35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka mała jak księżniczka. W ogóle wszystkie te forumowe dzieciaki śliczne są
anna maria, Dorka.1979, gosia7122, kkisia, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja sobie dziś adidasy kupiłam, takie trochę ordynarne Nike'i, ale do biegania po mojej wsi wystarczą
ja jedyne sportowe buty ktore mialam i byly naprawde fajne to byly Nike
mialam je chyba z 5 lat (widac, ile ja sportu uprawiam) a nie zapisalam modelu i nigdy juz takich fajnych w sklepach nie znalazlam..
podobne do tych, ale cale calutkie z czarnego nubuku (czy jak to sie tam pisze) bez zadnych wyrozniajacych sie elementow czy pipstokow.. i bez ortopedycznej podeszwy
googlałam wiele razy, ale tych idealnych juz chyba nie ma..moremi, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:co myslicie o tych bluzkach? wydaje mi sie ze dla kobety która planuje dłuzsze karmienie piersia to fajne rozwiazanie
http://pieknamama.pl/category/bluzki-bluzki-do-karmienia
bardzo fajne..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam do biegania Nike Air sprzed 4 lat, nie do zabiegania. I wlasnie ide na przebiezke, bo wiosna i ruchu brak (oj btak
). A ze pare kg mniejna grzbiecie to i kolana nie narzekaja (odpukac).
Morek, wiedzialam, ze bedzie dobrze.
Simbolot, uszatki sa urocze.
Dorka, krolewna sliczna. Date urodz, wage i miare z porodu, plis.Mega, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Paszcza co ty mówisz Belgia krajem niskich ludzi?ale jazda, nie przypuszczałabym bo juz sasiedzku niderlandy krajem nawyzszych ludzi w europie
no, na szczescie, ze sasiedzi na wschodzie i jedni i drudzy wysocy, jest jakis ratunek
i holenderskich sklepow u nas tez troche.. -
Dziobak wrote:Ja mam do biegania Nike Air sprzed 4 lat, nie do zabiegania. I wlasnie ide na przebiezke, bo wiosna i ruchu brak (oj btak
). A ze pare kg mniejna grzbiecie to i kolana nie narzekaja (odpukac).
Morek, wiedzialam, ze bedzie dobrze.
Simbolot, uszatki sa urocze.
Dorka, krolewna sliczna. Date urodz, wage i miare z porodu, plis.Dziobak, Mega, kkisia, Sabina, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wlasnie miałam telefon ze od poniedziałku ruszam do pracy! Normalnie kamień z serca, a w czwartek idę jeszcze na jeden etap rozmów (juz trzeci) do innej firmy i zobaczymy.
mamatrojki80, gosia7122, Elfik, kkisia, Simba, Sabina, peppapig, moremi, gretka, Aasiula, Reni, paszczakin, ComeToMeBaby, Arwena, Dorka.1979, malgos741, megan8, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dziewczyny wlasnie miałam telefon ze od poniedziałku ruszam do pracy! Normalnie kamień z serca, a w czwartek idę jeszcze na jeden etap rozmów (juz trzeci) do innej firmy i zobaczymy.
I to jest dobra wiadomośćgratuluje!
Mega, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość