ale nie lubię też mówienia jakie to są dzieci beee, bez zadnego pytania się o to.
    Ja jak nie chciałam miec dziecka drugiego, to mówiłam, że po prostu nie chcę (na czyjes pytanie), ale jak ktoś o swoich dzieciach opowiadał, to po prostu włączałam się w rozmowę ot tak po prostu, a nie demonstrowałam jak ja to nie chcę mieć dziecka.
    no dokładnie o to chodzi - jeśli komuś temat jest obojętny - to się zwyczajnie włączy - i posłucha trochę o kupach i o rzyganiu, tak jak ja se mogę posłuchać swojego chłopa o silnikach - słucham - bez egzaltacji w żadną stronę, Natomiast według mnie, jeśli ktoś ostro reaguje na nie lub na tak - no to coś mu w duszy gra....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:13

mamatrojki80, caffe, ComeToMeBaby, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja np. znałam kiedyś parę lesbijek - moje koleżanki - bliskie i super babki. Nie deklarowały tego jakoś - ale było wiadomo (m.in. kupiły wspólnie mieszkanie, urządzając je w ten sposób, że miały wspólną sypialnię z dużym łóżkiem) bardzo je lubiłam. Potem po latach jedna z nich ...wyszła za mąż - ma dwójkę dzieci i wygląda na spełnioną - myślę, że tak jest...Druga do dziś buja się sama po świecie - zgorzkniała, ma pretensje do tej pierwszej, że jej tylko mąż i dzieci w głowie teraz...
    Więc może ta pierwsza było bi? A może w każdej z nas jest pierwiastek i taki na wolność i taki na rodzinę - i który rozwiniemy w życiu - ten nam przynosi radość?
    Może mój A. też byłby wciąż szczęśliwy i zadowolony - skacząc se z samolotów i mając przygodne relacje? A trochę by cierpiał w środku z powodu braku rodziny...A teraz może cieszy się rodziną, a w duchu trochę tęskni za wolnością?

Pewnie trochę tęskni, to normalne, ważne, ze dalej z ta tęsknotą nic nie robi...tz. nie wyrywa się na siłę na wolność w sposób niekontrolowany ;-)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    według mnie są - ale to garstka....
    a Cometa - Ty w otoczeniu - w pracy na przykład - jesteś teraz tą, co chce, czy nie? :)
    pracuję sobie w domu. w domu jestem tą co chce.
    a poza- nikt mnie nie pyta to się nie udzielam.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja se wzięłam leasing na nowy samochód i teraz się będę autem jarać, a nie bachorami ;-) hheheheheheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:15

Bozia3, Reni, SolarPolar, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Pewnie trochę tęskni, to normalne, ważne, ze dalej z ta tęsknotą nic nie robi...tz. nie wyrywa się na siłę na wolność w sposób niekontrolowany ;-)
    No nie robi na szczeście - ale ja wiesz...mam w zanadrzu kija i będę lać na gołą dupę...:)
    Poza tym pisząc o nim - pisałam też trochę o sobie - teraz mam to co chciałam, ale wiele lat byłam sama i nie umarłam z tego powodu - miałam dużo swobody, odchowanego syna - miałam wreszcie czas na knajpy, wyjazdy, znajomych...też mi trochę tego żal....:)

caffe, Iwone, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewki te co uzywają odżywki revitalash, dajta parę wskazówek bo mi przesyłkę nadali :P

może być na pw bo tu dzieciowe forum :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:17

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    pracuję sobie w domu. w domu jestem tą co chce.
    a poza- nikt mnie nie pyta to się nie udzielam.
    czyli z zewnątrz - potencjalnie - możesz też uchodzić za taką - co to ma wolność, chłopa, auto i resztę w dupie...:)
    edit: auto - to mamatrojki - obie jesteście niebieskie i mi się pierdaszycie...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:20

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no dokładnie o to chodzi - jeśli komuś temat jest obojętny - to się zwyczajnie włączy - i posłucha trochę o kupach i o rzyganiu, tak jak ja se mogę posłuchać swojego chłopa o silnikach - słucham - bez egzaltacji w żadną stronę, Natomiast według mnie, jeśli ktoś ostro reaguje na nie lub na tak - no to coś mu w duszy gra....:)
    wg powiedzenia: winny się tłumaczy :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ta z uśmiechem
    z uśmiechem to pewnie koleżanki odchodziły
    Dlaczego tak uważasz? W życiu nie przyszło mi do głowy, żeby się z kogoś z tego powodu wyśmiać - może takich jak ja jest więcej?

caffe, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale wiele lat byłam sama i nie umarłam z tego powodu - miałam dużo swobody, odchowanego syna - miałam wreszcie czas na knajpy, wyjazdy, znajomych...też mi trochę tego żal....:)
    ale to były czasy ;) hehehehehe

Bozia3, megan8, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No nie robi na szczeście - ale ja wiesz...mam w zanadrzu kija i będę lać na gołą dupę...:)
    Poza tym pisząc o nim - pisałam też trochę o sobie - teraz mam to co chciałam, ale wiele lat byłam sama i nie umarłam z tego powodu - miałam dużo swobody, odchowanego syna - miałam wreszcie czas na knajpy, wyjazdy, znajomych...też mi trochę tego żal....:)

Bozia, mam to samo, też jakiś czas byłam sama z córką, ceniłam swoją niezależność, pogardzam od zawsze kobietami typu "bluszcz" tz. bez chlopa ani rusz :-).... ale we dwoje jest lepiej, pełniej :-) a mój chłop też taki model z pasjami, a ja go wspieram w tym co kocha, po co w nich wyzwalać syndrom "psa co się z łańcucha zerwał" ;-)

Bozia3, Iwone, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli z zewnątrz - potencjalnie - możesz też uchodzić za taką - co to ma wolność, chłopa, auto i resztę w dupie...:)
    tak, mogę. ale to tylko domysły.

ale nie łapię się na grupę badawczą, bo tamte co (naprawdę) nie chcą to wiemy , że nie chcą bo mówią że nie chcą. A ja nie mówię że nie chcę, bo po pierwsze chcę, a po drugie nie mówię bo mnie nikt wprost nie pytał. Jakby zapytał to by dostał odpowiedź.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale to były czasy ;) hehehehehe
    prawda? :)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    obie jesteście niebieskie i mi się pierdaszycie...:)
    no wiesz... FOCH.

Bozia3, mamatrojki80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już ludziom nie ufam
    jak jest dobrze, coś Ci się uda to z reguły w realu nie gratulują
    mam wrażenie, że jak człowiekowi powinie się noga ( w różnych dziedzinach życia) to zaraz zlatuje się stado "pocieszycielek"
    ludzie kochają jak innym żyje się gorzej, jak dzieje się gorzej
    Chyba nawet Hera zwróciła na to kiedyś uwagę. A już firmowe czy osiedlowe plociuchy przechodzą same siebie. Potrafią przyjść i wprost się zapytać i jak i jak.. żeby mieć potem temat do rozmów
    Bozia3 wrote:
    Dlaczego tak uważasz? W życiu nie przyszło mi do głowy, żeby się z kogoś z tego powodu wyśmiać - może takich jak ja jest więcej?

mamatrojki80, Aasiula, Krakonka, ola_35, Mega, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    edit: auto - to mamatrojki - obie jesteście niebieskie i mi się pierdaszycie...:)

Muszę ten awatar zmienić ;-)

‹‹ 7835 7836 7837 7838 7839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ