35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem - ponieważ to dziki kraj więc wyniki miały być na 17 a wyrwałam awanturując się o 18. Czekając na te wyniki poszłam na USG - wiele dobrego się nie spodziewając, bo wcześniej też tu chodziłam i pani moich jajników nigdy nie mogła znaleźć i krzyczała że mam gazy i nic nie widzi - te gazy to okazały się zrostami ale to wyszło w inny miejscu na lepszym sprzęcie. Wiec tak: pani niczego nie znalazła na USG!!!! Mam wynik usg z poniedziałku z jajcem i płodem w środku ale nie ważne. Wyniki Bety 35,77 - gówniane - mieszczą się w pierwszych dwóch tygodniach od zagnieżdżenia - u mnie jest 2 i 3 dni i od zagnieżdżenia, 4 tygodnie prawie od owulacji i 6 tygodni od okresu.
Wydaje mi się że obumarła ciąża i pewnie na dniach dostanę okres choć beta w stosunku do poniedziałku wzrosła z 15,54 na 35,77 ale nie mam juz złudzeń - wracam na Gubałówkę. Teraz w poniedziałek wizyta u mojej gin i pewnie poda mi jakieś hormony na wywołanie okresu by uniknąć łyżeczkowania.
Szkoda że jestem sama. Mąż wyjechał, przyjaciółka - taka najlepsza też i inne koleżanki na wakacje z dzieciakami też pojechały. Ale obiecuję że w poniedziałek jak będzie po wszystkim to będę z Wami siedziała na forum, kupię butelkę mocnego alkoholu i się spiję .....samira, Andzia33, Bursztyn, angela, gosia7122, promyk, megan8, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
no własnie masz jeszcze nas
trzymaj się miśku
przykro mi strasznie
polarmiś wrote:Szkoda że jestem sama. Mąż wyjechał, przyjaciółka - taka najlepsza też i inne koleżanki na wakacje z dzieciakami też pojechały. Ale obiecuję że w poniedziałek jak będzie po wszystkim to będę z Wami siedziała na forum, kupię butelkę mocnego alkoholu i się spiję .....Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak więc zadzwoniłam teraz do mojej gin i mam odstawić wszystkie hormony i przyjść do niej w środę. Po odstawieniu za dwa dni powinnam dostać okres.
Nie sama zielona kropka jest celem jak widać bo to połowa sukcesu albo i mniej.Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:qrcze przyznam ze jakies dziwne te wyniki, jak mialby byc obumarla ciaze to czemu beta by rosla....nie kumam...
http://parenting.pl/portal/co-to-jest-beta-hcgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 14:58