35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Cholera siedzę na you tubie i oglądam usg..
Nie mogę się doczekać....
Jutro mam prywatnie prenatalne u drugiego ginapeppapig, anna maria, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Gosia:-) Ty jak moja sasiadaka z Poznania ona 3(dziewczynka)5kg.prawie w kibelku by zostawila,poszla za potrzeba i co Bozenke juz miala miedzy nogami:-)gosia7122 wrote:ja drugie rodziłam 5 minut bez żadnych skurczy, wstałam w nocy do toalety i poczułam główkę między nogami,poród przyjęła moja mama ,karetka przyjechała po wszystkim.
Dzień dobry u mnie zimno a miałam w planach okna kolejne)umyć.
Anna Helcia śliczna.Magda*, Aasiula, gosia7122, Mega, kkisia, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:ja drugie rodziłam 5 minut bez żadnych skurczy, wstałam w nocy do toalety i poczułam główkę między nogami,poród przyjęła moja mama ,karetka przyjechała po wszystkim.
Dzień dobry u mnie zimno a miałam w planach okna kolejne umyć.
Anna Helcia śliczna.peppapig, anna maria, gosia7122, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Zagladam w przerwie la obiad. Obiad przy biurku z plastikowego opakowania, ale przygotowany przez mojego kochanego wiec pysznie smakuje
Marta
Ewa, jak tam nowa praca ? Co w ogole robisz ?anna maria, peppapig, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, gosia7122, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Moja siostra bedzie miala chlopca
Ona chciala dziewczynke, a szwagier chlopca. W swieta robilismy zaklady i przegralam bo stawialam na dziewczynke. Szwagier plakal ze szczescia na USG
Z tego wszystkiego poszlam wczoraj do sklepu dziecinnego i wyszlam z para spiochow, czapeczka, rekawiczkami, miekkeim kocykiem i recznikiem z kapturkiem. PrzesliczniusiunieZrobie siostrze niespodzianke
Dobrze, ze mi sie spieszylo, bo na tym by sie nie skonczylo .
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, gosia7122, Mega, moremi, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Moja siostra bedzie miala chlopca
Ona chciala dziewczynke, a szwagier chlopca. W swieta robilismy zaklady i przegralam bo stawialam na dziewczynke. Szwagier plakal ze szczescia na USG
Z tego wszystkiego poszlam wczoraj do sklepu dziecinnego i wyszlam z para spiochow, czapeczka, rekawiczkami, miekkeim kocykiem i recznikiem z kapturkiem. PrzesliczniusiunieZrobie siostrze niespodzianke
Dobrze, ze mi sie spieszylo, bo na tym by sie nie skonczylo .
Poszalejesz na zakupach dla własnego dzieckanic straconego.
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:A tak w ogole, obiecalam siostrze monitor oddechu z nianka. Wypatrzylam angelcare AC300; czy ktoras mama miala to i moze poradzic ?
Ja nie korzystałałam, ani z detektoru tętna, ani monitoru oddechu, ani niani elektronicznej... ale pewnie ktoś coś wie