35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi witam Was wsyzstkie
i Ludzie kochane, co to sie dzieje - cykl 23 dni! tego jak żyję nie było.Jakieś rozregulowanie totalne, a dziś miałam badać hormony, no i mnie z kliniki na wieść o trwającym od 2 godzin okresie wyrzucilimoremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:ja drugie rodziłam 5 minut bez żadnych skurczy, wstałam w nocy do toalety i poczułam główkę między nogami,poród przyjęła moja mama ,karetka przyjechała po wszystkim.
Dzień dobry u mnie zimno a miałam w planach okna kolejne umyć.
Anna Helcia śliczna.jestem twoja fanką
a moze odkryłas w czym sekret tak cudownego porodu
podzieliłabys się
BISCA, Aasiula, macduska, gosia7122, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:ja drugie rodziłam 5 minut bez żadnych skurczy, wstałam w nocy do toalety i poczułam główkę między nogami,poród przyjęła moja mama ,karetka przyjechała po wszystkim.
Dzień dobry u mnie zimno a miałam w planach okna kolejne umyć.
Anna Helcia śliczna.Aasiula, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymus.zka wrote:Witam. Za 2 miesiące skończę 35 lat i od 8 miesięcy staramy się o 2 bobaska. Mam już synka 7 lat
. Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się zajść w upragniona ciążę i na świat przyjdzie kochane dzieciątko. Przy pierwszym dziecku też nie było łatwo. Kilka miesięcy starań zakończyło się upragnioną, ale zagrożoną ciążą (od 20 tyg. skurcze ). Trzymam za was kciuki kochane.
my tez sie starali 8 miesiecy ,a moze nawet trochę wiecej,a tu z zaskoczenia 2 kreseczki,czego i tobie zycze
mus.zka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:i witam Was wsyzstkie
i Ludzie kochane, co to sie dzieje - cykl 23 dni! tego jak żyję nie było.Jakieś rozregulowanie totalne, a dziś miałam badać hormony, no i mnie z kliniki na wieść o trwającym od 2 godzin okresie wyrzucili
a co z temperaturą? musiała ci spaść rano przynajmniej, 2 godziny trwa to gdzieś od południa. a co było rano?
mnie już teraz @ nie zaskakuje- odkąd mierzę temp.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję! Takiej pepy jeszcze nie widziałam! CudoComeToMeBaby wrote:chciałam ci znaleźć mandarynke, żebyś nie musiała nigdzie iść, ale znalazłam takie większe... no co- tysz pomarańczowe
prosz...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d449af079e9.jpg
p.s. nudzi mi się (bom w pracy)- buaaaahahahahahaaa yhym.ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o kurka, niezła zaskoczka
a co z temperaturą? musiała ci spaść rano przynajmniej, 2 godziny trwa to gdzieś od południa. a co było rano?
mnie już teraz @ nie zaskakuje- odkąd mierzę temp.
No temperatura też to przepowiedziała , bo spadła właśnie dziś, ale ja mam wyszstko zawsze bardzo regularne, więc dlatego tak się dziwię -
Margolcia88 wrote:No temperatura też to przepowiedziała , bo spadła właśnie dziś, ale ja mam wyszstko zawsze bardzo regularne, więc dlatego tak się dziwię
no widzisz- cykl cyklowi nierówny. a zazwyczaj jakiej masz długości cykl?
mnie się tez zmienił- miałam 26-28 dniowe, teraz 26 to rzadkość, oscyluje bliżej 28-29dniowe. Wahania do 4 dni są ponoć w normie, to wersja mojej gin -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:aaaa, ok, czyli sygnał był.
no widzisz- cykl cyklowi nierówny. a zazwyczaj jakiej masz długości cykl?
mnie się tez zmienił- miałam 26-28 dniowe, teraz 26 to rzadkość, oscyluje bliżej 28-29dniowe. Wahania do 4 dni są ponoć w normie, to wersja mojej gin
Ja też mam zawsze 28-29
-
Margolcia88 wrote:Ja też mam zawsze 28-29
mnie się zdarzyło na początku (kiedy miałam 26-28) zaliczyć cykl 24 i 25 dniowy.
ale teraz 28-29 i raczej krócej się nie zdarza, a na pewno nie 23. Też bym była mega zaskoczona. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:to rzeczywiście 23 to krótko bardzo.
mnie się zdarzyło na początku (kiedy miałam 26-28) zaliczyć cykl 24 i 25 dniowy.
ale teraz 28-29 i raczej krócej się nie zdarza, a na pewno nie 23. Też bym była mega zaskoczona.
20 marca mam wizytę, to może mi jakoś lekarz wyjasni tę anomalię.Szkoda tylko ,że mi badanie krwi przepadło, zawsze to by było więcej informacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki
u mnie tez zawirowania @, zawsze myslalam że jak stres to sie wydluza, a u mnie tez zonk- uwaga Margolcia przebilam - 21 dni dokladnie 1 tydzien za krotko- i tak cos mnie pobolewalo i dalej choc mniej po prawej stronie- zastanawiam sie czy to moze torbiel- przy nich okres dłuzszy czy krotszy- ktos wie?
Margolcia88, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:Cześć kobietki
u mnie tez zawirowania @, zawsze myslalam że jak stres to sie wydluza, a u mnie tez zonk- uwaga Margolcia przebilam - 21 dni dokladnie 1 tydzien za krotko- i tak cos mnie pobolewalo i dalej choc mniej po prawej stronie- zastanawiam sie czy to moze torbiel- przy nich okres dłuzszy czy krotszy- ktos wie?
No proszę!
Co do torbieli to nie wiem, ja przy endometrialnej nigdy żadnych wydłużeń ani skróceń nie miałam