35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytałam to. Nie nakręcajmy się. Nie ma i już.
Reni wrote:Wartości nieprawidłowe nasuwają podejrzenie poronienia lub ciąży pozamacicznej (przyrost jest wtedy wolniejszy od prawidłowego). Możliwy jest jednak chwilowy spadek stężenia HCG w przypadku, gdy w macicy zagnieździły się przynajmniej dwa zarodki (co zdarza się przy mnogiej owulacji lub po zabiegach in vitro) i jeden z nich obumiera. Nie ma to żadnego wpływu na pomyślny przebieg ciąży. Jeśli poziom tego hormonu w kolejnych badaniach wzrasta, rokowanie jest z reguły pomyślne.grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
normalnie serce mi się kraje
żałuję, że jesteś tam w dzikowni, bo byśmy się razem napiły
Bursztyn przywiózł by swoją fajkę
i jakoś byśmy chociaż na chwilę Cię rozweseliły
polarmiś wrote:Oby szybko to nastąpiło i dalej trzeba będzie stanąć do walki. Nie mam grubej skóry ale co mam zrobić. Łzy sobie kapią i tak.grosza, polarmiś, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie chce mi się wracać do wykresu ale wzrosty Bety są tak minimalne i w poniedziałek spadek. Dzisiaj beta powinna mieć minimalną wartość 1500 a ma 35,77.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:28
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:normalnie serce mi się kraje
i jakoś byśmy chociaż na chwilę Cię rozweseliłyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:28
Reni, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Kurczę ale musiała by jeszcze kilka fajek więcej załatwić
Reni wrote:normalnie serce mi się kraje
i jakoś byśmy chociaż na chwilę Cię rozweseliłypolarmiś, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a ja zrobiłam, targana wątpliwościami test i negatyw czułość 10 (22dc po prawdopodobnej owulce 10fl
)
samira, za wcześnietego sie trzymajmy.
Po za tym na pocieszenie i jako ciekawostka, ja zrobiłam dwa testy jak teraz zaszłam w ciążę. Jeden o czulości 10, drugi o czułości 25. I oboje z mężem byliśmy zaskoczeni, bo na tym z czułością 10 kreska była blada, że na upartego to jej tam nie było, a na teście 25, kreska była wyraźna, bez żadnych wątpliwości.
Nadal czekamy na dwie kreski u Ciebie, ale za parę dnigrosza, Reni, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyTrzymam za ciebie kciuki byś szczęśliwie i bez przygód miała spokojne, już tylko, 8 miesięcy a potem samo szczęście tuliła do piersi.
QUOTE=szczęśliwa 2]pewnie,że nie masz grubej skóry
ale masz Nas i może z daleka ale Cie przytulamy , mocno
łzy to dobrze , niech kapią ...[/QUOTE]
Matylda36, grosza, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj w klubie
ja miałam 5988 czyli 24 krotność a jaką miałaś przed obciążeniem?
Grosza lekarz powiedział, że na szczęście nie jest to spowodowane problemem w organizmie tylko czynnikami zewnętrznymi
ja jadę na wkurwkach częstoi stresu miałam wcześniej sporo
idę teraz w pon powtórzyć badanie po miesięcznej dawce dostinexu
zobaczymy czy mnie lekarz znowu nie okłamał jak w przypadku owu
Andzia33, grosza, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Olenko a to winko z żółtkiem na co konkretnie bo nie doczytałam
Olena wrote:Mam to samo z wyczytywaniem wszystkiego co dotyczy wspomagania zapłodnienia. Obstawiona ziółkami, suplementami czekam na dni płodne. Cały dzień myślę tylko o tym jakie ziółka sparzyć(4 razy dziennie), czy zagotować siemię lniane, przygotować winko z żółtkiem , migdały, morele, na endometrium.. W domu torba z witaminami, w pracy torba z witaminami. I wyobrażam sobie śliczną małą dziewczynkę(może powinnam odejść od wizji dziewczynki, w końcu z chłopca też będę się cieszyła). I się nakręcam na ten miesiąc, że teraz już na pewno się uda. I to wszystko jest chore, wstyd się przyznać, dobrze, że Wy to rozumiecie.
Zła jestem jak mój M nie chce się dostosować do moich dni płodnych, zła że nie chce gadać o tych staraniach. Jest taki kochany, a ja wariuję na jednym celu. Jak widzę dziecko małe, to takie ukłucie w sercu, to samo jak kobiety w ciąży widzę.