35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie było mnie tu dzisiaj siadam do nadrabiania
Trochę mnie dobiła morfologia..i badanie moczu..
Napiszcie mi kobiety czy to zapalenie nerek?..dodam,że nic mnie nie boli ani plecy ani jak sikam.
LYM% 21,4 (25-50)
NEUT% 70,6% (40-65)
PLT 146 (150-386)
PDW 12 (6,1-11)
P-LCR 24,6 (6,0-24)
MOCZ...CIĘŻAR 1,020
PH 6
Leukocyty 500/ul
W osadzie liczne leukocyty,
Erytrocyty świeże i wylugowane 3-5wpw
Liczne bakterie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCholera to powtórka..zeszłym razem było przy chorobie z gorączką..powtórzyła po 3 tyg tak na wszelki wypadek i jest minimalna poprawa... Do gina na piątek bo mogłabym jutro ale jadę do krakowa i mi zejdzie od 10 do 18 cała wyprawa...ania.g wrote:Peppa,nie pomogę bo się nie znam ale zanim wpadniesz w panikę to takie badanie warto powtórzyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:mama3 kurde dobrze to tu nie piszą
Ja miałam w 30 tygodniu od miedniczkowe zapalenie nerek, więc rozumiem Twój niepokój, tych leukocytów jest dużo za dużo moim zdaniem, ale lekarz powinien te wyniki zobaczyć, a ja nie chcę nikomu stracha napędzać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny[Chciałam do swojej ginki,jest jutro to będę od drzwiami czekać z samego rana. Żebym to ja wiedziała co się mi tu wyprawia..nic nie bolało a wyniki beznadziejne. QUOTE=mamatrojki80]A nie możesz do rodzinnego skoczyć? albo nawet na pomoc doraźną w Twojej przychodni, kobiecie w ciąży na pewno pomogą.[/QUOTE]
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:[Chciałam do swojej ginki,jest jutro to będę od drzwiami czekać z samego rana. Żebym to ja wiedziała co się mi tu wyprawia..nic nie bolało a wyniki beznadziejne. QUOTE=mamatrojki80]A nie możesz do rodzinnego skoczyć? albo nawet na pomoc doraźną w Twojej przychodni, kobiecie w ciąży na pewno pomogą.
No to do jutra musisz wytrzymaćbędzie ok.
peppapig lubi tę wiadomość
-
Nie no Dorka, Natalka po odczynianiu urokow MIOD MALINA
Mega - byliby ostatnimi ciulami gdyby nie zatrudnili takiej super babki
A Asiula? Asiula? Halo - do meldunku.
Andzej. Tesknilem. Wojtek.moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Reni, ComeToMeBaby, Arwena, Dorka.1979, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
juz jestem
a wiec
Endomertium 14mm
w prawym jajniku cialko zóte o sr. 11mm
pieknie
lekarz bardzo zadowolony ,jak w morde ovu byłamamatrojki80, Mega, peppapig, gretka, kkisia, Natka_79, gosia7122, Parka, Mala79, paszczakin, ComeToMeBaby, kapturnica, Arwena, Sabina, ola_35, Magda*, moremi, Zofia8, malgos741, Mango, Simba, BISCA, anna maria, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny